Δημήτρης Καζάκης: Ράμα και Ζάεφ είναι κυβερνήσεις; Συμμορία είναι!

Τσίπρας: Ζάεφ συμφωνούμε στις Πρέσπες να πάρεις την Μακεδονία για να μην δυσαρεστηθεί ο Γκίοργκι Σβαρτς, ή αλλιώς ο φιλάνθρωπος χασάπης των λαών Σόρος

Στο προτεκτοράτο η Ελλάς ό,τι μας επιβάλλουν οι σύμμαχοι ψηφίζουμε και δεχόμαστε! Για την αποδοχή της συμφωνίας των Πρεσπών, και την ένταξη του κράτους των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ρωτήθηκε κανείς από τους πολίτες; Ακούστε αυτό το βίντεο από το e-roi.gr τις 14 Γενάρη του 18 πληκτρολογώντας την πιο κάτω διεύθυνση στο youtube: https://www.youtube.com/watch?v=6U5O47-FKQc&feature=share και πολλά θα μάθετε.

Τσίπρας προς τον αρχισυμμορίτη Ράμα: Ας μιλήσουμε για σύνορα, τι θέλετε να σας δώσουμε;

Ο σαρανταδυάχρονος πρωθυπουργός το μειράκιο του Αλαβάνου ο οποίος ξορκίζει την ημέρα που τον επέλεξε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ) τα ξέρει όλα. Και τα Συνταγματικά θέματα και τις Συνθήκες και τα οικονομικά και τα θέματα Υγείας, ας είναι καλά ο άλλοτε φίλος του ΕΠΑΜ (αλλά δεν κόλλησε) Πολάκης το Κρητικάτσι και βάλε. Παντογνώστης ο Τσίπρας, όπως άλλωστε και ο Κούλης, το μελλοντικό παιδί θαύμα!

Αναθεώρηση Συντάγματος βέβαια αποκλείεται να γίνει χωρίς να γίνει δημοψήφισμα και να γίνουν αποδεκτές οι αλλαγές από τον ελληνικό λαό, αλλά ποιος τον υπολογίζει; Για Δημοκρατία θα μιλάμε τώρα ή απολυταρχία των δύο κομμάτων της συμφοράς και της καταστροφής.

Τώρα δεν μένει στον Τσίπρα τίποτα άλλο πριν από τις εκλογές, από το να διαβρώσει όλα τα μικρά κόμματα ιδιαίτερα την ΚΙΝΑΛ (έχει αρπάξει ήδη 15 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη θανατηφόρα παγίδα του, χώρια τους 5-7 γελοίους από τα μικροκομματίδια ΑΝΕΛ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΠΟΤΑΜΙ τα οποία πετσόκοψε. Κυκλοφορεί δε ο θυμόσοφος λαός μας ήδη το ανέκδοτο: Μην σαν εκπλήττει πως ο Τσίπρας μπορεί να δεχθεί φιλότιμα σαν μέλος της κομματικής ομάδας ανερυθρίαστα κάποιον από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που δεν το έχει και πολύ να πάει στο ΚΚΕ κι από κει να συνεχίσει τη διαδρομή του στην ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να καταλήξει στον ΣΥΡΙΖΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published.