Η λύση του κοινωνικο-οικονομικο-πολιτικού προβλήματος είναι απλή με την προϋπόθεση της ακράδαντης πίστης στην τριπλέτα των προγόνων μας: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια

Οι δύο τελευταίες ευαγγελικές περικοπές-παραβολές της Κυριακής, η σημερινή 24/2/19 του Ασώτου και της περασμένης Κυριακής 17/2/19, αν εμβαθύνει ελάχιστα κάποιος ευσυνείδητος και απλός στη σκέψη και στο πνεύμα Έλληνας, αρκεί να έχει καθαρή και ανιδιοτελή καρδιά, είναι εύκολο να βρει τι ακριβώς χρειάζεται για να αλλάξει ο ρους της Ιστορίας του Έθνους μας. Ένα Έθνος ταλαίπωρος σαν τον Άσωτο Υιό, ένα Έθνος όπου ο καθείς έχει απεριόριστο εγωισμό και φιλοδοξίες να γίνει, κι ας μην έχει τα προσόντα ο ηγέτης, κι αν θέλετε ο πρωθυπουργός της χώρας με έτοιμες τις λύσεις για όλα τα προβλήματα.

Ξεσπαθώνει η γραμματέας του Gebels η Brunhilde Pomsel: ήταν γουρούνι, ναρκισσιστής και υπερόπτης https://www.crashonline.gr/time-out/751952/%CE%BE%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CF%89%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%BF/

Στις Αγγλοσαξωνικές χώρες όταν κάνεις μια ερώτηση, “πέστε μου σας παρακαλώ που είναι ο δρόμος τάδε;” η απάντηση 99% είναι “δεν ξέρω”, κι ας βρίσκεται ο δρόμος που ρωτάτε στη διπλανή γωνία. Ο Αγγλοσάξωνας έχει μάθει, η κουλτούρα του είναι τέτοια να μην κοκορεύεται πως ξέρει κάτι που δεν ξέρει. Στην Ελλάδα αν κάνετε το ίδιο ερώτημα κανείς δεν θα σας πει δεν ξέρω, αλλά θα σας δώσουν πέντε, μπορεί και δέκα, διαφορετικές γνώμες. Τους εμποδίζει κι ενοχλεί φοβερά το <<δεν ξέρω>>. Είναι ο εγωισμός της Φυλής, η κουλτούρα μας.

Το Ευαγγέλιο και στις 2 περικοπές όμως άλλα λέει: Γίνετε σαν τον τελώνη, μεταμορφωθείτε μετά από όσα εγκλήματα έχετε κάνει, εκτρώσεις, ερωτικές διαστροφές κι εκλύσεις ανήκουστες, κλοπές, αρπαχτές, ρουσφέτια που ζητήσατε χωρίς να τ’ αξίζετε, ρουσφέτια που κάνατε για άγρα ψήφων, υποχωρήσεις στις ηθικές εντολές της πίστης μας, την υποκρισία και τη φαυλότητα που διαχέεται από τα αυτιά σας και ξερνάει ως και η μύτη σας πλην του αμετροεπούς στόματός σας, τις συμβατικότητες, τις υποχωρήσεις, τα ψέματα που καθημερινά λέτε αμετανόητοι, αυτόματα και ασυνείδητα σχεδόν, μεταλλαχτείτε από ΑΣΩΤΟΙ σε σώφρονες και ταπεινούς, μεταμελημένους Έλληνες κι Ελληνίδες.

Και επειδή μαντεύω την ερώτησή σας: “Ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που τα καταγγέλλεις αυτά; Ο Άγιος πατήρ, ο Όσιος;” Σας Απαντώ: ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ! Ομαδική μετάνοια χρειάζεται ειδάλλως χανόμαστε κι εμείς και το χειρότερο, τα παιδιά μας!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.