Μεγάλη πρόοδος της Γαλλίας επί Μακρόν του πιτσιρικά που παντρεύτηκε τη δασκάλα του. Και στου ΣΥΡΙΖΑ!

Γαλλία: Καταργούνται οι λέξεις «μαμά» και «μπαμπάς» -Τα παιδιά έχουν «γονέα 1» και «γονέα 2»

Γαλλία: Καταργούνται οι λέξεις «μαμά» και «μπαμπάς» -Τα παιδιά έχουν «γονέα 1» και «γονέα 2»
Κοιτάξτε τον, το πήρε και στα σοβαρά ότι θ’ αλλάξει τον κόσμο κατά πως του λέει το σιωνιστικό κατεστημένο της μαμάς γυναίκας του.

Μάνα, μητέρα, μαμά… Πατέρας, μπαμπάς: Ο Εμανουέλ Μακρόν, θέλοντας να είναι πολιτικώς ορθός απέναντι στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων, καταργεί τις πιο αγαπημένες και αναγνωρίσιμες λέξεις όλου του κόσμου. 

Με στόχο να αντιμετωπίσει τον κοινωνικό ρατσισμό απέναντι στους ομοφυλοφίλους, ο Γάλλος Πρόεδρος και η παράταξή του κατέθεσαν μια τροπολογία που αλλάζει τα οικογενειακά στοιχεία των παιδιών: Έτσι  λοιπόν στις αιτήσεις εγγραφής στα σχολεία, αντί για «Όνομα Πατρός» και «Όνομα Μητρός» θα αναγράφεται «Γονέας 1» και «Γονέας 2».

Με τον τρόπο αυτόν ο Μακρόν θέλει να βάλει ένα τέλος στις διακρίσεις που βασίζονται στις ερωτικές-σεξουαλικές επιλογές των ανθρώπων και έχουν νομική υπόσταση -είτε με πολιτικό γάμο είτε με σύμφωνο συμβίωσης. Σύμφωνα με το σκεπτικό του, η νέα πραγματικότητα επιβάλει μια διαφορετική προσέγγιση ενός, μέχρι τώρα, αυτονόητου θέματος. Διότι όταν ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων βρίσκεται μπροστά σε μια προς συμπλήρωση αίτηση, ποιος από τους δύο, άνδρες ή γυναίκες, που αποτελούν το ζευγάρι των γονέων ενός ανήλικου είναι ο πατέρας και ποιος η μητέρα; 

Η σχετική τροπολογία συζητήθηκε στη Βουλή και η υπουργός Βαλερί Πετί που έθεσε το ζήτημα, εξήγησε ότι «είναι αναχρονιστική η διάκριση της οικογένειες» με βάση το φύλο των γονέων τους…. Το σχετικό διάταγμα αναφέρει ότι «Για την αποφυγή διακρίσεων, οι σχολικές εγγραφές, οι σχολικοί κατάλογοι, οι γονικές εξουσιοδοτήσεις και κάθε άλλο επίσημο έγγραφο που αφορά στα παιδιά, θα περιλαμβάνει αποκλειστικά τις λέξεις Γονέας 1 και Γονέας 2».

Το μέτρο αυτό έρχεται  σε συνέχεια του νόμου του 2013 για την νομική ισότητα των γάμων ανάμεσα σε ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια. Σ.γ.: Όπως καταλαβαίνεται με έναν νόμο εξισώνεται ο κόλπος με το πρωκτικό στόμιο. Μεγάλη πρόοδος για Γαλλία και με πρωταθλητές τους Έλληνες του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις που προέρχονται από τους Γάλλους, παραδοσιακούς ή συντηρητικούς. Αλλά την μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε η αντίδραση του προέδρου των ομόφυλων γονέων που δήλωσε ότι: «Αν και θέλουμε να καλωσορίσουμε το γεγονός, γιατί μας επιτρέπει ισότιμη συμμετοχή στα σχετικά έγγραφα, κάτι που δεν ίσχυε πριν από αυτό, ωστόσο οφείλουμε να επισημάνουμε πως ένας τέτοιος διαχωρισμός θα προκαλέσει ανταγωνισμό ανάμεσα στους δύο γονείς, για το ποιος είναι ο νούμερο 1 και ποιος ο νούμερο 2». Σ.γ.: Με λίγα λόγια θα τσακώνονται οι ομοφυλόφιλοι μπαμπάδες και οι λεσβίες μαμάδες ποιος/α θα είναι πρώτος/τη και ποιος/α δεύτερος/ρη.Βγάζετε άκρη γιατί οι προκομμένοι πολιτικοί αυξάνουν τη σύγχυση με τις κουταμάρες και τις αθλιότητες χαμηλού γούστου σαν αυτές.

Η τροπολογία αναμένεται να τεθεί στην Γερουσία και αν  απορριφθεί, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να την επαναφέρει στην Εθνική Συνέλευση για να τεθεί εκ νέου σε συζήτηση και εκ νέου εξέταση. 
Πηγή: Γαλλία: Καταργούνται οι λέξεις «μαμά» και «μπαμπάς» -Τα παιδιά έχουν «γονέα 1» και «γονέα 2» | iefimerida.gr

28|02|2019 https://www.iefimerida.gr/news/482097/gallia-katargoyntai-oi-lexeis-mama-kai-mpampas-ta-paidia-ehoyn-gonea-1-kai-gonea-2

2 Σχόλια

  1. Σε μια κοινωνια που θελουμε πραγματικα να υπαρχει να υπαρχει ισοτητα, συνεργασια κι επισης θελουμε να ειναι ολα τα ατομα γυρω μας ευτυχισμενα, επιβαλλεται να δειχνουμε ανοχη και σεβασμο απεναντι στα ομοφυλοφυλα ζευγαρια καθως επισης και στη δημιουργια των περισσοτερων των δυο φυλων…ο,τι εκφραζει δηλαδη καλυτερα το καθε ατομο ξεχωριστα, αναλογως μ’αυτο που επιθυμει το μυαλο του κα η ψυχη του!!!!

    1. Όλοι οι άνθρωποι οφείλουν να σέβονται ο ένας τον άλλον. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν κυρίως οι εγκληματίες, οι πολιτικοί, οι στρατιωτικοί και οι έμποροι, βιομήχανοι, εφοπλιστές κλπ. Δεν το γενικεύουμε με όμως γιατί πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.