«Ave, Imperator, morituri te salutant». Αυτό μας μένει να πούμε στους αδίστακτους δυνάστες του ελληνισμού πριν διαμελιστούμε. Μέρος 8

Και πάλι ο Δημήτρης Κυρίτσης ο Καθηγητής Γεωπολιτικής με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στην τουρκολογία , την βυζαντινολογία, την κινεζολογία, τις διεθνείς σχέσεις, την πολιτική φιλοσοφία, τις θρησκευτικές μελέτες και την ψυχολογία, σε συνέντευξή του στον Κώστα Μπογδανίδη τοῦ Ράδιο Κρήτη, στις 21/6/2018. προτείνει λύση, ίσως τη μοναδική, για να μας βγάλει από το τέλμα και το αδιέξοδο στο οποίο με τα ίδια μας τα χέρια, με την αφροσύνη, τις πολιτικές αδεξιότητες αν όχι προδοσίες, των κυβερνήσεών μας, έχουμε φτάσει.

Δημήτρης Κιτσίκης, ένας μεγάλος Έλληνας πατριώτης.
Ακούστε τη συνέντευξη Κιτσίκη στον Κώστας Μπογδανίδη

Με καταπληκτική διπλωματική δεινότητα, αλλά και πατριωτική συνείδηση προτείνει εδώ και τώρα, την έσχατη ώρα πριν το διαμελισμό μας, μια ελληνοτουρκική συνομοσπονδία. «Δεν μπορούμε να γίνουμε μεγάλοι, αν δεν επικρατήσει ο ελληνοτουρκισμός», μια συνομοσπονδία που θα ενώσει το Αιγαίο και θα αποτελέσει ένα υπολογίσιμο μέτωπο ενάντια στους επικυρίαρχους Αμερικανούς και Γερμανούς ή αλλιώς μεθερμηνευόμενον Ηνωμένες Πολιτείες και Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταστούμε υπολογίσιμη δύναμη στη Κασπία, στο Βόσπορο, στο Αιγαίο ώστε να μην μας πάρουν τον ορυκτό μας πλούτο και τις ενεργειακές μας πηγές «μπιρ παρά» οι καλοί μας σύμμαχοι Αμερική, Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία. Έμμεσα προτείνει να κάνουμε ό,τι και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, νασεροποίηση.      

Κατ’ αυτόν η τακτική που ακολούθησε ο Νασέρ στην Αίγυπτο είναι η μόνη που τον διατήρησε στη ζωή από τον ασφυκτικό κλοιό των αμερικανοεγγλέζων. Το άνοιγμα προς τη Σοβιετική Ένωση. Κάτι τέτοιο διατηρεί ακόμη εν ζωή τον Ερντογάν ο οποίος είναι στην ουσία ένα καμένο χαρτί για τους Αμερικάνους.

Με άλλα λόγια οφείλουμε να τα έχουμε καλά και να ελισσόμαστε μεταξύ των δυο πόλων, Αμερικής – Ρωσίας. Όπως ο Τούρκος πρόεδρος, να παραγγέλλουμε SS400 από τους Ρώσους αλλά και F 35 από τους Αμερικάνους.

Φετουλάχ Γκιουλέν το όργανο των ΗΠΑ

Τέλος εξηγώντας ότι ο επί δέκα χρόνια πνευματικός πατέρας του Ερντογάν  ο Φατουλάχ Γκιουλέν είναι χαρτί των Αμερικάνων οι οποίοι τον χρησιμοποιούν για να ανατρέψουν τον μισητό γι’ αυτούς Τούρκο πρόεδρο επειδή δεν υποτάσσεται στο θέλημά τους, αλλά τα «έκανε πλακάκια»  με τους Ρώσους.  Σ’ ερώτηση του δημοσιογράφου Κώστα Μπογδανίδη γιατί χρησιμοποιούν τον Γκιουλέν για να ρίξουν τον Ερντογάν απάτησε: «έμαθαν τον τρόπο μετά το πάθημά τους με την πτώση του Σάχη από τον Αγιατολάχ Χομεϊνί. Δεν περίμεναν ένας Σιίτης παπάς με κασέτες να γκρεμίσει τη δυναστεία των Παχλεβί». Αυτή τη μέθοδο  εφαρμόζουν τώρα για να γκρεμίσουν τον Ερντογάν.

Εκφράζουμε την προσωπική σκέψη ότι οι δυο ταυτόχρονοι καρκίνοι του Χριστόδουλου στην κορύφωση της θρησκευτικής, πατριωτικής δράσης του ως Αρχιεπίσκοπος, δεν ήταν καθόλου τυχαίοι.

Και συνεχίζει, «έχουν κάνει οι Αμερικανοί από το Ιντσιρλίκ δύο πραξικοπήματα (το ένα η εξέγερση του πάρκου Γκεζί για να πέσει ο διεφθαρμένος πρόεδρος, το άλλο το καλοκαίρι του 2016 από τη βάση του Ιντσιρλίκ) κι ετοιμάζουν το τρίτο τώρα στις ερχόμενες εκλογές. Ο Ερντογάν είναι ένας μελλοθάνατος και αυτό το ξέρει. Δεν μπορεί να χάσει, γιατί αν Χουσείν. Αυτός είναι ο λόγος που ρισκάρει, που τολμά γιατί όταν κάποιος ξέρει ότι τον έχουν οι μεγάλες δυνάμεις εν προκειμένω οι ΗΠΑ στο στόχαστρο, το μόνο που του μένει είναι να τα παίξει «όλα για όλα!»

Με βάση τα λόγια αυτά αναρωτιόμαστε, μήπως ο Δημήτρης Κιτσίκης μας δείχνει τον δρόμο που ένας άξιος Έλληνας Κυβερνήτης πρέπει να ενεργήσει για να δοθεί τελικά λύση στα αδιέξοδα που πνίγουν τη πατρίδα μας;

Μόνο κάποιοι αποφασισμένοι Έλληνες πατριώτες έτοιμοι να πουν «Χαίρε Αμέρικα κι Ευρώπη, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!» μπορούν να τολμήσουν την ανατροπή αυτού του διεφθαρμένου συστήματος του οποίου σερνόμαστε ματοβαμμένοι ουραγοί.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

1 Σχόλιο

  1. Δεν θα προλαβουν οι ξενες σκοτεινες δυναμεις να διαμελισουν τη χωρα μας, κατι μεγαλο και σοβαρο θα συμβει, οπου θα σωθει η χωρα μας κι ο λαος της!!!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.