Ο Γ. Τράγκας επιμένει κι αυτός ότι επίκειται διαμελισμός της πατρίδας. Μέρος 9ο

Ένας ακραιφνής πατριώτης Γιώργος Τράγκας

«Κυρίες και κύριοι πάμε ολοταχώς για Πάσχα και μετά εκλογές. Αν θέλετε τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας να δούνε μία άσπρη μέρα, ο Τσίπρας πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν. Έχει δημιουργήσει μεγάλη καταστροφή στον τόπο. Όλοι έχουν αντιληφθεί τι έχει κάνει. Πάμε ολοταχώς για αλλαγή συνόρων. Κανένα από τα δύο κόμματα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει το Έθνος, είναι και τα δύο μνημονιακά. Ο Τσίπρας δουλεύει για τα ξένα κράτη και ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι θα έρθει ηφαίστειο επενδύσεων στη χώρα».

Και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας έχει διαπράξει το μεγαλύτερο έγκλημα. Έχει αποποιηθεί τελείως τη σχέση της Ελλάδας με το όνομα «Μακεδονία». Δεν μπορούν το λιμενικό ή οι ένοπλες δυνάμεις να τραγουδήσουν το «Μακεδονία Ξακουστή».  Ένας αγράμματος που θεωρεί ότι είναι συνομιλητής της ιστορίας, έκανε συμφωνία κατά την οποία το 52% του γεωγραφικού εδάφους των ορίων της Μακεδονίας δεν μπορούν να χρησιμοποιούν το όνομα «Μακεδονία». Ετοίμασε για την πατρίδα μεγάλη καταστροφή και ετοιμάζει νοθεία στις εκλογές».

«Ο πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκι Ιβανόφ αρνήθηκε να προσυπογράψει 11 νομοσχέδια που έχουν υπερψηφιστεί από τη Βουλή καθότι φέρουν το καινούργιο όνομα της χώρας. Οι έως τώρα δημοσκοπήσεις καταδεικνύουν πως οι πολίτες είναι διχασμένοι όσον αφορά τη λύση του ονοματολογικού. Πιέζεται ο Βαρθολομαίος να γίνεται λειτουργία στα Βουλγαρικά στην νότια διάλεκτο των Σκοπίων. Ο Μπαμπινιώτης είπε ότι η γλώσσα στα Σκόπια είναι βουλγαροσέρβικη και όχι μακεδονική», ανάφερε ο Γ. Τράγκας στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 fm, .

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.