Πως αντιδρούμε σ΄αυτό το οικονομικό έρεβος και το απαλλοτριωτικό χάος που μας οδηγούν τα απάτριδα κόμματα του Κοινοβουλίου; Μέρος 4ο

Ώρα να καταλάβουμε πως ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ.

Στις 31/3/2010 μας είπαν με τον αλήστου μνήμης ΓΑΠ πως λόγω τεμπελιάς και διαφθοράς του λαού μας, εμάς των Ελλήνων (αυτοί ήσαν, είναι και παραμένουν αδιάφθοροι είδατε κανένα να ζητήσει συγγνώμη;) το χρέος μας ήταν 310 δις… Στις 15/2/2013 ο Στουρνάρας αποκάλυψε στη συνεδρίαση της Βουλής ότι παρ’ όλα όσα έκαναν οι ανίκανες κυβερνήσεις μας για να το μειώσουν, ανέβηκε στα 350 δις. Δηλαδή σε τι βοήθησαν τα μνημόνια 1 και 2 για να μειωθεί το χρέος εκτός από το ότι μας ήπιαν το αίμα; Μέσα σε μόλις 3 χρόνια σχεδόν το διπλασίασαν. Ήρθε και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους πατριώτες του ΑΝΕΛ για να μας βάλλουν στο 3ο Μνημόνιο το οποίον το ψήφισαν 220 βολευτές από όλα σχεδόν τα κόμματα. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που υπόσχονταν πως με έναν Νόμο θα καταργούσαν τα μνημόνια και την καταστροφική πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Τα πρωτοξάδελφα του Κατεστημένου. Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο!

Και όταν ήρθαν στην εξουσία παραπλανώντας τον λαό μας, ακολούθησαν κατά πόδας την ίδια μακάβρια πολιτική πορεία εξαφάνισης του Έθνους και των Ελλήνων και ακόμη χειρότερα, με την μεταναστευτική τους πολιτική οδηγούν στην ισλαμοποίηση την κοινωνία με γελοίες δικαιολογίες. Δήθεν χρειάζονται εργατικά χέρια και οι μετανάστες είναι χρήσιμοι, λες και δεν υπάρχουν άνεργοι Έλληνες. Ότι είναι ενάντιοι στον ρατσισμό και στη θρησκευτική μισαλλοδοξία.

Από όλα τα πιο πάνω τεκμαίρεται πως είναι δύσκολο έως αδύνατο, να τα βάλλουν οι Έλληνες πολίτες, σαν λαός, σαν ομογενές σύνολο, ενάντια στο Κατεστημένο. Επωφελούμενο το σύστημα των διχαστικών τάσεων των Ελλήνων, το μεγάλο τους μειονέκτημα, θα διαλύσει οποιαδήποτε προσπάθεια ενοποίησης και αντίδρασης. Ιδιαίτερα αν προσπαθήσει κάποιο κόμμα ή κίνημα πατριωτικό, απελευθερωτικό να ανατρέψει αυτή την κατάσταση μέσω των εκλογών. Η ιδιωτική εταιρεία SINGULAR η οποία επί χρόνια αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας πέρα από οποιαδήποτε αντικειμενική και πολυκομματική συμμετοχή στην επίβλεψη, καταγραφή και ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, εκτός των αλχημειών που πάντα λαμβάνουν χώρα εις βάρος των μικρών κομμάτων και ιδιαίτερα εκείνων που δεν έχουν αντιπρόσωπους σε όλα τα εκλογικά τμήματα, προδικάζουν το αποτέλεσμα. Βέβαια οι μεγάλες νοθείες του παρελθόντoς δεν γίνονται σήμερα, αλλά ποιος εγγυάται τον έντιμο και αψεγάδιαστο τρόπο με τον οποίο μια εντελώς ιδιωτική, χωρίς επίβλεψη από ανεξάρτητο φορέα, Εταιρεία σαν την SINGULAR, θα ανακοινώνει τα εκλογικά αποτελέσματα; Κανείς. Ο ίδιος ο γράφων έχει παρευρεθεί σε εκλογές ως εκλογικός αντιπρόσωπος κόμματος και διαπίστωσε πλήθος παραβιάσεων. Ύστερα όλοι ξέρουμε ποια μοίρα περιμένει τις ενστάσεις ιδιαίτερα των μικρών κομμάτων, από το εκλογοδικείο. Η μια απόρριψη ερχόταν πίσω από την άλλη. Άρα αλλαγή ουσίας, ανατροπή της κατεστημένης τάξης πραγμάτων ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.Οι εκλογές γίνονται για να διατηρούν μια στοιχειώδη δημοκρατική επίφαση οι ολιγάρχες που κατευθύνουν τον τόπο. Προς το ΧΑΟΣ φυσικά.

Αν τώρα θέσουμε το χέρι μας επί του τύπου των ήλων και περιγράψουμε τι περιεχόμενο οφείλει να έχει αυτή η αλλαγή, τότε αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα του εγχειρήματος αλλά και την βιαιότητα της αντίδρασης του Κατεστημένου. Δεν είναι εκτός πραγματικότητας ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος από κάποια μικράς εμβέλειας κανάλια διατυμπανίζει με στεντόρεια φωνή: “Μας έχουν αποκλείσει από όλα τα μεγάλα κανάλια και την ΕΡΤ, δεν περνούν καμμιά ανακοίνωσή μας, μας συκοφαντούν ανενδοίαστα, μας αποκρύπτουν από τις δημοσκοπήσεις και μας βάζουν στο άλλο κόμμα. Ζητούμε επειγόντως εκλογικούς αντιπροσώπους δι’ ευνοήτους λόγους”… Τι άλλο χρειάζεστε για να χαίρεστε την αστική δημοκρατία; Που στην κυριολεξία είναι η τυραννία της ολιγαρχίας του κέρδους. Μπορεί να φυτρώσουν εξ ακανθών σύκα;

Τι μπορεί να γίνει κάτω από τέτοιες αντιδημοκρατικές, βάρβαρες και αδίστακτες συνθήκες;

Για να κατανοήσει ο Έλληνας τι χρειάζεται να κάνει, πως να δραστηριοποιηθεί πολιτικά πρέπει να έχει μια ακούνητη, θεμελιώδη βάση εκκίνησης για να στηριχθεί. Ποια μπορεί να είναι αυτή; Η αφετηρία από την οποία ξεκίνησαν και οι πατέρες μαςτο 1821 όταν διαπίστωσαν περίτρανα πως κανένας άλλος εκτός από τους ίδιους δεν θα τους βοηθούσε, είτε οι Γάλλοι και ο Ναπολέοντας, είτε οι ομόδοξοι Ρώσσοι με τον τσάρο. Αυτοί είχαν περιχαρακωθεί πίσω από την επάρατη Ιερά Συμμαχία. Με τη σκέψη και μόνο ότι κινδύνευαν οι θρόνοι των εστεμμένων τυράννων της εποχής, αν επέτρεπαν δικαιώματα και περισότερες ελευθερίες στους λαούς τους, όπως έγινε με την Γαλλική Επανάσταση ήσαν αποφασισμένοι να πατάξουν οποιοδήποτε απελευθερωτικό κίνημα δια πυρός και σιδήρου. Αυτά τα ήξερε ο Καποδίστριας και αρνήθηκε να αναλάβει την επιχείρηση απελευθέρωσης των Ελλήνων από τον τουρκικό ζυγό όταν του προτάθηκε η ηγεσία από τη Φιλική Εταιρεία.

Που στηρίχθηκαν οι Έλληνες και ξεκίνησαν τον αγώνα μόνοι; Στην Ορθόδοξη πίστη, εναπέθεσαν την ελπίδα τους στην Παναγία Υπερμάχο Στρατηγό και στον Τριαδικό Θεό μας. Κατά τον Γεώργιο Μεταλληνό,[1] ο στόχος τους ήταν πολύ πιο μεγάλος από το να ελευθερώσουν τον Μωρηά ή να δημιουργήσουν ένα μικρό αστικό κρατίδιο-προτεκτοράτο των Μεγάλων Δυνάμεων, όπως κατέληξε. Σκοπός ήταν να ανακαταληφθεί η πρωτεύουσα του Γένους των Ρωμιών η Κωνσταντινούπολη και να λειτουργηθούν ξανά στην Αγιά Σοφιά.

Υπερβολικά υψηλός, προφανώς ουτοπικός στόχος. Κι όμως, αν δεν είχαν διεισδύσει οι Μεγάλες Δυνάμεις για να επιτύχουν τα συμφέροντά τους, εκμεταλλευόμενοι τις φιλοδοξίες και τα στενά μικροσυμφέροντα των οπλαρχηγών, οι οποίοι σκέφτονταν σαν τα άπειρα μικρά παιδιά. “Το δικό μου παιχνίδι, (βιλαέτι) θα επικρατήσει του δικού σου!” κανείς δεν ξέρει αν θα περιόριζαν ή όχι την Τουρκιά στα βάθη της Μικράς Ασίας από όπου και ξεκίνησαν σαν βάρβαρος μογγολικός λαός στηριζόμενοι στα στίφη των και στα τάλαρα των Σουλτάνων.

Το ίδιο έγινε και με την μικρασιατική καταστροφή. Όνειρα, ουτοπίες, μικροσυμφέροντα, φιλοδοξίες, διχόνοια, εσωτερικές διαμάχες και πάνω από όλα η απελπισιάρικη, κακομοιρίστικη αντίληψη πως οι σύμμαχοι Γάλλοι και Άγγλοι που μας παρακίνησαν να εισβάλουμε στην Ιωνία, μας παράτησαν και υποστήριξαν τον Κεμάλ βλέποντας ότι άρχιζε να ερωτοτροπεί με τους μπολσεβίκους.

Μήπως μας θυμίζουν κάτι αυτά; Σήμερα συμβαίνουν ακριβώς τα ίδια.

Τα ρώσικα t-80-c ή Τ-80BVM κάνουν χρήση κεφαλών απεμπλουτισμένου ουρανίου με τρομερή διατρητική ικανότητα που προβληματίζει ζηλόφθονα το ΝΑΤΟ

Ο Ερντογάν τα βρίσκει με τον Πούτιν και οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ βρυχώνται μετατρέποντας την Ελλάδα σε μια απέραντη βάση καθώς και όλες τις συνορεύουσες με τη Ρωσία χώρες του πρώην Παραπετάσματος με σκοπό να περικυκλώσουν τον παντοτινό εχθρό, τη Ρώσικη Αρκούδα η οποία δεν παύει να είναι η ομόδοξη αδελφή μας. Έτσι ο μεν λαός στρέφεται απηυδισμένος από τους Συμμάχους που μας διέλυσαν με το δήθεν χρέος μας, και την κλασική αδιαφορία από την εποχή της εισβολής στην Κύπρο, του ΝΑΤΟ, που μας πουλάει πολεμικό υλικό για να μας εκβιάζει αν αγοράσουμε ρώσικο οπλισμό, πχ. Σουχόι αντί F35, Leopard αντί για τα ρώσικα τανκς Τ-80BVM, στρέφεται προς τη Ρωσία, η δε εθνοπροδοτική ηγεσία του στρέφεται εκεί που είναι τα συμφέροντά της, στους δυτικόφραγκους για να επιβιώσει και να κατισχύει σε όσες εκλογικές αναμετρήσεις κι αν γίνουν. Το μόνο σίγουρο. Εμείς σαν λαός δεν λαμβανόμαστε υπόψη όπως και οι υπόλοιποι Βαλκάνιοι ή Ρωμηοί αδελφοί μας. Είμαστε φίλοι τους ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.

Όμως δεν αρκεί να έχουμε τυφλή πίστη στον Τριαδικό Θεό και να ψηφίζουμε αυτούς τους άθεους και ιδιοτελείς απάτριδες, χρειάζεται μια στιβαρή και ακλόνητη πολιτική και οικονομική θέση πέρα από τα καθιερωμένα και γελοία πολιτικά φληναφήματα που ακούμε κάθε μέρα από τα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Στην επόμενη ανάρτηση θα αναφέρουμε τα βασικά προτάγματα με τα οποία έχοντας ξεκαθαρίσει τι απαιτείται για να αλλάξει το κατεστημένο σύστημα που 200 χρόνια τώρα μας έχει δεμένους πισθάγκωνα και μας συνθλίβει διότι είναι για όσους δεν το έχουν καταλάβει, κι έχει χυθεί πολύ μελάνι γι’ αυτό, σατανοκίνητο!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

[1]Ομιλία του πρωτοπρεσβύτερου και καθηγητή της Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο των Αθηνών, Γεωργίου Μεταλληνού, η οποία έλαβε χώρα στη Διακίδειο Σχολή Λαού Πατρών την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 με θέμα: “Το όραμα του Πατροκοσμά για την Ανάσταση του Γένους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.