Πως αντιδρούμε σ’ αυτό το οικονομικό έρεβος και το απαλλοτριωτικό χάος που μας οδηγούν τα απάτριδα κόμματα του Κοινοβουλίου; Μέρος 5ο

Στο προηγούμενο άρθρο μας γράψαμε: Που στηρίχθηκαν οι Έλληνες και ξεκίνησαν τον αγώνα μόνοι; Στην Ορθόδοξη πίστη, εναπέθεσαν την ελπίδα τους στην Παναγία Υπερμάχο Στρατηγό και στον Τριαδικό Θεό μας. Ο στόχος τους ήταν πολύ πιο μεγάλος από το να ελευθερώσουν τον Μωρηά ή να δημιουργήσουν ένα μικρό αστικό κρατίδιο-προτεκτοράτο των Μεγάλων Δυνάμεων, όπως κατέληξε. Σκοπός ήταν να ανακαταληφθεί η πρωτεύουσα του Γένους των Ρωμιών η Κωνσταντινούπολη και να λειτουργηθούν ξανά στην Αγιά Σοφιά.

Είπαμε επίσης ότι δεν αρκεί να έχουμε τυφλή πίστη στον Τριαδικό Θεό και να ψηφίζουμε αμετανόητοι, άφρονες, κι αχάριστοι απέναντι στην πίστη και στην ουσία της χριστιανικής κοινωνιολογίας και αντίληψης ζωής, αυτούς τους άθεους και ιδιοτελείς απάτριδες. Χρειάζεται μια στιβαρή, ουσιαστική και ακλόνητη πολιτική και οικονομική θέση πέρα από τα καθιερωμένα και γελοία πολιτικά φληναφήματα που ακούμε κάθε μέρα από τα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναφέρουμε τα βασικά προτάγματα με τα οποία έχοντας ξεκαθαρίσει τι απαιτείται για να αλλάξει το κατεστημένο σύστημα που επί 200 χρόνια τώρα μας έχει δεμένους πισθάγκωνα και μας συνθλίβει, διότι είναι φως φανάρι, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, κι έχει χυθεί πολύ μελάνι γι’ αυτό, σατανοκίνητο!

Από το 1821 έως το 2021 200 χρόνια τώρα οι Έλληνες παραμένουν πισθάγκωνα δεμένοι

Ποιοι είναι αυτοί οι ακρογωνιαίοι λίθοι της πολιτικής, και της οικονομίας πάνω στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε για την ανατροπή του ειδωλολατρικού κατεστημένου της εποχής μας που φέρει το γνωστό σε όλους μας όνομα παγκοσμιοποίηση και προσπαθεί να μας πείσει ότι πρόκειται για μια Νέα Τάξη πραγμάτων. Η πιο μεγάλη απάτη της Ιστορίας!

Προσκαλούμε όλες τις πατριωτικές δημοκρατικές δυνάμεις (πολιτικά κόμματα, οργανώσεις, συλλογικότητες και απλούς πολίτες) χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς, όλους όσους κατανοούν και νιώθουν στο πετσί τους ότι η πατρίδα κινδυνεύει να αφανιστεί, ότι απειλούνται  και διακυβεύονται τα ιερά και τα όσια της ορθόδοξης πίστης μας, να συμπορευθούν μαζί μας με κοινή δράση στον αγώνα αποβλέποντας στην απελευθέρωση και ανεξαρτητοποίηση της Ελλάδας.

Θεμελιώδεις άξονες  για να κινηθούμε σαν Έλληνες Ρωμηοί από εδώ κι εξής ενάντια στην «υλιστικοτέρα Δύση» όπως διακήρυτταν οι  Κολλυβάδες Πατέρες, και να καταλήξουμε αν χρειαστεί με αίμα και θυσίες, στην εγκαθίδρυση και δημιουργία μιας πατριωτικής, πιστής στην ορθοδοξία Κυβέρνησης, είναι οι πιο κάτω:

1)Δεν υπάρχει μετά το Θεό πολυτιμότερη αξία από την ψυχή και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Όπως διατυμπάνιζε ο Πατροκοσμάς: «Ψυχή και Χριστός σας χρειάζονται». Όλες οι πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, νομοθετικές, εκπαιδευτικές, λειτουργίες η προστασία της Υγείας στον τομέα της πρόληψης αλλά και της θεραπείας των πασχόντων, οφείλουν να εστιάζουν στον άνθρωπο.

2)Η έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση η μόνη λύση. Δεν μπορούμε να στηριζόμαστε με μια σχέση πολιτικής υποτέλειας και οικονομικής εξάρτησης από τους Φράγκους. Ούτε όμως και στην ομόδοξη Ρωσία η οποία δεν διαφέρει από πλευράς πολιτικής και ενεργεί για την εξυπηρέτηση των δικών της συμφερόντων με τον ίδιο τρόπο όπως οι Δυτικοί. Η Ρωσία τόσο η τσαρική, όσο και η μαρξιστική, ανήκει στην ευρωπαϊκή Δύση και η πολιτική της ήταν το ίδιο υλιστική, τόσο επί Τσάρων, όσο και επί Κομμουνιστικού καθεστώτος καθώς ο μαρξισμός δεν ήταν τίποτα περισσότερο από προέκταση κι εξέλιξη του αστικού υλισμού με την μορφή του Διαλεκτικού Υλισμού. Ούτε και μετά την κατάρρευση της ΕΣΣΔ άλλαξε η υλιστική νοοτροπία των Ρώσων και η πολιτική τους. Απλώς επέστρεψαν στον υλιστικό, καπιταλιστικό τρόπο ζωής.   

3)Απαιτείται η με κάθε τρόπο και μέσον (π.χ. με ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ κ.ά.) ανατροπή του καθεστώτος κατοχής με την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος και της έννομης συνταγματικής τάξης της Χώρας εφαρμόζοντας το άρθρο 120 παράγραφος 3 του Συντάγματος.

4)Είναι άμεση η ανάγκη για την κατοχύρωση της Δημοκρατίας και την άσκηση της λαϊκής κυριαρχίας προς όφελος των Ελλήνων πολιτών έτσι ώστε κανένας να μην μπορεί να σφετεριστεί την εξουσία εις βάρος τους, κι αυτό μόνο με δημοψηφίσματα και με την θεσμοθέτηση της αρχής ανακλητότητας των βουλευτών από το λαό, μπορεί να γίνει.

Κατάλαβες τώρα τι πρέπει να κάνεις Έλληνα; πεδίο αγώνα ατέλειωτου ανοίγεται μπροστά μας γιαν όποιον είναι ζωντανός

5) Επιβάλλεται  η μη αναγνώριση του δημοσίου χρέους, και η άρνηση πληρωμής του  με βάση το Διεθνές Δίκαιο προκειμένου ν’ ακυρωθεί. Τα δανεικά που μας χορήγησαν, μέσω των «προσχεδίων» που τα αποκάλεσαν Μνημόνια όχι μόνο δεν αξιοποιήθηκαν, ούτε μείωσαν, αλλά επαύξησαν το δημόσιο χρέος καθιστώντας το μη βιώσιμο.

6)Άλλη λύση δεν υπάρχει από την καταγγελία και ακύρωση όλων των δεσμεύσεων υποτέλειας και των μηχανισμών δημιουργίας χρέους σε βάρος της χώρας και του λαού, καθώς και τον καταλογισμό όλων των ποινικών ευθυνών και την τιμωρία όλων ανεξαιρέτως των ενόχων και των υπευθύνων της σημερινής εθνικής τραγωδίας.

7)Καταγγέλλουμε και απαιτούμε την ακύρωση των όποιων διεθνών συμφωνιών έχουν υπογραφεί από τις μνημονιακές κυβερνήσεις, οι οποίες εκχωρούν ή υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, την ιστορία και τον πολιτισμό της υπέρ αλλότριων συμφερόντων και ξένων δυνάμεων. Όμοια απειλούν την ορθόδοξη πίστη μας με την προώθηση μιας συγκεχυμένης αόριστης περί Θεού αντίληψης ανάλογα με την προσωπική πεποίθηση και το ατομικό πιστεύω κάθε ανθρώπου. Εκμηδενίζοντας έτσι το κοινοτικό πνεύμα της ορθοδοξίας. 

8)Απαλλαγή της χώρας μας από τον μανδύα της τριπλής μέγγενης, της Ευρωπαϊκής οικονομικής ένωσης, της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και των εντολών του ΔΝΤ που την συνθλίβουν.

9)Αποσκοπούμε στην υιοθέτηση και εφαρμογή μιας ανεξάρτητης και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής σ’ όλους τους τομείς και σ’ όλα τα εθνικά και γεωπολιτικής φύσης ζητήματα.

10)Βασική επιδίωξή μας είναι ο δημόσιος έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας και των βασικών δομών των χρηματοπιστωτικών λειτουργιών, για να σταματήσουν επί τέλους οι κερδοσκοπικές και τοκογλυφικές πρακτικές των τραπεζών.

11)Άμεση προτεραιότητα έχει η διασφάλιση της ενεργειακής αυτάρκειας της χώρας επενδύοντας στις νέες μορφές εναλλακτικής ενέργειας υψηλής απόδοσης, έτσι ώστε η Ελλάδα να τεθεί σε τροχιά βαθμιαίας απεξάρτησης από το παγκόσμιο κύκλωμα των υδρογονανθράκων. Για την ανακούφιση της εθνικής οικονομίας και την αποτροπή της νοσηρότητας και ανεπανόρθωτης βλάβης της υγείας των Ελλήνων αλλά και αποφυγή  της υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος.

Ανεμογεννήτριες μας τις επέβαλλαν συμφέρει;

12)Εφαρμογή ενός σχεδίου ταχύρρυθμης παραγωγικής ανοικοδόμησης της χώρας με γνώμονα την πλήρη απασχόληση και την πραγματική άνοδο των εισοδημάτων από την εργασία.

13)Δόσιμο αποκλειστικής  προτεραιότητας στον αγροτοκτηνοτροφικό-πρωτογενή τομέα με έμφαση στις βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας υπό καθεστώς προστασίας της εγχώριας παραγωγής και του παραγωγού – κυρίως του μικρού ατομικού παραγωγού – για να υπάρξει υγιής ανταγωνισμός με σκοπό την διατροφική αυτάρκεια και την θωράκιση της υγείας του πληθυσμού. Η ένταξή μας στην Ε.Ε. και η τυφλή υπακοή στις εξοντωτικές νομοθετικές επιταγές της μείωσαν τον αριθμό των αγροτών μέχρι εξαφάνισής τους και συρρίκνωσαν την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή μας.

14)Ανάδειξη της βιομηχανίας με όλες τις σύγχρονες μορφές της σε ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας και προνομιακό πεδίο για την επιστημονική έρευνα και την τεχνολογική ανάπτυξη.

15)Απόρριψη και ακύρωση όλων των διεστραμμένων νομοθετημάτων που αφορούν την ομοφυλοφιλία, την υιοθεσία κ.ά. χωρίς να καταδικάζουμε τους πάσχοντες και παρεκκλίνοντες από την εκ Θεού δοσμένη θέσπιση της φυσικής, όσο και μοναδικής σχέσης ανδρός και γυναικός. Εξαίρεση γίνεται για τους διασεξουαλικούς και πάσχοντες εκ δυσφορίας του φύλου. Πλήρης  κατοχύρωση του ρόλου της οικογένειας με την οικονομική και γενικότερα, καθολική προστασία της μητρότητας, της πατρότητας και κυρίως του παιδιού – ιδίως τον μονογονεϊκών οικογενειών – με σκοπό την αντιστροφή των όρων δημογραφικής κατάρρευσης και φυσικής μείωσης του πληθυσμού που έχουν επιβληθεί στην χώρα μας.

ΑΘΕΟΣ Ή ΑΘΕΗ του ΛΟΑΤΚΙ περιφέρει χωρίς αιδώ την παραβίαση του χριστιανικού αλλά και φυσικού Ηθικού Νόμου και Δικαίου

16)Κατοχύρωση και προστασία των δικαιωμάτων των νέων στην μόρφωση, την οικογένεια και την εργασία με αποδοχές αντάξιες των προσόντων, των προσδοκιών και των δυνατοτήτων της νέας γενιάς, έτσι ώστε να σταματήσει η μετανάστευση στο εξωτερικό ιδίως των νέων ανθρώπων, αλλά και να επιστρέψουν όσοι εξαναγκάστηκαν να φύγουν από την Ελλάδα σε αναζήτηση εργασίας.

17)Διεκδίκηση όλων των οφειλών της Γερμανίας, προς τη χώρα μας, που εδράζονται στο γνωστό κατοχικό δάνειο, στις πολεμικές αποζημιώσεις, την εξαφάνιση ολόκληρων χωριών, αλλά και την κλοπή αρχαιοτήτων, με επανορθώσεις.

18)Την μετατροπή της Ελλάδας από προγεφύρωμα για τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε προαγωγό της ειρηνικής συνύπαρξης, της αλληλεγγύης, της ευημερίας και της σταθερότητας για τους λαούς στα Βαλκάνια και διεθνώς. Τούτο με κανένα τρόπο δε σημαίνει πως η Ελλάδα θα γίνει δορυφόρος και προτεκτοράτο της Ρωσίας ή της κίνας.

19)Πρόνοια για τη συγκρότηση σύγχρονων, δημοκρατικών και ισχυρών Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στ’ αλήθεια το έθνος και την πατρίδα, θεμελιωμένες στην παλλαϊκή στράτευση και σε στελέχη πιστά στον όρκο τους, με υψηλό εθνικό φρόνημα και συνείδηση καθήκοντος. Όχι υποχείρια της εκάστοτε εξουσίας και κάθε λογής κυκλώματος εντός και εκτός στρατεύματος. Μόνο έτσι η αποτρεπτική ισχύς των ενόπλων δυνάμεων θα αποτελέσει εγγύηση για την εθνική ανεξαρτησία, την ακεραιότητα της πατρίδας και την ευημερία των πολιτών.

20)Η ανάδειξη και διασφάλιση της Πολιτισμικής και γενικότερα της Πνευματικής Κληρονομιάς των Ελλήνων, συμπεριλαμβανομένης της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας και της Πατρολογίας, με κάθε τρόπο και με όλα τα δυνατά μέσα, έχει αποκλειστική προτεραιότητα. Η διδασκαλία τους μαζί με τα αρχαία Ελληνικά είναι και παραμένει πρώτο μέλημα του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

Όταν η πατρίδα και η πίστη στον Τριαδικό Θεό κινδυνεύουν, η σωτηρία του λαού είναι ο υπέρτατος νόμος!

Όταν κινδυνεύει η πατρίδα δεν υπάρχουν διακρίσεις όπως ΔΕΞΙΟΣ ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ούτε χωρά το μικρόβιο της αλαζονείας και της διχόνοιας

Ούτοι εν άρμασι και ούτοι εν ίπποις, ημείς δε εν ονόματι Κυρίου ημών μεγαλυνθησώμεθα.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

2 comments

  • Μαρια Κ. on April 14, 2019 at 2:07 pm
  • Reply

  Ανάψτε και κανά κερί για τον αειμνηστο γνησιο ελληνα τραγουδιστη και υπερπατριωτη Παντελη Παντελιδη που τον εφαγε γνωστη σεχτα μασονων εδω στην ελλαδα, μονο και μονο επειδη δεν δεχτηκε να προδωσει τις αρχες και τις αξιες του, την πατριδα του και τον Τριαδικο Θεο μας. Καθως επισης, και για την Μαιρη Κωστιδη, μια 17χρονη μαθητρια μου που ειχα στην τηλο το σχολικο ετος 2015-2016, η οποια σκοτωθηκε περυσι μαζι με την μητερα της και τον αρραβωνιαστικο της σε σοβαρο αυτοκινητιστικο δυστηχημα στην κρητη. Μην ασχολειστε αλλο με μενα και με τα ενδόμυχα της ψυχης μου, μια χαρα ειμαι εδω που βρισκομαι, μονη μου τοσες μερες τωρα.

  • Μαρια Κ. on April 14, 2019 at 3:40 pm
  • Reply

  Ειμαι παλι απολυτα ολοκληρωμενη ψυχοπνευματικα αυτες τις μερες!!! Νιωθω μεσα μου τοση γαληνη, τοση ηρεμια, ειναι κατι το τοσο υπεροχο, γι’αυτο κι εχω χαθει απο την ιστοσελιδα σας!!! Αλλα στην προσωπικοτητα παραμενω ο ιδιος ανθρωπος, με τις ιδιες επιθυμιες και ιδεες, τους ιδιους στοχους και τα ιδια ονειρα ζωης τα οποια εξακολουθω να εχω.

Leave a Reply

Your email address will not be published.