Διέπραξαν έγκλημα, διάβασαν τα αναθέματα την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Ανάμεσα στους ελάχιστους που διάβασαν τα αναθέματα ήταν και ο πατήρ Άγγελος Γιαννακόπουλος. Αυτό εξόργισε το Φανάρι, ένας μάλιστα Μητροπολίτης του Πατριαρχείου τον απεκάλεσε τρελό. Το να εφαρμόζεις τις αποφάσεις των Συνόδων διεγείρει την μήνιν των Οικουμενιστών. Παλιά Ιστορία! Δεν είναι η πρώτη φορά ιδιαίτερα από τότε που διχάστηκαν οι ορθόδοξοι Έλληνες στους ασπαζόμενους το Γρηγοριανό ημερολόγιο (παπικό ονομάσθηκε) και το Ιουλιανό (των Πατέρων) επί αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Παποαδόπουλου το 1920, που μπήκαν καινά δαιμόνια στο ορθόδοξο πλήρωμα.

Αναθέματα και καθαιρέσεις ακόμη και Επισκόπων προβλέπουν οι κανόνες

Αλλά ας διαβάσουμε μια εξαίρεση σε εκκλησία του Πειραιά από δυο ιερείς οι οποίοι τόλμησαν.

Άξιος ο μισθός των δύο αγωνιστών κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, οι οποίοι αναθεμάτισαν όλους τους αιρετικούς όπως το Συνοδκό της Ορθοδοξίας διαλαμβάνει.

Ως γνωστόν τα αναθέματα εναντίον των αιρετικών συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο του Τριωδίου και κακώς επεκράτησε η συνήθεια (καλλίτερα η σκοπιμότητα) να μην αναγινώσκονται στους ναούς όπως είναι η παράδοση της Εκκλησίας για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.


Απολύτως ορθά οι δύο αντιοικουμενιστές κληρικοί (π. Άγγελος Αγγελακόπουλος και π. Ματθαίος Βουλκανέσκου) συμπεριέλαβαν στα αναθέματα όχι μόνον τους αιρετικούς των προηγούμενων αιώνων αλλά και τους σύγχρονους αιρετικούς -και δη τους Οικουμενιστές- που λυμαίνοται την ορθόδοξη ευσέβεια.


Μακάρι όλοι οι κληρικοί να μιμηθούν το παράδειγμα των δύο παραδοσιακών κληρικών.

Η είδηση θάφτηκε από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ και μεταδόθηκε από την άγνωστη και δυσεύρετη για τους πολλούς ιστοσελίδα:http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html

2 comments

    • Μαρια Κ. on April 16, 2019 at 4:22 pm
    • Reply

    Ειδα πριν απο λιγο στις ειδησεις στο διαδικτυο ότι καταστραφηκε η Παναγια των Παρισιων απο μεγαλη και σοβαρη καταστροφικη πυρκαγια! Και αναφερεται μαλιστα στο διαδικτυο ότι απο το 2012 ειχε προβλεφθει η καταστροφη της Παναγιας των Παρισιων απο μεγαλη και ανεξελεγκτη πυρκαγια. Λεγεται μαλιστα στις ειδησεις οτι αυτο ηταν καθαρα ατυχημα, ενω αλλοι λενε οτι φανατικοι κι ακραιοι παρακρατικοι ισλαμιστες εβαλαν επιτηδες τη φωτια για να καταστρεψουν την χριστιανικη εκκλησια της Παναγιας των Παρισιων!!!! Κι εγω αυτο το δευτερο πιστευω!!! Ο,τι και να ηταν αυτα τα υπανθρωπα και υποκοσμα αντιχριστα και διαολικα σκατα που πυρπολησαν και κατεστρεψαν εξ’επιτηδες την Παναγια των Παρισιων, ευχομαι εξ’ολοκληρου και με ολη μου την καρδια η ιδια η Παναγια συντομα να τους ριξει φωτια και να τους καψει ζωντανους ειτε σε αυτοκινητιστικο δυστυχημα ειτε σε αλλη περισταση βαλτη απ’την ιδια την Παναγια μας!!!!!

    1. Γνώριζε πως αυτή η αρνητική ευχή επιστρέφει και σε σένα αν γεμίζεις άρνηση και μίσος για τους εχθρούς της πίστης μας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.