Περίεργες συμπτώσεις τρεις πυρκαγιές ναών σε διάστημα ενός μηνός

Νotre Dame: Το βίντεο που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ – Άγνωστος βρίσκεται μέσα την ώρα της φωτιάς

Notre Dame: Το βίντεο που κάνει τον γύρο των ΜΜΕ - Άγνωστος βρίσκεται μέσα την ώρα της φωτιάς - Media
Αν θέλετε βλέπετε έναν κιτρινογέλεκο ή έναν με σαρίκι

Πολλά ερωτήματα και σχόλια στα social media έχει προκαλέσει βίντεο με άγνωστο άνδρα στο εσωτερικό του ναού την ώρα που μαίνεται η πυρκαγιά.

Το επίμαχο βίντεο δείχνει έναν άνδρα σε έναν από τους Πύργους του Καθεδρικού Ναού να προχωράει ατάραχος και να εισέρχεται στο εσωτερικό.

Ο άνδρας που μοιάζει με εργάτης φοράει ένα κίτρινο γιλέκο, μαύρα ρούχα και κράνος στο κεφάλι.

Ωστόσο oι εργάτες όμως είχαν φύγει πριν ξεσπάσει η φωτιά και δίνουν καταθέσεις στην αστυνομία.

«Όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, ήχησαν οι συναγερμοί του καθεδρικού ναού και οι επισκέπτες στη Notre-Dame άρχισαν γρήγορα να εκκενώνουν το κτίριο… Οι εργάτες είχαν σταματήσει τις εργασίες από τις 17:00 έως τις 17:30 ώρα Γαλλίας», όπως επισημαίνει ο Αντρέ Φινό, υπεύθυνος επικοινωνίας του καθεδρικού ναού.

Ένα σενάριο θέλει «εμπρηστή» της εκκλησίας τον Μακρόν, ώστε να σταματήσουν οι διαδηλώσεις των Κίτρινων Γιλέκων, άλλοι «δείχνουν» ακραίους ισλαμιστές. Πηγή:http://www.topontiki.gr/article/319168/notre-dame-vinteo-poy-kanei-ton-gyro-ton-mme-agnostos-vrisketai-mesa-tin-ora-tis

Συγκρίνατε τις δύο πυρκαγιές της NOTRE DAME και του Αγίου Σουλπικίου με έναν μήνα διαφορά

Σ.γ.:Εκείνο που προσθέτουμε εμείς είναι ότι σήμερα κάηκε ένας ακόμη ναός στο Βέλγιο, της Σάντα Κλάρα και στις 17/3/2019 κάηκε η εκκλησία του Αγίου Σουλπικίου στο Παρίσι, λέτε να είναι τυχαία όλα αυτά;

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.