Η περίοδος 23 Ιουνίου με 7 Ιούλη η πιο πιθανή για ένα πολεμικό επισόδιο στο Αιγαίο

Ο στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ο δημοσιογράφος Νίκος Χειλαδάκης, έμπειρος στα ελληνοτουρκικά, η γνωστή πατριώτισσα Γεωργία Μπιτάκου και ο οικονομικός αναλυτής πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης, συμφωνούν ότι πρόκειται στο ανωτέρω χρονικό διάστημα να γίνουμε μάρτυρες πολεμικού επεισοδίου  μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας με σκοπό την μοιρασιά του Αιγαίου και φυσικά των ενεργειακών κοιτασμάτων πετρελαίου τα οποία οι ΗΠΑ κυρίως, θα μας τα  πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί σε μας και άλλο τόσο στην Τουρκία.

Το ΝΑΤΟ θα μας σώσει λέγοντας ¨βγάλτε τα πέρα μόνοι σας suckers!”

Αν θα χυθεί ελληνικό αίμα και τούρκικο, λίγο τους ενδιαφέρει. Αυτό εξ άλλου σημαίνει υβριδικός πόλεμος.[1] Τα συμφέροντα της κοσμοκράτειρας αρκεί να εξυπηρετούνται.ποια είναι αυτά;

Κατά πληροφορίες που ανακοίνωσε ο στρατηγός Αϋφαντής στο facebook της Γεωργίας Μπιτάκου Διέξοδος, από προσωπική πηγή, αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος Τραμπ έχει επικρατήσει και υπερισχύσει των Ροθτσάϊλντ στο Ισραήλ. Τούτο φαίνεται από την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του κρατηδίου, την αποδοχή της προσάρτησης των υψιπέδων του Γκολάν από την κατοχή της Συρίας στην κατοχή και κυριαρχία του Ισραήλ, ακόμη και τις εχθροπραξίες Ιράν-ΗΠΑ στα στενά του Ορμούζ και όχι μόνο.

Οι Ροθτσάϊλντ όμως ετοιμάζονται να αντεπιτεθούν και να ανακτήσουν το Ισραήλ, εφαρμόζοντας το ίδιο  προαιώνιο εβρασϊκό σχέδιο που έχουν βάλει σε εφαρμογή από τον 15ο αιώνα. Να δοθούν στους Εβραίους μετά από ένα αιματηρό επεισόδιο Τούρκων κι Ελλήνων,  η Κρήτη και η Κύπρος. Πρόσθεσε επίσης ότι θα γίνει εξ αιτίας του πολεμικού επεισοδίου αναβολή των εκλογών της 7 Ιούλη για το 2020 και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, σε κάθε του εμφάνιση φαντάζει ψύχραιμος και χαρούμενος, ενώ ξέρει πως θα χάσει τις εκλογέςτης Μακεδονίας του Αιγαίου από την Ελλάδα, Βουλγαρία και Σερβία (Σκόπια) με πρωθυπουργό τον αλέξη Τσίπρα. Γι’ αυτό ο Τσίπρας ειδοποιημένος από Ευρώπη και ΗΠΑ, γαιτί όχι και από τη Μασονία, ενώ ξέρει ότι θα χάσει τις εκλογές από το Μανωλιό (Κυριάκο) που άλλαξε κι εβαλε τα ρούχα του αλλιώς, είναι χαρούμενος και φαίνεται να το γλεντάει.

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης στο Skype για να προσθέσει τα πιο κάτω. Ο αντικεμαλιστής και επιφανής φανατικός Ισλαμιστής Ερντογάν, θέλει να πετύχει θρίαμβο κατακεραυνβώνοντας τους έλληνες οι οποίοι ευρίσκονται σε αναμονή εκξλοογφής νέας κυβέρνησης την ΄δια στιγμή που επιδιώκει να πάρει αυτός τον Δήμο της κωνσταντινούπολης. Οι μυστικές σφυγμομετρήσεις δείχνουν όμως ότι θα ξαναχάσει τον Δήμο με 100.000 ψήφους διαφορά αντί τις 17.000 της προηγούμενης. Άρα τι του μένει να κάνει; Να πετύχει μέγα  θρίαμβο αποβιβάζοντας στρατό σε ελληνικές βραχονησίδες, καταλαμβάνοντας από το Καστελλόριζο, μέχρι το Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι και επιβάλλοντας τον 25ο παράλληλο στους χαμένους Έλληνες. Τιμή κιαι δόξα στις ορδές των Τούρκων στρατιωτών! Οι δικαιολογίες για το επεισόδιο πολλές. Η Ελλάδα έχει παραβιάσει τη Συνθήκη της Λωζάνης και προσάρτησε παράνομα τουρκικά νησιά.  Η τακτική κατευνασμού των αρνησιπάτριδων πολιτικών μας θεωρείται δειλία και υποχώρηση των Ελλήνων και μοναδική ευκαιρία επεκτατισμού και τουρκικής στρατιωτικής νίκης. Τι συζήτησαν τον Μάρτη Τσίπρας και Ερντογάν στη Άγκυρα επί δύο ώρες, όπου ο τελευταίος τον δέχτηκε με πριγκιπικές τιμές;  Τα πρωθυπουργιλίκια της Μακεδονίας του Αιγαίου; Ουδέποτε μάθαμε. Γιατί ο έτερος Καππαδόκης, ο Κατρούγκαλος, διεμήνυσε δια του εθνοπροδοτικού τύπου και της τηλεόρασης ότι αν τα βάλουμε με την Τουρκία δεν έχουμε καμμια τύχη; Για ηνα κάμψει το ηθικό των Ελήνων ο δολιοφθορέας και να σπείρει ηττοπάθεια, φόβο, πανικό και να προετοιμάσει τον διαμελισμό της πατρίδας μας.

Για τούτο και ο στρατηγός Αϋφαντής προειδοποίησε τους  αρχηγούς του ΓΕΝ και ΓΕΑ μην εμπλακείτε σε αεροπορικές και ναυτικές επιχειρήσεις εναντίον των Τούρκων γιατί μπορεί να πατήσουν το κουμπί και να σας βυθίσουν ή καταρρίψουν, πράγμα που θα κάνει το χατίρι του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της αποστασιοποιημένης και χαυνωμένης γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. και ασφαλώς του ηττημένου στις δημοτικές εκλογές Ερντογάν του Μεγαλοπρεπούς, ενώ την ίδια στιγμή ο ελληνικός λαός θα είναι ο μεγάλος χαμένος και θα κλαίει τα νεκρά παιδιά του και θα περιμένει ως το 2020 να αλλάξει τον ένα προδότη της Συμφωνίας των Πρεσπών και πρωταγωνιστή του τρίτου μνημονίου με τον άλλο που ψήφισε και τα τρία κι επιμένει “δεν μπορούμε σαν Νου Δου στην εξουσία να την αλλάξουμε”. Ο εστί μεθερμηνευόμενο “δεν μας το επιτρέπουν οι μασόνοι, οι κρυφοεβραίοι που μας κυβερνούν, αλλά και οι φανεροί Ιουδαίοι σαν τον Σημίτη τον λαγό, τον βασιλιά των λαγών (κατά  τα λεγόμενα του Δημήτρη Καζάκη στο μικρόφωνο της 12/6/2019 με θέμα ¨Σκηνικό πολέμου με την Τουρκία”)  τα αφεντικά μας,  δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε το πιο απλό: Να θέσουμε τη συμφωνία σε δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό.”

Σχόλιο του ιστολογίου: Τα πιο πάνω δεν απηχούν τις προσωπικές μας απόψεις πλην μέρους αυτών.

Ετοιμαστείτε για όλα!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

[1]Ο υβριδικός πόλεμος αποτελεί μία στρατιωτική στρατηγική η οποία συνδυάζει στοιχεία συμβατικών επιχειρήσεων, μη συμβατικού πολέμου, όπως επίσης και κυβερνοπολέμου. Μέθοδοι όπως η προπαγάνδα, η παραπληροφόρηση, η άσκηση πολιτικής πίεσης και η έμμεση ή άμεση υποστήριξη σε εξτρεμιστικούς πολιτικούς σχηματισμούς, αποτελούν μόνο μερικά από τα συνθετικά στοιχεία του υβριδικού πολέμου.Η «εμφάνιση» των υβριδικών απειλών αναγκάζουν τους διεθνείς Οργανισμούς και τα κράτη να λειτουργούν ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα: αυτό της συλλογικής άμυνας και της ταυτόχρονης διαχείρισης κρίσεων. Συνήθως κατάληξή τους είναι να συγκρούονται δυο ή περισότερα μικρά και αδύναμα κρατίδια προς όφελος των μεγάλων και ισχυρών που επιδιώκουν την κάμψη των αντιστάσεων και την υποταγή των μικρών και αδύναμων λαών στους ισχυρούς. Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ευρώπη, το Ουκρανικό ζήτημα, ο πόλεμος στη Συρία αποτελούν παραδείγματα υβριδικών απειλών και πολεμικών επιχειρήσεων. Τρομοκρατία, προπαγάνδα, εκφοβισμός και χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (με αναρτήσεις και βίντεο που καλούν και απειλούν με νέα χτυπήματα), είναι μόνο ένα μέρος της υβριδικής απειλής. Πρόκειται για μία απειλή που ταράζει τα νερά και αλλάζει το περιβάλλον ασφαλείας κυρίως των μικρών και ανίσχυρων κρατών και λαών ώστε να επιτυγχάνεται ο τελικός σκοπός των παγκοσμιοποιητών, ηγ μετατροπή των μαζών σε μια μάζα, ανθρώπινη, έναν μαζοπολτό χωρίς συνείδηση, ταυτότητα, θρησκεία, παραδόσεις, ιδιαίτερη κουλτούρα, τέχνη, πολιτισμό και ιστορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.