SOS, SOS προσέξετε τι κόμμα θα ψηφίσετε και ποιους, από τις επιλογές σας θα καούμε όλοι ή θα υπάρξει μέλλον για μας και τα παιδιά μας!

Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε ανενημέρωτους τους ψηφοφόρους και ιδιαίτερα τα ανελαστικά και γεγηρακότα μυαλά των μεγάλων σε ηλικία. Τα όσα αναφέρει ικανοποιητικά ντοκουμενταρισμένα η καλλιόπη Σουφλή, νομίζουμε ότι οφίλουν όλοι να τα γνωρίζουν.

Τι Γιάννης, τι Γιαννάκης και τα δύο κόμματα εξουσίας και από κοντά και το ΚΙΝΑΛ, γι’ αυτό και διεκδικούν άλλωστε την διακυβέρνηση της χώρας, γιατί είναι γερμανόφιλα είτε πρόσφατα (ο ΣΥΡΙΖΑ για να διατηρηθεί στην εξουσία) είτε ο Μητσοτάκης και η παρέα του. (Ο πρώτος δεν έχει ποτέ κρύψει όπως και ο πατέρας του,  τα γερμανόφιλα αισθήματά του). Αυτά προηγούνται της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.

Υποθέτουμε πως αντιλαμβάνεστε τι μας περιμένει την επομένη των εκλογών, όποιος αναλάβει τα ηνία, Αλέξης ή Κούλης, είναι ένα και το αυτό. Οι δύο όψεις του ίδιου καπιταλιστικού, αστικού, (δήθεν) φιλελεύθερου, συστήματος.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Ας ακούσουμε την Καλλιόπη Σουφλή:

Το σκοτεινό δοσιλογικό παρελθόν της οικογένειας Πικραμμένου και η αληθινή ιστορία του (μικρού) Παναγιώτη !!!

Ο πολύς Παναγιώτης Πικραμμένος και στο βάθος… Γκαίμπελς

Στην Γερμανία, σε όλες τις χώρες, αλλά και στην ΕΛΛΑΔΑ οι απόγονοι των ΝΑΖΙ έγιναν πρωθυπουργοί και συγκροτούν σήμερα την εγχώρια ελίτ.

Ο πατέρας του Παναγιώτη Πικραμμένου, στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Όθωνας μόλις είχε αναλάβει την αποκλειστική πώληση σε όλη την κατεχόμενη Ελλάδα των προπαγανδιστικών εντύπων του κατακτητή, των Γερμανών Ναζί !!!


Στενός συνεργάτης του Γκέμπελς, λοιπόν, ο πατέρας του Πικραμμένου, ο οποίος είχε κάνει χοντρές μπίζνες με τους Γερμανούς, αναλαμβάνοντας τη διακίνηση όλων των προπαγανδιστικών εντύπων του εχθρού σε όλο το διάστημα της Κατοχής.

Ανωτάτη η θέση του Παναγιώτη Πικραμμένου ως προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.Εσείς θα υποστηρίζατε ότι θα απέρριπτε το ΣΤΕ το 1ο Μνημόνιο στο οποίο ο Δανειολήπτης , η Ελλάς, (άρθρο 14) αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία;

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ.

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΙΤΛΕΡ – ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ…

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Καλλιόπη Σουφλή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.