Εσείς πάντως εξακολουθείστε να ψηφίζετε ΣΥΡΙΖΑ το πιο άθεο, υλιστικό κόμμα που ανεβάσατε στην εξουσία να μας σώσει!

Πιο κάτω αναρτώ μια σελίδα από το facebook της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου θιατρικού Συλλόγου, Άννας Μαστοράκου, ικανότατης συναδέλφου, η οποία μίλησε επιτέλους, την παραμονή των εκλογών για να μας προειδοποιήσει όλους τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ.
Την κυνήγησαν αγρίως γιατί δεην ήταν δική τους, γιατί αντιστάθηκε, γιατί ήθελε να είναι ανεξάρτητη, ελεύθερη, και αφοσιωμένη σε αυτό που είχε αποφασίσει να υπηρετήσει: Τον πανταχόθεν βαλόμενο ιατρικό κόσμο.

Τελικά η Άννα δικαιώθηκε.

Συγχαρητήρια Άννα, συνέχισε να μάχεσαι για τους ιατρούς με την ίδια αξιοπρέπεια και αποφασιστικότητα όπως έκανες ως τώρα και να μας δίνεις ελπίδα για το αύριο.

Συγχαρητήρια για την δικαίωσή σου και ένα θερμό ευχαριστώ για όσα κάνεις για μας!

Ακολουθεί η ανάρτηση της προέδρου του ΙΣΠ.

Πέρυσι μου είπαν ότι είμαι ο ταξικός εχθρός και ότι πρέπει να πληρώσω… Με γονάτισαν με θηριώδεις εισφορές και εκδικητική φορολογία… Κατά τη διάρκεια των εκλογών του ΙΣΠ του 2019, έδωσα μάχη με τέσσερις ανθρώπους που αποφάσισαν να με εκτελέσουν οικονομικά, με μία σφαίρα! Δεν μίλησα, δεν ενέδωσα, δεν λύγισα και δε συμβιβάστηκα με την αδικία και τον εκβιασμό: Να συνυπογράψω το δικό τους οργανωμένο έγκλημα. Με στήριξαν οι φίλοι μου, γνωστοί και άγνωστοι άνθρωποι. Συστρατεύθηκαν μαζί μου, αυτοί που είδαν την αλήθεια, διέγνωσαν την αδικία και με βοήθησαν να αναζητήσω τη θεραπεία. Σε αυτόν τον αγώνα, βρήκα και έναν φύλακα άγγελο, στον οποίο χρωστώ τεράστια ευγνωμοσύνη ! Κατέθεσα ενδικοφανή προσφυγή στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών κατά του πορίσματος ελέγχου της Α’ ΔΟΥ, το οποίο΄με χρέωσε αδικαιολόγητα και άδικα ~ 50.000 ευρώ !! Το τελικό πόρισμα του δικαστηρίου, ΜΗΔΕΝ !!! Δικαιώθηκα πλήρως ! μετά από μεγάλη ψυχική οδύνη ενός ολόκληρου έτους. Σήμερα, λίγες ώρες πριν τις εκλογές αποφάσισα να μιλήσω: 1. για να προστατεύσω και να εμψυχώσω ανθρώπους που βίωσαν την ίδια άδικη και απαράλλακτη συμπεριφορά 2. γιατί θεωρώ ότι είναι ανεπίτρεπτο να ζω σε ένα κράτος που έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο εναντίον της μεσαίας τάξης στήνοντας τέτοιο μηχανισμό στοχοποιημένης οικονομικής γενοκτονίας 3. γιατί πρέπει να δοθεί ΤΕΛΟΣ στην κλοπή εισοδήματος και στις εχθροπραξίες κατά του ιδιωτικού τομέα στο χώρο της επιστήμης και της επιχειρηματικότητας, που συμβάλλουν ενεργά στον ΑΕΠ της χώρας.
Αύριο είναι η ώρα της κάλπης. Πρέπει όλοι οι πολίτες να αποφασίσουμε σε τι είδους χώρα θέλουμε να ζούμε. Ό,τι βάζουμε στον φάκελο, μπαίνει στη ζωή μας και διαμορφώνει το μέλλον μας. Να είμαστε όλοι εκεί !

Leave a Reply

Your email address will not be published.