“Dignitas delictum auget” ή γιατί ο δρόμος που διάλεξε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του δεν έχει επιστροφή!

Εγώ ότι και να πω δεν είναι τίποτα για την αμετανοησία και την χονδροκεφαλιά των Ελλήνων αλλά και την ατομοκεντρικότητα και ιδιοτέλεια των των Ελλήνων. Τα αποτελέσματα των εκλογών γρήγορα θα τα γευτούμε όλοι μας, θα πέσουν επί της κεφαλής μας ως κεραυνός εν αιθρία και μας χρειάζεται. Ένας ολόκληρος λαός αυτοχειριάζεται δεν είναι απλώς κοψοχέρης, είναι αυτοκτονικός.

Και αυτό δεν εκδηλώνεται μόνο με το τεράστιο δημογραφικό του πρόβλημα, ούτε από τις ορδές των βαρβάρων λάθρο-μεταναστών που μπαίνουν στη χώρα και εγκαθίστανται μόνιμα, ούτε από τις απειλές μιας αδηφάγου Τουρκίας η οποία βλέποντας τις αδύναμες, ανίσχυρες ένοπλες δυνάμεις μας που δεν έχουν δυνατότητα ούτε ανταλλακτικά να αγοράσουν, γίνεται όλο και πιο επιθετική. Αυτό εκδηλώθηκε τελεσίδικα με την επιλογή του Κούλη στην πρωθυπουργία μαζί με όλο το αντίχριστο, μασονοκρατούμενο, υλιστικό συνάφι του. Ξεχάστε τους πολλούς σταυρούς και τα σεμνά φορέματα και κουστούμια της ορκομωσίας.
Εγώ δεν έχω τίποτα περισσότερο να πω για την αμετανοησία αυτού του λαού, από ότι έγραψε η Καλλιόπη Σουφλή στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ.
Τα μεταφέρω για όσους δεν τα διάβασαν και ας πάρει ο καθένας τις αποφάσεις του από δω και στο εξής.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ… Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Λυπάμαι, αλλά ως λαός, δεν βάλαμε μυαλό. (Σ.γ.:Παίζουμε σαν αθώες περιστερές το παιχνίδι τους, ιδιαίτερα με τη φαρσοκωμωδία των εκλογών).
Απο την ΣΚΥΛΛΑ στην ΧΑΡΥΒΔΗ και από την ΧΑΡΥΒΔΗ ΣΤΗ ΣΚΥΛΛΑ!

Αφου λοιπόν ως λαός είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως, θα πρέπει να τιμωρηθούμε… και θα τιμωρηθούμε πολύ σκληρά… ανελέητα… (Σ.γ.: Γιατί παραβήκαμε τόσο τους θείους Νόμους, την ηθική τάξη, όσο και τους νόμους της λογικής, της στοιχειώδους λογικής. Ψηφίσαμε τους δυνάστες και τους δημίους μας, φτου κι από την αρχή. Σαν να μην έχουμε μυαλό παρά μόνο πωρωμένη από την ιδιοτέλεια, την ανάγκη του ρουσφετιού, αυτή την επάρατη και ανήθικη συνήθεια, καρδιά).

Γιατί παρά την ΝΟΘΕΙΑ ΤΗΣ SINGULAR LOGIC, είχαμε μια τελευταία ευκαιρία να ανατρέψουμε ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και δεν το πράξαμε…

ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΑ ΑΝΑΣΤΗΣΑΜΕ

Λαός που συνήθισε να ζει στα κομματικά μαντριά… λαός που ξέμαθε ν’ αγαπάει την Πατρίδα του… λαός που κοιτάζει μόνον τον κώλο του και την μιζέρια του… λαός που έχασε όλες τις ΑΞΙΕΣ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ του… λαός ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑ.

Και ψήφισε και ξαναψήφισε ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΟΥ…
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΕΤΑΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Τα γράφω χρόνια τώρα… λίγοι κατάλαβαν τι έχω γράψει… λίγοι συνειδητοποίησαν πως Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ… (Σ.γ.:Βυθισμένοι στην κατανάλωση, τη λαγνεία, τη βόλεψή τους, τον μισθουδάκο τους, το διορισμό του γιου και της κόρης τους από τον πολιτικό και τον κομματάρχη του δεν θέλουν τίποτα να ξέρουν για πνευματικό αγώνα, για θυσίες στο όνομα του ιδανικού της Λεύτερης Πατρίδας, ψήφισαν κι εξακολουθούν να ψηφίζουν τους προσκυνημένους, τις μαριονέτες του συστήματος).

Η πλειοψηφία, ναρκωμένη από τις ψευδαισθήσεις, τρέχει να υποβάλει τα σέβη της και την υποταγή της στους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…

Το δικέφαλο φίδι του διπρόσωπου υλισμού, του καπιταλισμού και του μαρξισμού, έτοιμο να μας κατασπαράξει αλλά μυαλό δεν βάνουμε

Παρακολουθώντας διαδικτυακά τα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών, επιβεβαιώνομαι για μια ακόμη φορά δυστυχώς, πως αυτός ο λαός, στο ποσοστό που προσήλθε στις κάλπες και ψήφισε κόμματα (εξαιρώ το ποσοστό αποχής που απ’ όσο γνωρίζω, είναι στο 55%, αγνοώ τα άκυρα και τα λευκά), επέλεξε τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ.
Γι αυτό και προτίμησα να σιωπήσω για κάποιες ώρες…

Ένας φίλος, μου έστειλε το παρακάτω λινκ.
Ένας θρίαμβος του Κυριάκου, μία ευκαιρία για την χώρα

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΙΝΑΙ… Η ΑΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ!

Το γιατί, θα το αντιληφθείτε παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο, όπου ο ομιλών στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής, αποκαλύπτει αυτά που έπονται…

Και μπορεί πολλά από αυτά να τα έχω γράψει στα σχόλιά μου στις διάφορες αναρτήσεις εδώ και καιρό, αλλά για λόγους που δεν θα αποκαλύψω προς το παρόν, τα όσα λέει ο στρατηγός, λαμβάνουν μεγαλύτερες και πιο τρομακτικές διαστάσεις και θα εμπιστευθώ τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις του.

Ο στρατηγός Αϋφαντής τα λέει χρόνια και αποκαλύπτει αυτά που έρχονται αλλά οι περισσότεροι Έλληνες αγρόν αγόρασαν, επιμένουν “ες αύριον τα σπουδαία φίλοι”.

Κυρίες και κύριοι, ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (όσους έχουν απομείνει ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί το μεγαλύτερο μέρος του είναι μπασταρδεμένο, (σ.γ.:αμερικανοποιημένο) γενιτσαροποιημένο και ανθελληνικό).

Τι ακολουθεί;;; Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

1. ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!

Χάνουμε τη Μακεδονία μας!

2. ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ! Ώστε να μετατραπεί σε αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ και του Ισραήλ

3. ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΟΡΩΝ! Σ.γ.: Σχέδιο της Τριμερούς και σύλληψη του χθόνιου Σιωνιστή Χένρυ Κίσσιντζερ)

4. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! (Σ.γ.:Για να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν, ανέτοιμοι όπως στις 20 Ιούλη του 1974, πανικός στους δρόμους και στις ψυχές. Να τρέχουν και να μην προλαβαίνουν ούτε να σκέπτονται τα ηλίθια πρόβατα που τρώνε ότι σανό τους ρίχνουμε με την τηλεόραση μας!)

Τότε η Κύπρος έκειτο μακράν τώρα το μισό Αιγαίο θα σας πουν ότι είναι μακράν και δεν θα βγάλετε φωνή, μούγκα στη στρούγκα!

5. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΝΕΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΛΑ, ΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2020.
ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ, ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ.
ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΛΛΩΝ… “ΜΑΤΡΙΩΤΩΝ” ΚΑΙ… “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΩΝ”.

6. ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!

ΜΑΚΑΡΙΟΣ ένας από τους εφιάλτες που στην προσπάθεια να μην χάσει το προεδριλίκι και να εκδικηθεί τη χούντα που τον έριξε, τα σκάτωσε όλα

Έδωσε το δικαιωμα να βυσσοδομούν όλοι ενάντια στον κυπριακό ελληνισμό

7. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. (Σ.γ.: Έχει πιθανώς προσυμφωνηθεί κατά πληροφορίες του στρατηγού Αϋφαντή).

8. Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

9. Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ… ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ (Σ.γ.: ΔΕΙΝΑ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ.

Αυτά είναι τα σχέδια του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, (σ.γ.: όπως αποδεικνύεται από την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ σαν πρωτεύουσα του Ισραήλ, το προαιώνιο σχέδιο των Σιωνιστών. Άλλωστε τι του στοιχίζει του πλανητάτρχη να τα έχει καλά με τον Σιωνισμό και την παγκόσμια οικονομική κυριαρχία των Εβραίων Χαζάρων;) ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τραμπ, άβουλο όργανο του Σιωνισμού και του βαθιού αμερικάνικου παρακράτους

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, που να χτυπιόμαστε κάτω. Σ.γ.: Σαν χταπόδια, εμείς φταίμε που τον ψηφίσαμε, καλά να πάθουμε θα λέμε και τα παιδιά μας θα χύνουν το αίμα τους για μια πατρίδα που είναι ήδη εκ των προτέρων ξεπουλημένη!

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΑΝΟΙΞΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Ωχού μου συμφορά, θα κλαίνε οι μανάδες, όπως στη Μικρά Ασία και στην Κύπρο και κανείς δεν θα δίνει σημασία στο θρήνο τους

Η ΣΩΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ. (Σ.γ.: Μέχρι να μετανοήσουμε και καθαρθούμε για την ασωτία μας και την ανηθικότητά μας)

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ.1. Δεν έχει έρθει η ώρα να μιλήσω και να αποκαλύψω κάτι για τα … “ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ”
Είμαστε όμως αρκετοί αυτοί που γνωρίζουμε…

https://attikanea.blogspot.com/2019/07/blog-post_674.html

Σ.γ.: Να μην ξεχνάμε ότι “dignitas delictum auget” το αξίωμα και ιερό δικαίωμα του ελληνικού λαού να ορίζει με τις επιλογές δια της ψήφου του, τη μοίρα όλων μας και δη των παιδιών του, καθιστά το έγκλημα που διέπραξε με την εκλογή εθνοπροδοτών, υλιστών, απάτριδων και πουλημένων στους ξένους, απείρως βαρύτερον, μέγιστο και ασυγχώρητο.

Τα σχόλια όλα ανήκουν στον γράφοντα.

2 comments

    • Μαρία Κ. on July 11, 2019 at 9:52 am
    • Reply

    Θα περασω τωρα σ’ενα αλλο εντελως διαφορετικο θεμα που χει να κανει με αστυνομικο μυστηριο!!! Θυμαστε τον ιουνιο του 1991, οπου εγω ημουν μολις 6 ετων, για μια ομαδικη δολοφονια ολοκληρης της οικογενειας του μεγαλοβιομηχανου μιχαλη χρυσαφιδη μεσα στην βιλα τους στην εκαλη????!!! Και που δεν καταφερε ποτέ μεχρι σημερα η αστυνομια να βρει με αποδεικτικα στοιχεια για το ποιος ή ποιοι δολοφονησαν την τετραμελη οικογενεια χρυσαφιδη μεσα στη βιλα της στην εκαλη???!!! Ολοι κατηγορουσαν τοτε τον 28χρονο ταυλανδο μπατλερ της βιλας αυτης οτι ηταν αυτος που εκανε ολο αυτο το μακελειο μαζι με καποιον συνεργο του…αλλα δεν του ασκηθηκε ποτέ ποινικη διωξη για αυτο το αποτροπαιο εγκλημα ουτε απο τις ελληνικες ουτε απο τις ταυλανδικες αρχες, λογω ανεπαρκων στοιχειων και αντιφατικων…η ιατροδικαστικη εξεταση εδειξε οτι πρωτα ξυλοκοπηθηκαν και σφαχτηκαν οι δυο γιοι του μεγαλοβιομηχανου χρυσαφιδη, στις 20 ιουνιου μεσα στο σπιτι τους…την επομενη μερα, δηλ. στις 21 ιουνιου, σκοτωθηκε ο πατερας, ιδια ημερα οπου ο ταιλανδος μπατλερ με την γυναικα του, την μανα του και την θεια του εφυγαν το ιδιο απογευμα με το αεροπλανο των 6 παρα 20 απο την αθηνα με προορισμο την ταυλανδη….αφου βεβαια ο 28χρονος ταυλανδος μπατλερ ειχε αφησει πισω στη βιλα μια μεγαλη τσαντα με τα γυαλια του και αλλα δικα του προσωπικα του εγγραφα….Δυο μερες αργοτερα, αφου ηδη ειχε φυγει απο την αθηνα ο ταυλανδος με την οικογενεια του, δηλ. στις 23 ιουνιου, τοτε πεθανε και η γυναικα του μεγαλοβιομηχανου χρυσαφιδη μεσα στη βιλα της σε διπλανο δωματιο διπλα απο τον αντρα της και τους δυο γιους της, 16 και 18 χρονων αντιστοιχα!!! Ετσι, εδειξε η ιατροδικαστικη εξεταση οτι τα θυματα πεθαναν σταδιακα σε δοσεις κι οχι την ιδια ακριβως μερα, ολα μαζι…!!! Ακομα και σημερα που εψαξα στα αρχεια της υποθεσης μεσα στο διαδικτυο, δημοσιογραφοι θεωρουν οτι ο 28χρονος ταυλανδος μπατλερ ηταν αυτος που δολοφονησε την οικογενεια, αφηνοντας πισω του επειτα καποιον συνεργο του για ν’αποτελειωσει δυο μερες μετα την αναχωρηση του απο την ελλαδα, και την γυναικα του μεγαλοβιομηχανου χρυσαφιδη…!!! Εγω παντως που μελετησα κι ερευνησα πολυ προσεχτικα ολες αυτες τις μερες την υποθεση, πιστευω οτι ο ταυλανδος μπατλερ ειναι εντελως αθωος κι οτι δεν εχει απολυτως καμια σχεση με τη δολοφονια της τετραμελους οικογενειας χρυσαφιδη!! Ξερετε ποιος πιστευω οτι ειναι ο δολοφονος αυτης της οικογενειας???!!! Πιστευω οτι η τετραμελης οικογενεια αλληλοσφαχτηκε μεταξυ της πανω σε μεγαλο και σοβαρο καβγα!!! Κατα την προσωπικη μου αποψη, πρωι-πρωι στις 18 ιουνη οπου ετοιμαστηκε ο πατερας μεγαλοβιομηχανος να παει στη δουλεια του, πιθανοτατα να επιασε τους δυο γιους του να κανουν ερωτα μεταξυ τους ή να επιασε τον ενα του γιο να πηδαει την γυναικα του, ο ανθρωπος θολωσε, τρελαθηκε, δεν ηξερε τι να κανει και πώς να χειριστει ενα τοσο σοβαρο ζητημα, απολυει εκεινη την στιγμη τον μπατλερ για 10 ολοκληρες μερες, δινοντας του εντολη να γραψει ενημερωτικο σημειωμα, να το τοιχοκολλησει εξω απο την εξωπορτα, και να πει σε γνωστους του ταχα οτι εφυγε εκτακτως ολοκληρη η οικογενεια χρυσαφιδη για ταξιδι κι οτι θα επιστρεψει σε 10 μερες…Μετα απο δυο μερες, δηλ. στις 20 ιουνη πανω σε σοβαρο ενδοοικογενειακο καβγα, ο πατερας χρυσαφιδης ξυλοκοπει αγρια και σκοτωνει κι τους δυο γιους του μεσα στο υπογειο του σπιτιου του…την επομενη μερα, στις 21 ιουνη ο πατερας χρυσαφιδης σκοτωνεται απο την γυναικα του…κι επειτα απο δυο μερες, δηλ. στις 23 ιουνη η γυναικα του χρυσαφιδη αποφασιζει ν’αυτοκτονησει με τσεκουρι και το κανει…!!!! Αυτο πιστευω οτι εγινε…..Θα ηθελα πολυ να ειχα γινει κατι σαν την αγγελικη νικολουλη, οχι ακριβως φωτορεπορτερ, αλλα ιδιωτικος ερευνητης αν δεν ημουν καθηγητης!!!!

    1. Ενδιαφέρουσα άποψη και συνεισφορά στο έγκλημα αυτό. Ψάξε και για τη δολοφονία του νεαρού ζεύγους στις Βολίμες της Ζακύνθου γύρω στα 1983-85. Πήγα, ρώτησα την χωροφυλακή τότε και μου είπαν πως δεν βρέθηκαν ποτέ οι δολοφόνοι που τους φόνευσαν στα βράχια και επίσης βρέθηκαν ξυπόλυτοι με τα πόδια τους άθικτα χωρίς βρώμες λες και τους μετέφεραν εκεί που τους ξάπλωσαν. Είπαν επίσης πως ο φάκελος έκλεισε χωρίς να λυθεί το αίνιγμα και εστάλη στην Αθήνα. Ψάξε το.

Leave a Reply

Your email address will not be published.