Τεστ ελέγχου της αξιοπιστίας των ορθοδόξων σταυροκοπημένων στην ορκωμοσία βουλευτών και υπουργών

Από το πολιτικό κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ  λάβαμε την πιο κάτω επιστολή η οποία στην ουσία αποτελεί δοκιμασία ξεχωρίσματος και διάκρισης των πολιτικών όλων των κομμάτων που εξελέγησαν στις εκλογές τις 7 Ιούλη.

Ζητείστε από τους γνωστούς σας βουλευτές ή υπουργούς να δηλώσουν ευθαρσώς αν είναι μασόνοι ή όχι. Να ληφθεί υπόψη ότι ο μασόνος έχει την εντολή από τη στοά να λέει ψέματα ότι δεν είναι μασόνος. Σήμερα όμως που θεωρείται μεγάλο κοινωνικό αξίωμα και οι τέκτονες έχουν αποθρασυνθεί, δεν κάνουν πια τον κόπο να το κρύβουν. Εκτός και είναι αρχιεπίσκοποι κι επίσκοποι, γιατί όχι και πατριάρχες, οπότε το αποκρύπτουν προς αποφυγή σκανδαλισμού του ποιμνίου τους και το μαθαίνουμε μετά θάνατον ότι ήταν μυημένοι σε κάποια στοά.

Σωστά η ΚΟΙΝΩΝΙΑ έθεσε το θέμα όπως θα διαβάσετε στην πιο κάτω προσκληση-πρόκληση αλλά και διαφώτιση και καθοδήγηση προς χριστιανούς ψηφοφόρους προ των εκλογών, και φυσικά δεν πιστεύουμε να πήρε έστω και μια καταφατική απάντηση.

Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Καλεί και Προκαλεί τους Πολιτικούς Αρχηγούς να αποκηρύξουν τον Τεκτονισμό

(Σημ:Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της πολιτικής παράταξης <<ΚΟΙΝΩΝΙΑ>> καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς να αποκηρύξουν τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη τους που κατεβαίνουν υποψήφιοι τον Τεκτονισμό. Έτσι απλά και << δημοκρατικά>>)
Η Πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» αντιμετωπίζει με αποτροπιασμό την προσπάθεια πολιτικών σχεδιασμών να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τον Ορθόδοξο Ελληνικό Λαό ώστε με δόλιο τρόπο να αποσπάσουν την ψήφο του, μη σεβόμενοι ούτε αυτή την κρίσιμη ώρα τίποτε και κανένα.
Στο αποτρόπαιο πολιτικό τους παιχνίδι μεταχειρίζονται ακόμη και τα ιερά και τα όσια του Γένους μας, παρουσιαζόμενοι στον Ελληνικό λαό με επίπλαστη θρησκευτικότητα, επικαλούμενοι υποκριτικά άλλοτε το ‘Όνομα του Θεού και άλλοτε της Παναγίας μας, ενώ στην πράξη τα πολιτικά τους προγράμματα και, κυρίως, οι πολιτικές πράξεις τους καταδιώκουν συστηματικά την Εκκλησία του Χριστού μας και κάθε πνευματική προσπάθεια στον τόπο μας.
Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», προκειμένου να προστατεύσει τον λαό μας από κάθε πολιτικό καιροσκόπο καλεί και προκαλεί κάθε Πολιτικό Αρχηγό, που παρουσιάζεται στους ψηφοφόρους του ως συνειδητό μέλος της Εκκλησίας να δηλώσει εγγράφως
ότι αποκηρύσσει την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό και να υποχρεώσει και όλα τα στελέχη του να δηλώσουν το ίδιο, εφ’ όσον –κατά την Εκκλησία μας– η Μασωνία είναι θρησκεία με Ειδωλολατρικό τελετουργικό και όχι απλή φιλανθρωπική οργάνωση, υποσκάπτει δε συστηματικά την υπόσταση αλλά και την εδαφική και την πνευματική ακεραιότητα της Πατρίδος μας !
Η Παράταξή μας «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» έχει θέσει στο Καταστατικό της ως απαραίτητη προϋπόθεση εγγραφής κάποιου και ως απλού μέλους της την ανωτέρω Δήλωση.
Ὀσα Κόμματα αρνηθούν να αποκηρύξουν γραπτώς την Μασωνία και κάθε μορφής Αποκρυφισμό, με την άρνησή τους αυτή ή με την κωφεύουσα σιωπή τους αυτοαποκαλύπτονται ως ψεύτες, υποκριτές και ιερόσυλοι, λαοπλάνοι και εν τέλει εχθροί του λαού και του Ορθοδόξου Έθνους μας!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΗΛΙΑΔΗΣ

ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

πηγή: Ελληνικό Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων

Σ.γ.: Ας μας απαντήσουν οι βουλευτές και οι Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας αποκηρύσσουν τη Μασωνία; Τολμούν να το πουν ευθαρσώς;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.