Χάνουν το μοναδικό τους σπίτι 20.000 φτωχοί και μικρομεσαίοι δανειολήπτες από τους Γύπες των τραπεζών, δόξα να έχει το ευρώ!

Αχ μακαρίτη Πέρδιε πόσο δίκιο είχες όταν το 2011 τα έλεγες και δεν σ’άκουγε κανείς…

Οι ξένοι τραπεζικοί Γύπες που έχουν υφαρπάσει έναντι πινακίου φακής τις Ελληνικές τράπεζες, προωθούν την κατάσχεση 20.000 πρώτων κατοικιών μικρής αξίας μεταξύ 40.000-80.000 ευρώ. Ο πήχης της αξίας των ακινήτων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό, καθώς αποτελούν εγγύηση σε προβληματικά στεγαστικά δάνεια, έχει ήδη χαμηλώσει και κινείται κάτω από τις 50.000 ευρώ.Οι πλειστηριασμοί, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναμένεται να «πάρουν φωτιά», ανεξαρτήτως αξίας των ακινήτων αλλά και του ύψους του δανείου, από τον Ιανουάριο.

Μακαρίτη Σταμάτη Πέρδιε κανείς δεν σ’άκουγε τότε τώρα το καταλαβαίνουν για τα καλά!

Τα κατοχικά ΜΜΕ κρύβουν την είδηση ή την σερβίρουν στα μαλακά, περιτυλίγοντάς την με διάφορες παραπλανητικές πληροφορίες ώστε να υποβαθμίσουν την ουσία. Το γεγονός δηλ. ότι, η ευρω-ασυδοσία φτάνει στο σημείο να κατάσχει ακόμα και πρώτες κατοικίες ελάχιστης αξίας, που προφανώς αφορούν φτωχά ή μικρομεσαία στρώματα του πληθυσμού και όχι μεγαλοϊδιοκτήτες ή συστημικούς κακοπληρωτές.

Ενδιαφέρον είναι να μάθουμε αν μέσα στους 20.000 μικρο-ιδιοκτήτες που πρόκειται να χάσουν το μοναδικό τους σπίτι, υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι έχει γίνει στη χώρα μας και συνεχίζουν να ευλογούν τη γερμανική ευρωφυλακή. Αν αυτό ισχύει, τότε η χώρα μας είναι καταδικασμένη.

Αναρτήθηκε 14/9/2019 από https://odosdrachmis.gr

1 comment

  • περιθωρης on September 15, 2019 at 1:48 pm
  • Reply

  Εχω συμπαθησει πολυ τις μισες απο τις ειδικευομενες ψυχιατρους στο Ριο
  Και εχω ερωτευτει 1 εξ αυτων, στην οποια αρεσει η Λογοτεχνια
  η καθαρη σκεψη, η φαντασια, και ο στοχασμος και η κουλτουρα εν γενει !
  Ο Ερως !
  Αντιο κυριε!

Leave a Reply

Your email address will not be published.