Η νεοταξίτικη Ελίτ χρησιμοποιεί τον Ισλαμισμό για να αφανίσει τα χριστιανικά Έθνη και ιδιαίτερα την πατρίδα μας. Μέρος 3ο

Ποιος θα επωφεληθεί τελικά από αυτή την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών;

Εν μέσω όλων αυτών των φρικαλεοτήτων, οι ιδεοληπτικοί ταγοί της Μέσης Ανατολής που πάσχουν από τη τρισχιλιετή εμμονή των εχθρών του ελληνισμού, επιδιώκοντας ήδη από την εποχή του Ξέρξη να κατακτήσουν την Ελλάδα, θα επιπέσουν ως όρνεα, εμφανιζόμενοι τελικά ως ρυθμιστές σταθερότητας και τάξης.

Δεν κάνoυμε συνωμοσιολογία. Το δηλώνουν ανοιχτά οι ίδιοι.

Τόσο χειρότερα μπορεί λοιπόν να είναι τα πράγματα και επείγει να το αντιληφθούν άμεσα οι νεότεροι.

Τι μπορούν λοιπόν να κάνουν οι μικρές χώρες όταν δέχονται τέτοια επίθεση; Ό,τι ακριβώς έκαναν οι ήρωες πρόγονοί μας. Αν υπάρχει υψηλό φρόνημα, η ελληνική φυλή έχει αποδείξει ότι είναι ικανή να κονιορτοποιήσει και τον ισχυρότερο εχθρό.

Στη διάδοση της σύγχυσης, μεγάλο ρόλο παίζουν και οι κάθε λογής πράκτορες που λυμαίνονται το ελληνικό διαδίκτυο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Πολλά ιστολόγια που παρουσιάζονται ως πατριωτικά, δεν είναι παρά ενεργούμενα ανθελληνικών δυνάμεων.

Κάποια δε απ’ αυτά, προπαγανδίζουν είτε προφητείες ορθοδόξων Αγίων για επέμβαση της Παναγίας, είτε ότι θα αφυπνισθεί ο βασιλέας Ιωάννης Βατάτζης ο Ελεήμων ο οποίος όχι μόνο θα μας σώσει από τις μεταναστευτικές ορδές αλλά  θα εξασφαλίσει και θα αναστηλώσει τη «Μεγάλη Ελλάδα» διαδίδοντας την Ορθοδοξία  σ΄ολόκληρο τον κόσμο.

Πέρα όμως από το όνειρο, ερχόμενοι στην πεζή πραγματικότητα ένα είναι εμφανές, ότι η ιεραρχία των Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα είναι πολύ κατώτερη των περιστάσεων, βάζοντας τους στρατιώτες να κάνουν τις καθαρίστριες σε στρατόπεδα παράτυπων μεταναστών. Αλλά και οποιαδήποτε πρόταση αντικατάστασή τους από ιδιωτικούς μισθοφορικούς στρατούς αποτελεί θανάσιμη παγίδα για τη χώρα μας που είναι περικυκλωμένη από εχθρούς.

Από ποιες ξένες κρατικές μυστικές υπηρεσίες θα ελέγχονται τα «ιδιωτικά στρατά» των οποίων κάποιοι υπεραμύνονται τόσο ύποπτα; Την επαύριον της λειτουργίας τους ποιος εγγυάται ότι δεν θα διαλύσουν κάθε ίχνος πατριωτικής περιφρούρησης και την ίδια τη χώρα;

Αν δεν προστατεύσουν την πατρίδα τους οι Ένοπλες Δυνάμεις της, οι νέοι και οι νέες της επικουρικά, ορμώμενοι αποκλειστικά από την φιλοπατρία τους, δεν υπάρχει περίπτωση να την προστατέψουν οι μισθοφορικές Αcademi (πρώην Βlackwater), η C4S ή οποιεσδήποτε άλλες που θα στραφούν σίγουρα εναντίον του ελληνικού λαού.

Ψευδεπίγραφοι μπλόγκερς λοιπόν με ανύπαρκτο βιογραφικό, που υπεραμύνονται μισθοφορικών στρατών και ξενόδουλοι πράκτορες με σκοπό την επικράτηση της γεωπολιτικής του τάφου, πρέπει να απορρίπτονται δίχως δεύτερη σκέψη.

Ερώτηση που δεν περιμένουμε ν’ απαντηθεί; Πόσους μετανάστες θα δεχτούμε;

Η κυβέρνηση αφήνει να εννοηθεί ότι εκβιάζεται από την γείτονα χώρα για να της δώσουμε τον ορυκτό πλούτο μας, αλλά και εδάφη μας. Οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες όμως από ποιον εκβιάζονται;

Πολύ απλά οι κυβερνήσεις τους, ξεγέλασαν για άλλη μια φορά τους μαλθακούς πολίτες και τους έπιασαν στον ύπνο, όπως και οι δικές μας.

Εδώ και χρόνια υφιστάμεθα ληστείες, διαρρήξεις, βιασμούς και δολοφονίες, οι ιεροί μας ναοί βανδαλίζονται, τα νοσοκομεία μας «αδειάζουν» από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, τα παιδιά μας, οι γέροντές μας είναι σε μεγάλο κίνδυνο και όπως και εμείς οι ίδιοι, γιατί προτεραιότητα έχουν πάντα οι «ευάλωτοι» επιδρομείς.

Κάθε ύπνωση όμως έχει και ένα τέλος. Όταν οι αχυράνθρωποι των διεθνών ολιγαρχών οι οποίοι μας κυβερνούν σωπαίνουν μπρος σε τόση βία,  πώς πρέπει να αντιδράσουμε;

Απαντήστε με το χέρι στην καρδιά: πόσους ακόμα μπορούμε να δεχτούμε χωρίς να αλλοιωθεί για πάντα η ταυτότητά μας και χωρίς να κινδυνεύσει η εθνική μας ενότητα; 5%; 15%; 45% ή μήπως 400% του πληθυσμού μας;

Γιατί η κυβέρνηση δεν δηλώνει ένα συγκεκριμένο όριο, πέραν του οποίου δεν θα γίνεται κανείς μετανάστης και πρόσφυγας δεκτός;

Μήπως γιατί ο πληθυσμός που έχει συμφωνήσει ότι θα δεχτεί να εισβάλλει στη χώρα μας είναι κολοσσιαίος;Στις 10 με 11 Δεκεμβρίου 2018 ο Τσιπρας στην Συνέλευση του ΟΗΕ λέγεται ότι υπεγραψε να φέρει στην Ελλάδα 80,000,000 ΛΑΘΡO. υπό Υψηλή Αστυνόμευση, αλλά ουδέν εγράφη εις τον τύπο Υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα τουλάχιστον 7,500,000 εκατομμύρια Λάθρο. Συμφωνα με το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, εάν ακόμη υπάρχει, δεν υπάρχει ούτε στην Ευρώπη, ούτε στην Ελλάδα, ούτε ένας ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. Όλοι εναι ΛΑΘΡΟ. ΕΣΚΕΜΕΝΝΩΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. Ιδού πεδίο ερεύνης λαμπρό, να αποδειχτεί και αποκαλυφθεί από πατριώτες γραπτό ντοκουμέντο ότι ο Τσίπρας υπέγραψε γι’ αυτόν τον αριθμό;

Ποια όμως είναι η προοπτική Το δέντρο…

Ας υποθέσουμε όμως πως τα σχέδια αυτά, που είναι μια παρωνυχίδα του όλου προβλήματος, πετύχουν και σε 20 χρόνια η εξαφάνιση των νέων αυτοχθόνων Ευρωπαίων θα είναι σχεδόν πλήρης.

Θα μείνουν λοιπόν οι γέροντες, που θα σβήνουν σιγά-σιγά, ενώ οι μετανάστες θα λειτουργήσουν ως εργατικό δυναμικό στις ΕΟΖ, κυρίως για τις γερμανικές βιομηχανίες. Σωστά; Αυτό δεν αναφέραμε πως είναι ο κυρίως σκοπός;

Μην ξεγελιέστε. Υπάρχουν ακόμη πιο σοβαροί λόγοι και στόχοι.

Το επιχείρημα ότι όλο αυτό το σχέδιο οργανώθηκε γιατί έπρεπε να γίνουν ανταγωνιστικότερες οι βιομηχανίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έναντι των ασιατικών, δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση μακροπρόθεσμα.

Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εργασίας (Ιnternational Labour Organization) σε τεκμηριωμένη μελέτη του, αλλά και η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δηλώνουν διαρκώς ότι το κόστος κτήσης ρομπότ θα καταστεί χαμηλότερο ακόμα και από το βασικό ημερομίσθιο του αφρικανού εργάτη.

Άνθρωποι εναντίον τεχνικής νοημοσύνης

Όλες οι μελέτες που διεξάγονται καταδεικνύουν ότι οι μηχανές και η τεχνητή νοημοσύνη θα αντικαθιστούν τους ανθρώπους καθημερινά σε όλο τον κόσμο, και τούτο εν μέσω παγκόσμιας συρρίκνωσης της οικονομικής δραστηριότητας.

Πώς θα κερδίζει τη ζωή του και με τι θα απασχολείται το, επί της ουσίας, αγράμματο συνονθύλευμα κατοίκων που θα έχει φοιτήσει στις Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ) της Ευρώπης;

Οι απόφοιτοι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα είναι πλέον λειτουργικά αναλφάβητοι στην πλειοψηφία τους, και όχι στη μειοψηφία τους, εφόσον, σύμφωνα με μελέτη του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) τα παιδιά των μουσουλμάνων μεταναστών που τοποθετούνται στα ευρωπαϊκά σχολεία, παρουσιάζουν εξαιρετικά μειωμένες επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα σχολικής εκπαίδευσης και δεν ενσωματώνονται ποτέ στα ευρωπαϊκά ιδεώδη.

Οι κοινωνικές ανισότητες θα εκτιναχθούν στα ύψη, με αποτέλεσμα την αποσταθεροποίηση των πάντων για την οποία έχουν ήδη προετοιμαστεί οι υπέρ-πλούσιοι της Ελίτ. Γιατί λέτε έχουν δαπανήσει τόσα δισεκατομμύρια σε …μπούνκερ; Για το τίποτε;

Τα επόμενα χρόνια λοιπόν αναμείνατε απονομή του καθολικού βασικού εισοδήματος-επιδόματος τος που θα συνοδεύεται από ταχύτατο δωρεάν ίντερνετ με στόχο τον ολοκληρωτικό έλεγχο των άνεργων μαζών.

Μέχρι πότε όμως;

Βρείτε μας έστω και έναν λόγο που μετά από είκοσι-τριάντα χρόνια θα συνεχίσει να συντηρείται πολυάριθμος πλεονάζων πληθυσμός που θα απομυζά το περιβάλλον;

Επειδή δεν υπάρχει κανείς, η Συμπεριφορική Καταβόθρα [1] με το μάντρωμα όλων στις μεγαλουπόλεις, παράλληλα με ένοπλες συμπλοκές, τρομοκρατικές επιθέσεις, υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, εξαπόλυση πανδημιών και ανύπαρκτο σύστημα δημόσιας υγείας, θα κάνει τη βρώμικη δουλειά του αποπληθυσμού, διότι η δημογραφική βόμβα της Αφρικής δεν είχε προβλεφτεί στο αρχικό σχέδιο του συχωρεμένου κόμη Καλέργη και ξέφυγε από τους εμπνευστές του.

Αν όλα τα παραπάνω αποτύχουν, τότε η κήρυξη ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου με συμβατικά όπλα για να μειωθεί ο πληθυσμός πλανητικά στα 800.000.000 είναι αναπόφευκτη.

Η αφρικανική πληθυσμιακή βόμβα

Όσο η αυτοματοποίηση των πάντων καλπάζει, τόσο η υποσαχάρια Αφρική πολλαπλασιάζεται με τρομακτικούς ρυθμούς. Μπροστά της, η γεννητικότητα της Ασίας ωχριά.

Αν δεν απασφαλιστεί η πληθυσμιακή βόμβα της Αφρικής, υπολογίζεται ότι θα φτάσει στο 40% του παγκόσμιου πληθυσμού ο οποίος στα επόμενα τριακόσια χρόνια προβλέπεται να ανέλθει στα 34,5 δισεκατομμύρια.

Το οικοσύστημα όμως είναι αδύνατον να αντέξει τόση πληθυσμιακή πίεση, όσο κι αν προοδεύσει η τεχνολογία.

Όσες αλεσμένες κάμπιες, ακρίδες και συνθετικές τροφές του Μπιλ Γκέιτς να τρώμε, δεν θα φτάνουν για όλους. Η πείνα, η δίψα και η φτώχεια, θα θερίζουν την ανθρωπότητα, χωρίς να λάβουμε υπόψιν τις μαζικές μετακινήσεις πληθυσμών που μπορεί να προκύψουν από απρόβλεπτες θεομηνίες.

Μόνο η Νιγηρία, η οποία μαστίζεται από τις επιθέσεις της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, που οι βιασμοί της προκαλούν ανεξέλεγκτες γεννήσεις, από 201 εκατομμύρια σήμερα, υπολογίζεται ότι μπορεί να φτάσει τα 800 έως και το 1.5 δισεκατομμύριο.

Η Τανζανία, στην οποία ακρωτηριάζουν και σκοτώνουν τα παιδάκια αλμπίνους γιατί πιστεύουν ότι χαρίζουν τύχη, από 56 εκατομμύρια σήμερα, θα φτάσει τα 316, και η Δημοκρατία του Κονγκό, στην οποία βιάζεται μία γυναίκα ανά λεπτό, τα 212.

Αταυτοποίητοι πολίτες απ’ αυτές τις χώρες έχουν εγκατασταθεί και θα συνεχίσουν να έρχονται στη πατρίδα μας, αν δεν λάβουμε τα μέτρα μας.

Οι Αφρικανοί συνωστίζονται σε μεγαλουπόλεις όπως το Λάγος της Νιγηρίας, τη μεγαλύτερη πρωτεύουσα της Αφρικής (21 εκατομμύρια) και τη Κινσάσα του Κονγκό (12 εκατομμύρια), να μην λάβουμε υπόψη τις φαβέλες στη Βραζιλία και αλλού, όπου οι συνθήκες διαβίωσης είναι τραγικές, ωστόσο, η παύση των εγκλημάτων κατά των γυναικών και ο περιορισμός των γεννήσεων δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα. Σύντομα αυτά θα τα δούμε στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Η άνοδος του ριζοσπαστικού Ισλάμ και οι εμφύλιοι πόλεμοι, τσάκισαν κάθε προσπάθεια σεβασμού των γυναικών και εκκοσμίκευσης των κρατών.

Οπότε; Ποιος θα πληρώσει τελικά για το σχέδιο των «Εκλεκτών» και την ανεξέλεγκτη γεννητικότητα της υποσαχάριας Αφρικής που τους διέφυγε;

Η μικρή σε έκταση και πτωχευμένη Ελλάδα;

Έφηβοι, νέοι, μεσήλικες και γέροι, άντρες και γυναίκες, όσοι δεν είστε κατάκοιτοι, προετοιμαστείτε για την άμυνά σας και ενημερώστε και τους γύρω σας, διότι κατ’ ουσίαν είστε ανυπεράσπιστοι.[2]

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

[1]Συμπεριφορική καταβόθρα (behavioral sinkhole): πρόκειται έννοια που αναπτύχθηκε από τον Αμερικανό κοινωνικό ερευνητή Τζον Καλούν (John B. Calhoun, 1917–1995) το 1962 και περιγράφει το αποτέλεσμα οποιασδήποτε διαδικασίας που συγκεντρώνει άτομα σε ασυνήθιστα υψηλό αριθμό, εντός ενός περιορισμένου χώρου.

Ο όρος σήμερα πλέον χρησιμοποιείται ευρέως για να περιγράψει καταστάσεις υπερπληθυσμού. Το 1958 ο Καλούν διεξήγαγε πειράματα υπερπληθυσμού σε αρουραίους των οποίων τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν το 1962 στην επιστημονική επιθεώρηση Scientific American ως μελέτη συμπεριφοράς υπό συνθήκες υπερπληθυσμού.

Η μελέτη αυτή αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της αστικής κοινωνιολογίας και ψυχολογίας. Ο Καλούν τοποθέτησε αρουραίους σε ένα κλουβί που περιείχε αρκετή τροφή και νερό κατασκευασμένο σε μέγεθος που κρίθηκε επαρκές μόνο για πενήντα αρουραίους.

Όταν ο πληθυσμός αυξήθηκε σε ογδόντα, εμφανίστηκε μια ποικιλία μη φυσιολογικών, συχνά καταστροφικών συμπεριφορών. Το 1968 τοποθέτησε σε ένα κλουβί 2.7 x 1.4 μ. τέσσερα ζευγάρια ποντίκια που στο αποκορύφωμα του πειράματος έφτασαν τα 2.200. Μετά από εξακόσιες ημέρες συνωστισμού ο πληθυσμός των τρωκτικών βρισκόταν στο στάδιο της εξαφάνισης. Το ένα ποντίκι καταξέσχιζε το άλλο ενώ μερικά παρέμεναν παθητικά και αδιάφορα μέχρι να τσαλαπατηθούν από τα επιθετικά και εξαγριωμένα.

Οι τρομακτικές επιπτώσεις αυτού του κοινωνικού φαινομένου περιλαμβάνουν υπερ-επιθετικότητα, πλημμελή ανατροφή των νέων, βρεφικό κανιβαλισμό, αυξημένη θνησιμότητα όλων των ηλικιών και μη φυσιολογικές σεξουαλικές συνήθειες.

Οι σωματικές και οι ψυχικές ασθένειες, καθώς και οι διατροφικές διαταραχές αυξάνονται ραγδαία. Γι’ αυτό και η ηγεσία της Παγκόσμιας υπέρ-Τάξης έχοντας σαφή γνώση του ανωτέρω πειράματος, κάνει το παν ώστε να επιβάλλει την μαζική αστικοποίηση και την συγκέντρωση των πληθυσμών σε μεγαλουπόλεις, προκειμένου να τους ελέγχει αποτελεσματικά, ειδικά σήμερα με τα ηλεκτρονικά μέσα που έχει στην διάθεσή της.

{2]Τα συμπεράσματα αυτά, και η άμυνα όλων των Ελλήνων ως μόνη λύση, μοιάζουν με τις οδηγίες της Ειρήνης Μαρούπα που έχουμε ήδη αναρτήσει πρόσφατα στις 28/10/2019.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.