Η νεοταξίτικη Ελίτ χρησιμοποιεί τον Ισλαμισμό για να αφανίσει τα χριστιανικά Έθνη και ιδιαίτερα την πατρίδα μας. Μέρος 4ο

Όπως έχουμε αναφέρει οι νεοταξίτες ηγέτες εμπνεόμενοι από την ψυχοτεχνολογία, την ευγονική και την ιδεολογία του Κινήματος του Σκοτεινού Διαφωτισμού (Dark Enlightment)[1] πιστεύουν ακράδαντα ότι το οικοσύστημα θα καταρρεύσει μέχρι το 2030 από την περαιτέρω αύξηση του πλεονάζοντος, κυρίως αφροασιατικού πληθυσμού. Το Νεοαντιδραστικό Κίνημα αρχίζει να επιβάλλεται ανάμεσα σε επιτυχημένους επιχειρηματίες. Πρόκειται για ένα νέο πολιτικό σύστημα στο οποίο μια εταιρεία (λευκών Αμερικανών κατά προτίμηση) θεωρεί λογικό και αναγκαίο να κατέχει μια χώρα η οποία δομημένη ως κοινή εταιρία συμμετοχών, τοποθετεί έναν Διευθύνοντα Σύμβουλο ως πρόεδρο της χώρας για τη μεγιστοποίηση του κέρδους της.

Όσοι είναι μέτοχοι, μετέχουν στη διακυβέρνηση ανάλογα με τα μερίδιά τους. Σύμφωνα δε με τους νεοαντιδραστικούς, όσοι έχουν μεγαλύτερο δείκτη νοημοσύνης προηγούνται στην ιεραρχία (π.χ. 160 έναντι 115 του μέσου όρου), θα έχουν σαφώς το πάνω χέρι. Ο ποινικός κώδικας θα είναι αυστηρότατος για τους πολλούς αν κάποιος γίνεται απειλητικός έστω και μέσω του διαδικτύου, με ποινές που φθάνουν έως τα ισόβια.

Ο νεοαντιδραστικός Μάικλ Περιγιού (Michael Perilloux) προαγωγός του κοινωνικού δαρβινισμού, προτείνει στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να εκμεταλλευτεί περισσότερο την εξουσία, ακυρώνοντας το Σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών, κηρύσσοντας στρατιωτικό νόμο και αντικαθιστώντας την κυβέρνηση με εταιρεία με όνομα …Οργανισμό Τραμπ (The Trump Organization).
Ομοίως, το 2014 η πρώην ταλαντούχος χάκερ, και νυν μηχανικός της Google Tζάστιν Τιούνι (Justine Tunney) διακίνησε στο διαδίκτυο ένα ψήφισμα το οποίο ζητούσε να διεξαχθεί δημοψήφισμα για την απομάκρυνση όλων των μελών της αμερικανικής κυβέρνησης και την ανάθεση της εξουσίας στην τεχνολογική βιομηχανία και συγκεκριμένα να διοριστεί ο πρόεδρος της Google, Έρικ Σμιτ (Eric Schmidt) ως …μάνατζερ (CEO) της Αμερικής.
Ιδιαίτερα ευγονιστές νεοαντιδραστικοί της Ελίτ πιστεύουν ότι έτσι κι αλλιώς υπάρχουν δομικές διαφορές στη νοημοσύνη μεταξύ των υφιστάμενων ανθρώπινων φυλών και ότι τα αριστοκρατικά, ολιγαρχικά πολιτικά συστήματα είναι πιο σταθερά οικονομικά και λιγότερο σπάταλα από τα δημοκρατικά ή τα κομμουνιστικά και ότι έτσι κι αλλιώς η εποχή των μαζών έχει τελειώσει ανεπιστρεπτί

Προκειμένου να διαφυλάξουν τον εαυτό τους οι ελιτιστές από τώρα κάνουν σχέδια σαν τα φρόνιμα παιδιά για τους ίδιους, πως θα επιζήσουν πλουσιοπάροχα αυτοί και τα παιδιά τους, αλλά και πως απαλλαγούν από τις περιττές μάζες μέχρι να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός στα δύο δισεκατομμύρια, έως 800.000 εκατομμύρια ενώ εκείνοι θα καλοπερνούν χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη και στα ρομπότ.

Με συνεχείς «πράσινους» φόρους θα ροκανίσουν το εισόδημα των λαών, την κατανάλωση, τα ιδιωτικά οχήματα, τα μεγάλα σπίτια, την κτηνοτροφία, τη γεωργία και την αλιεία, επιβάλλοντας στοιχειώδεις δημόσιες μεταφορές, αποβιομηχάνιση και φτωχοποίηση.

Στις πλωτές χώρες που ετοιμάζουν πέραν κάθε φορολογικού και βιοηθικού ελέγχου, θα απασχολούν μόνον ελάχιστους και λίαν εξειδικευμένους εργαζόμενους.

Με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας και της πληροφορικής, ελπίζουν ότι στο άμεσο μέλλον θα καταφέρουν να ζουν πάνω από  200 χρόνια παραμένοντας νέοι και υγιείς.

Εν συνεχεία, χάρη στην ιλιγγιώδη υπολογιστική ικανότητα των κβαντικών υπολογιστών τους, ελπίζουν ότι θα επιτύχουν τον μεταλλαγμένο Υπεράνθρωπο όχι του Νίτσε αλλά της Ελίτ των πλουσίων και των ολιγαρχών.

Οι νέοι Υπεράνθρωποι, ή Σάϊμποργκ,[2], ή ανθρωποθεοί ή όπως αλλιώς θελετε,  αφού μεταφορτώσουν, όπως φαντάζονται, τη συνείδησή τους σε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, θα ζουν πλέον ως αθάνατοι με μηχανικά σώματα, προετοιμαζόμενοι για τη τελική διαφυγή τους σε άλλο γαλαξία, ή ακόμα και σε άλλο, παράλληλο σύμπαν, με μορφή αυτοσυναρμολογούμενων νανοβολίδων, για κάθε ενδεχόμενη δια καταστροφή

Όλα αυτά δεν αποτελούν της φαντασίας υπεροπτικό εφεύρημα. Οι ίδιοι έχουν δηλώσει και συνεχίζουν να δηλώνουν ότι θα τα πραγματοποιήσουν οπωσδήποτε. Υπάρχουν χιλιάδες άρθρα και εκατοντάδες βιβλία επί του θέματος. Ο David Ikce ο γνωστός συνωμοσιολόγος επιμένει ότι οι Archons (ή αλλιώς  Anunnaki από άλλους πλανήτες προερχόμενοι) δημιούργησαν μια γενετικά τροποποιημένη μορφή υβριδίων (human–Archon hybrid race) μια  φυλή ερπετοειδών (reptilians) η οποία μπορεί να αλλάζει μορφή και να μετασχηματίζεται από ανθρωποειδές σε ερπετοειδές κατά βούλησιν. Την ονομάζει και Βαβυλωνιακή Αδερφότητα, και σ’ αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Illuminati, η αλλιώς η Ελίτ (Εlite).

Σκοπός των ερπετοειδών να χειραγωγούν παγκόσμια γεγονότα όπως οι ίδιοι αποφασίζουν ώστε να σπέρνουν το φόβο και την αίσθηση της αδυναμίας στους ανθρώπους. Κρατώντας την ανθρωπότητα με διαδόσεις, φήμες, μαύρη προπαγάνδα σε διαρκή φόβο και άγχος, σπέρνοντας ειδήσεις του τύπου τσουνάμι, κλιματική αλλαγή, ψεκασμοί χωρίς έλεγχο από τις κυβερνήσεις, τρέφονται από την αρνητική ενέργεια που αυτές δημιουργούν. Τελικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός παγκόσμιου φασιστικού, ομογενοποιημένου, Οργουελιανού κράτους  (Orwellian global fascist state) το οποίο θα υπακούει στη Νέα Τάξη πραγμάτων και η ελευθερία του λόγου και του προσώπου θα τελειώσει οριστικά. Θα βασιλεύει η Μετααλήθεια αυτή που θα βολεύει την Ελίτ. Πολλές διάσημες προσωπικότητες είναι ερπετοειδή. Ο μόνος τρόπος κατά τον Ikce να αντιμετωπιστούν είναι η αφύπνιση των ανθρώπων και η πλήρωση της καρδιάς τους με συνειδητοποιημένη αγάπη.  Φυσικά τον κατηγορούν για αντισημιτισμό, αρνητή του ολοκαυτώματος κατηγορίες τις οποίες αρνείται.

Οι νέοι ευγονιστές που προέρχονται από όλες τις χώρες, έχουν μεν μεταξύ τους αντίπαλες «Αριστοκρατίες» και διαφωνίες, ωστόσο, δεν λυπούνται κανένα απολύτως έθνος.

Η υπεράσπισή μας λοιπόν μακροπρόθεσμα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Δεν είναι όμως και αδύνατη, μόνο που συνίσταται αποκλειστικά στη σφαίρα του Νοητικού, Ψυχολογικού, Συναισθηματικού και Πνευματικού πολέμου και θα επιτευχθεί μόνο με ισχυρή πνευματική αντίσταση την οποία έχουμε περιγράψει διεξοδικά σε πλήθος προηγουμένων αναρτήσεων μας.
.
Η επιβίωσή μας ως έθνους, καθώς και των πνευματικών αρχών του ελληνορθόδοξου πολιτισμού μας για τον οποίο χύσαμε ωκεανούς αίματος, είναι απαραίτητη συνθήκη διάσωσης και για μας, αλλά και της υπόλοιπης ανθρωπότητας.

Μόνο στο υλικό πεδίο όμως νομίζουμε ότι είμαστε μόνοι και ανυπεράσπιστοι. Αν ισχυροποιήσουμε το πνευματικό, δηλαδή την ενεργειακή μας κατάσταση, που είναι και η πραγματική φύση μας, ανορθούμενοι σε συμπαγώς δονούμενη ενέργεια ίδιας υψηλής συχνότητας, με λίγα λόγια μέσα από την ταπείνωση, την αλλαγή της νοοτροπίας, και του κολλημένου (fixated)  νοός, την κάθαρση των λανθασμένων ενεργειών,  σκέψεων, συναισθημάτων  αλλά και πράξεων, θα φωτιστούμε και θα καταστεί δυνατό να επιβιώσουμε.

Aν αποτύχουμε, μαζί μας θα χαθούν οι ανθρώπινες κοινωνίες νικημένες για πάντα από τη μετανθρωπιστική λαίλαπα που ετοιμάζει για όλο τον πλανήτη η Elit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.