Τρόποι δράσης και αντίδρασης στα σχέδια που η νεοταξίτικη Ελίτ χρησιμοποιεί για να αφανίσει τα χριστιανικά Έθνη και ιδιαίτερα την πατρίδα μας. Μέρος 7ο

Ως πότε η σκοτεινή Παγκόσμια Ελίτ θα ελέγχει και θα κατευθύνει τη ζωή μας; Τώρα ξέρουμε τους κωδικούς χειραγώγησης των λαών

Συνοψίζοντας, τον ρόλο της Ελίτ στο άμεσο μέλλον, καταλήγουμε ότι:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,

καταλαμβάνοντας ελληνική γη, θάλασσα και αέρα ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25ου ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ,

(ΣΤΡΑΤΟΣ, ΝΑΥΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ) ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ.

Ελληνίδες, Έλληνες,
Αδέλφια,
μέσα στον 20ο αιώνα οι Έλληνες σφαγιάσθηκαν τουλάχιστον 4 φορές από τους Τούρκους, βιάσθηκαν άντρες και γυναίκες και όσοι επιβίωσαν εκτοπίσθηκαν το 1914, το 1919, το 1922, το 1955, το 1974.
Θρηνούμε χαμένες πατρίδες σε Αρμενία, Πόντο, Μικρά Ασία, Κωνσταντινούπολη, Κύπρο.
Αυτό θα συμβεί και πάλι.
Αν δεν πάρουμε τα μέτρα μας.

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ,

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΑ

για να υπερασπιστούμε όλοι μαζί την πατρίδα μας.

Μάθετε σκοποβολή όλοι,
άντρες και γυναίκες από ηλικία 14 ετών ως 70 ετών σε αθλητικά σωματεία
κι αποκτείστε νόμιμα όπλα.
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.

ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ![1]

Επί πλέον τρόποι και ενέργειες δράσης για την επιβίωση της χώρας μας:

 1. Άμεσο κλείσιμο θαλάσσιων και χερσαίων συνόρων και δια νόμου απαγόρευση της λειτουργίας όλων των ξένων και ντόπιων ΜΚΟ που εμπορεύονται παράνομους μετανάστες,
 2. Καταμέτρηση όλων των υπαρχόντων μεταναστών, υπαγωγή τους στον απόλυτο έλεγχο και στους νόμους του κράτους, παροχή ξεχωριστής εκπαίδευσης ανάλογης με τον πολιτισμό τους, μακριά πάντα από τα νευραλγικά κέντρα της χώρας μας και από τα ελληνικά σχολικά συγκροτήματα, με έναν, βεβαίως, ανθρώπινο τρόπο, αλλά μακράν του γνωστού δικαιωματισμού των μειοψηφιών των Antifa,
 3. Δια νόμου απαγόρευση της λειτουργίας οποιασδήποτε οργάνωσης τύπου Antifa και ΜΚΟ όπως η Ανοικτή Κοινωνία του Τζώρτζ Σόρος και άλλων ορκισμένων εχθρών της χώρας, του πολιτισμού και του λαού μας, μια απαγόρευση που θα πρέπει να συνοδεύεται από την απαγόρευση και της Χρυσής Αυγής,
 4. Αντικατάσταση και απαλλαγή εξ όλων των ανθελληνικών, οικουμενιστικών και πανθρησκειακών στοιχείων της Εκκλησίας,
 5. Έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ακύρωση του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση, απόρριψη της Συμφωνίας των Πρεσπών και των Συνθηκών για την υποτιθέμενη ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή, φληναφήματα για να κλείνουν τα μάτια των λαών με ουτοπίες που ουδέποτε η Ελίτ θα εφαρμόσει γιατί απεχθάνεται τους λαούς σαν μαζοπολτό που πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο και να μείνουν μερικά εκατομμύρια σκλάβοι.
 6. Ανακήρυξη του χρέους ως παράνομο, επιβληθέν με πλαστογράφηση των στοιχείων της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας από τον Ανδρέα Γεωργίου με τη μεσολάβηση της Goldman Sacks, σε συνεργασία με το ΔΝΤ και την ΕΚΤ με σκοπό να καταστήσει την Ελλάδα δούλη και υποτακτικιά στην Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση.
 7. Εγκατάλειψη του γερμανικού ευρώ και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ώστε να βρούμε την χαμένη εθνική κυριαρχία και οικονομική αυτονομία, ξεμπερδεύοντας μια και καλή με την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.
 8. Ορκωτοι λογιστές να ελέγξουν τις  ελληνικές Τράπεζες και να βρουν που επήγαν τα 232 δισεκατομμύρια των ανακεφαλαιοποιήσεων τους από τον ελληνικό λαό.
 9. Τριετής υποχρεωτική στρατιωτική θητεία για τους άνδρες και διετής για τις γυναίκες.
 10. Επαναλειτουργία των ΤΕΑ και της Πολιτοφυλακής
 11. Επαναφορά όλων των βιβλίων ιστορίας και θρησκευτικών στην προ του ανθελληνισμού και πανθρησκείας κατάσταση.
 12. Τιμωρία των ενόχων και εθνικών μειοδοτών ιδιαίτερα της τελευταίας δεκαετίας.
 13. Σεισάχθεια σε όσους έχασαν το σπίτι τους και τις επιχειρήσεις τους εξ αιτίας της βάναυσης και αυθαίρετης πολιτικής επιβολής των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.

Αν δεν γίνει τίποτε από τα παραπάνω, τότε η πατρίδα μας θα χαθεί, γιατί οι αυτόχθονες και οι απόδημοι Έλληνες, ο οικουμενικός ελληνισμός, η ηγεσία της Εκκλησίας της, και οι φιλέλληνες σε όλα τα πέρατα του κόσμου, αν δεν ενωθούν σε μια γροθιά δεν θα  συγκροτήσουν τελικά την κρίσιμη μάζα που θα σημάνει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. [2] &[3].

[1]Έγραψε η Maroupa Eirini. Η Ειρήνη Μαρούπα είναι δικηγόρος από τον Πειραιά πασίγνωστη για τις πατριωτικές της θέσεις στην παρούσα οικονομικογεωπολιτική κρίση, την οποία διανύουμε.

ΠΗΓΗ: https://kerberos-hellas.blogspot.com/

[2]Οι περισσότερες από τις ανωτέρω προτάσεις προέρχονται από το ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ και  την Χρυσούλα  Μπουκουβάλα

[3]Οι 7 συνέχειες για την αποκάλυψη των κωδικών και των μεθόδων που χρησιμοποιεί η Ελίτ για να χειραγωγεί τους λαούς και φυσικά τον ελληνικό, θα ήταν αδύνατον να καταγραφούν χωρίς τη συμβολή της συναγωνίστριας Κατερίνας Αλεξανδράτου-Χατζηθεοδώρου με την εργασία της “Να σπάσουμε όλους τους κωδικούς χειραγώγησης που εφαρμόζει στους λαούς η Νέα Παγκόσμια Τάξη”. Πολλές πληροφορίες ελήφθησαν και από το βιβλίο της “ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ”  Υπότιτλος: “…και μια αιρετικη ερμηνεία της παγκόσμιας κρίσης”,  Εκδόσεις Γκοβόστη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.