Αν καταλαβαίνουμε καλά, όλοι όσοι προβλέπουν κινδύνους απ’ το μεταναστευτικό είναι σαλοί. Μόνο τα ΜΜΕ και οι 300 της Βουλής τα έχουν 400! Έβδομος σαλός ο Κάρολος Δαρβίνος!

Ο Κάρολος Δαρβίνος στο βιβλίο του Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ[1] γράφει για την μετανάστευση ανθρώπων και ζώων: “…(δεδομένου ότι γεννιούνται πολύ περισσότερα άτομα απ’ όσα μπορούν να επιζήσουν) άτομα με ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων, όσο μικρό κι αν είναι, δεν θα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να επιβιώσουν και να διαιωνίσουν το είδος τους; Από την άλλη, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι οποιαδήποτε παραλλαγή, έστω και ελάχιστα ζημιογόνα, θα καταστρεφόταν αμέσως”.

Πάνω σε αυτή την αναφορά του κάνουμε το σχόλιο ότι αν ένα έθνος λόγω οικονομικών δυσχερειών αποκλείει τη δυνατότητα αναπαραγωγής του, η μείωση του πληθυσμού θα το οδηγήσει σε αδυναμία επιβίωσής του και εθνικό θάνατο.  Η παραλλαγή αυτή, να μην αναπαράγεται είναι ζημιογόνα  και άρα στην Ελλάδα με την αθρόα μετανάστευση θα ισχύσει ο νόμος της φυσικής επιλογής ,

Και συνεχίζει ο Δαρβίνος: “Θα κατανοήσουμε καλλίτερα την πιθανή πορεία της φυσικής επιλογής εξετάζοντας  την περίπτωση μιας χώρας που υφίσταται κάποια φυσική μεταβολή, για παράδειγμα, στο κλίμα της.  Οι σχετικοί πληθυσμοί των κατοίκων της θα υποστούν σχεδόν αμέσως μια μεταβολή , και ορισμένα είδη μπορούν να εξαφανιστούν… κάθε αλλαγή στις αριθμητικές αναλογίες των κατοίκων, ανεξάρτητα από την ίδια την αλλαγή του κλίματος, θα είχε σημαντική επίδραση στους άλλους. Αν τα σύνορα της χώρας είναι ανοιχτά, νέες μορφές σίγουρα θα εισρεύσουν, (σ.γ.: όπως συμβαίνει με το μπάχαλο των συνόρων μας στα νησιά και στον Έβρο) και αυτό επίσης θα διαταράξει σημαντικά τις σχέσεις ορισμένων από τους παλαιότερους κατοίκους της.

Με λίγα λόγια ο Δαρβίνος περιγράφει την αναταραχή και τις τοπικές διαμαρτυρίες των ντόπιων που θα ξεσπάσουν καθώς θα βλέπουν τους αλλοεθνείς και αλλόπιστους μετανάστες σαν εισβολείς. εχθρούς, οι οποίοι έρχονται να τους πάρουν την εργασία ακόμη κι αν αμείβονται με χαμηλότερους μισθούς και να τους αλλάξουν τα ήθη τα έθιμά τους ως και τη θρησκεία τους. Φαντάζεστε τις βίαιες  κοινωνικές συγκρούσεις  μεταξύ ντόπιων και μεταναστών. Ήδη υφιστάμεθα τον απόηχο τέτοιων βιαιοτήτων, όπως κλοπές, φόνοι, βιασμοί, εγκλήματα που διαταράσσουν το αίσθημα της ασφάλειας, μειώνουν τη διάθεση για εργασία,  για παραγωγή, την ανάπτυξη της οικονομίας και διαλύουν την ελπίδα και το νόημα της ζωής.

Συνέχεια του βιβλίου: “… στην περίπτωση ενός νησιού ή μιας χώρας που περιβάλλεται από φραγμούς, και όπου νέες και καλύτερα προσαρμοσμένες μορφές δε θα μπορούσαν να εισέλθουν ελεύθερα, θα είχαμε θέσεις στην οικονομία της φύσης που θα συμπληρώνονταν καλύτερα εάν κάποιοι από τους αρχικούς κατοίκους τροποποιούνταν κατά κάποιον τρόπο. Διότι, αν η περιοχή ήταν ανοιχτή στην μετανάστευση, οι θέσεις αυτές θα καταλαμβάνονταν από εισβολείς”.

Αν δεν τροποποιήσουμε δηλαδή στα χρόνια που περνάμε τη συμπεριφορά μας στις σημερινές μεταβαλλόμενες συνθήκες και αρνηθούμε να αποδεχθούμε την πολυπολιτισμική κουλτούρα που μας επιβάλλουν, τότε αντιμετωπίζουμε σαν Έλληνες το πιο κάτω δίλημμα:

Ή να εξαφανιστούμε από τον  ελληνικό χώρο σαν εθνική οντότητα και να  αφομοιωθούμε μέσα στην απρόσωπη, χωρίς παραδόσεις, ήθη, έθιμα και θρησκευτική ταυτότητα άχρωμη και άοσμη πλειοψηφία-μαζοπολτό, ή να γίνουμε με δεδομένη την υπεργεννητικότητα των μουσουλμάνων μεταναστών, μειοψηφία στον τόπο μας μέχρι να εξαφανιστούμε βάσει του νόμου της φυσικής επιλογής.  

Κατά τη γνώμη μας, αναγνωρίζοντας το νόμο της φυσικής επιλογής, και τον άμεσο κίνδυνο αλλοτρίωσης και εκμηδένισης της εθνικής μας υπόστασης και ταυτότητας, γεγονός που οι προδότες ηγέτες μας (τους οποίους εμείς εκλέξαμε), αδυνατούν να κατανοήσουν ή έχουν αποδεχθεί ηττοπαθείς και υποταγμένοι στα εξωτερικά αφεντικά τους, οποιαδήποτε από τις πιο πάνω επιλογές, είναι καταστροφική και αδιέξοδη.  Και οι δύο προσφερόμενες λύσεις που μας πιέζουν να λάβουμε σαν να είναι οι μόνες δυνατότητες που έχουμε, πρέπει να τις απορρίψουμε και τις δύο.  Πρόκειται για διπλό αρνητικό μήνυμα το οποίο μόνο σε αυτοχειρία οδηγεί. Η σωστή λύση είναι μία και μοναδική, πλην ελαχίστων προσφύγων ανεξάρτητα από τις ευρωπαϊκές οδηγίες και αποφάσεις, το μεταναστευτικό κύμα και οι λάθρο πρέπει πάση θυσία έστω και με τη χρήση βίας, να σταματήσει και τα σύνορα της χώρας να φυλάσσονται αυστηρά και απαραβίαστα ειδάλλως το μοιραίο σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και αρχές της δαρβίνειας θεωρίας περί φυσικής επιλογής, έρχεται ταχέως.

[1]ΚΑΡΟΛΟΣ ΔΑΡΒΙΝΟΣ: ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, εκδόσεις Πατάκη, 2017, σ.ς. 44-46.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.