ΜΟΝΟ Η ΚΟΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Το σχέδιο του προπολεμικού Γκούντενοφ Καλλέργη περί αλλοίωσης της Ορθόδοξης Πίστης, του Ελληνισμού και μετατροπής της Ελλάδας σε μουσουλμανική αποικία της Ευρώπης με ταυτόχρονη εξόντωση των γηγενών σε εφαρμογή.

Το σχέδιο του προπολεμικού Γκούντενοφ Καλλέργη περί αλλοίωσης της Ορθόδοξης Πίστης, του Ελληνισμού και μετατροπής της Ελλάδας σε μουσουλμανική αποικία της Ευρώπης με ταυτόχρονη εξόντωση των γηγενών σε εφαρμογή.

Δήθεν αναρχικοί, οι οποίοι καθοδηγούνται από πράκτορες και στις τάξεις τους έχουν πλέον και στρατολογημένους μουσουλμάνους «μετανάστες» μαζί με ενοικιαζόμενους χούλιγκανς από χώρες της Ευρώπης, έκαψαν κυριολεκτικά την Πατησίων στην Αθήνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων να συγκλονίζουν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σταμάτησαν διερχόμενο τρόλεϊ, κατέβασαν τους επιβάτες και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

«Κοντέψαμε να σκοτωθούμε αυτό το βράδυ, πανικόβλητοι έτρεχαν οι άνθρωποι να σωθούν από τον κίνδυνο έκρηξης, των θραυσμάτων και επακόλουθων μολότοφ», δήλωναν πολίτες.

«Ο οδηγός φώναξε να κλείσουμε τα παράθυρα και μας άνοιξε τις πόρτες για να τρέξουμε, μερικοί άνθρωποι έπεσαν κάτω, ΧΑΟΣ», ανέφερε επιβάτης.

Άραγε όλα αυτά είναι πρόγευση του τι θα επακολουθήσει αργότερα;

Δημιουργείται κλίμα τρομοκρατίας στην Ελλάδα, προκειμένου να καμφθεί η όποια αυθόρμητη αντίδραση και να επιβληθούν αστυνομικά μέτρα, όπως συμβαίνει και σε κράτη της Δύσης.

 

Σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, σε κάθε γειτονιά να περάσει ο ένας στον άλλο το μήνυμα ότι μόνο η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, η ΠΙΣΤΗ στην Ορθοδοξία και στην πατρίδα μαζί με την υπεράνω όλων επιβεβλημένη ΕΝΟΤΗΤΑ, μπορεί να αποτελέσει αντίδοτο στην επιχειρούμενη διάλυση των πάντων.

Αδέρφια τίποτα δεν έχουμε να χωρίσουμε, είμαστε στο έλεος εθνοπροδοτών και μιας ευρωπαϊκής Μαφίας που θα μας εκτελέσει και θα μετατρέψει τη χώρα σε μουσουλμανική αποικία κάτω από τα μάτια μιας παράλυτης, εξαθλιωμένης, ανήθικης και διεστραμμένης ηγεσίας.

3 σχόλια

  1. Με κείμενο που ανάρτησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο Μίκης Θεοδωράκης επιτίθεται κατά του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης πριν λίγες ημέρες είχε εκφράσει την λύπη του για τον πρωθυπουργό, τον οποίον τον κατηγόρησε ότι τον ‘ξεγέλασε ‘.
    Το γεγονός ότι σήμερα έχει καθίσει στην πλάτη μας ένα αριστεροδεξιό πολιτικό μόρφωμα συντριπτικής εκλογικής και λαϊκής μειοψηφίας, το οποίο υπακούοντας στις εντολές των ξένων καταστρέφει το παρόν και το μέλλον της χώρας μας αδίστακτα, άβουλα, υπεροπτικά και χωρίς ντροπή και έχοντας -όπως φαίνεται- συνείδηση, δηλαδή γνωρίζοντας απολύτως το κακό που προκαλεί, το γεγονός αυτό βασίζεται πάνω σε μια πρωτοφανή στρέβλωση της κοινοβουλευτικής τάξης.

    Στο Σύνταγμα του 1974 υπήρχε άρθρο με το οποίο οριζόταν σαφώς ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όφειλε σε περίπτωση που υπήρχε δυσαρμονία ανάμεσα στην Κυβέρνηση και στη λαϊκή θέληση, να διαλύσει την Βουλή και να προκηρύξει εκλογές. Το άρθρο αυτό το έβγαλε ο Ανδρέας Παπανδρέου στην αναθεώρηση του Συντάγματος του 1986.
    Ειδικά η αρχή ότι η πλειοψηφία κυβερνά και η μειοψηφία ελέγχει, υπήρχε κίνδυνος να αντιστραφεί και να βρεθούμε στην πρωτοφανή θέση να κυβερνά μια μειοψηφία και η πλειοψηφία απλά να ελέγχει, όπως τελικά γίνεται σήμερα. Όπου η πλειοψηφία του ελληνικού λαού για συνταγματικούς δήθεν λόγους παρακολουθεί χωρίς ουσιαστικά δικαίωμα να παρέμβει και εφαρμόζει τις όποιες αποφάσεις μιας μειοψηφίας ουσιαστικά, αποφάσεις που αφορούν την μοίρα μας, την μοίρα της πατρίδας μας και την μοίρα των εγγονών μας.

    Πρόκειται δηλαδή για ένα τερατούργημα, έργο του σάπιου πολιτικού μας συστήματος με το οποίο κάποιοι καταπατούν την θέληση του ελληνικού λαού, φορώντας το ένδυμα μιας κουρελιασμένης νομιμότητας.

    Και μου προξενεί πραγματικά κατάπληξη η ανοχή όχι μόνο του Λαού αλλά και όλων των υπολοίπων θεσμών και γενικά όσων κατέχουν κάποιο αξίωμα ή κάποια υπεύθυνη θέση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως και ο προκάτοχός του, έχει δεμένα τα χέρια από την περίφημη αυτή αναθεώρηση που προήλθε από μια κωμικοτραγική συνεδρία της Βουλής, όπου οι Βουλευτές εξαναγκάστηκαν να ψηφίσουν με χίλιους δυο εκβιασμούς και γελοία μέσα.
    Τελειώνοντας θέλω να υπογραμμίσω ότι ναι μεν σιωπώ, όμως και η σιωπή έχει τα όριά της. Ομολογώ ότι είμαι έτοιμος να εκραγώ, γιατί έχω την αίσθηση ότι με έχουν δέσει (μαζί με όλο το κοπάδι) με μια τριχιά σάπιων και παράνομων νόμων και μας σέρνουν όλους μαζί μια φούχτα σαΐνια στο σφαγείο.

    Αθήνα, 21.5.2016

    Μίκης Θεοδωράκης

    .

  2. Σας παρακαλώ πολύ διαγράψτε το σχόλιο μου.

    1. Δεν καταλαβαίνω γιατί να το διαγράψω. Το βλέπω πολύ σωστό και στέκεται θαυμάσια στην περίπτωσή μας. Άξιζε μάλιστα να δημοσιευτεί και να αναρτηθεί. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε μια ιστορική στιγμή ανάλογη με την ΑΛΩΣΗ της Κωνσταντινούπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.