Εμινέ και Ταγίπ κλασικά παραδείγματα αμετανόητου ναρκισσισμού

Εμινέ Ερντογάν: η άπληστη σουλτάνα… Ρετζίπ Ερντογάν: η συνέχεια των Οσμανλιδών

Σιγά μην κάνει διακρίσεις η πολιτική ελίτ στον μαζοπολτό είτε γερμανικό , είτε τούρκικο!

Νυν και αεί, οι ασιατικές δεσποτείες χαρακτηρίζονταν από την υπερβολή της αισθητικής βαρβαρότητας.
Κι ο Τουρκομογγόλος όσο και να τον καλλωπίσεις εξωτερικά, στο βάθος του θα παραμένει πάντα ένας βάρβαρος. Ένας ασιάτης σατράπης για τον οποίο η αναζήτηση του ωραίου, σημαίνει απλώς τη φύρδην μίγδην συσσώρευση χλιδής, πλούτου και ισχύος.

Κι αν οι μοντέρνοι σατράπες έχουν μάθει πια, πως να ξεγελάνε πολιτικά τους προσκυνημένους Ευρωπαίους, με τάχα μου δημοκρατικά φερσίματα και κοινοβουλευτικές μασκαράτες, δεν μπορούν όμως να αποκρύψουν τη χτηνώδη βουλιμία τους, για το ογκώδες, για το υπέρμετρο, για το σκοτεινό, για το αστραφτερό και για το ψευδεπίγραφο, που θαμπώνει τα μάτια των δούλων, σε βαθμό ώστε να τους θεωρούν το υποκατάστατο του Θεού επί της γης.

Τους προδίδουν σ΄αυτό, οι ίδιες οι γυναίκες τους.
Οι οποίες παραμένουν το ίδιο άπληστες, βουλιμιαίες και αδηφάγες, όσο και οι παλιές σουλτάνες των Οθωμανών αυτοκρατόρων.
Κάτι σαν την κ. Εμινέ Ερντογάν, ένα πράγμα…

Το παλάτι του δικτάτορα και της Εμινέ στην Άγκυρα αλλά σπίτι του λαού του Νικολάι και Έλενας Τσαουσέσκου στο Bucurest

Στη φωτό από πάνου μπορείτε να θαυμάσετε το περίφημο “λευκό παλάτι”, δηλαδή το χλιδάτο ανάκτορο του ζεύγους Ερντογάν. Κάποιοι λέγουν ότι κόστισε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, όταν ο Τούρκος εργάτης μετά βίας βρίσκει ένα μισθό των 300 εβρόπουλων, για να παράγει φτηνοπράγματα, που μετά τα εισάγουμε εδώ στην Ελλάδα, για να τα καταναλώνει το πόπολο, ώστε ο Έλληνας εργάτης να μην βρίσκει ούτε καν τον μισθό των 300 εβρόπουλων…

Σε αντίθεση με τις φτωχές και αναλφαβητες μάζες της Ανατολίας, η σουλτάνα Εμινέ λέγεται ότι αγαπάει ιδιαίτερα το λευκό τσάι, το οποίο στοιχίζει περί τα 1700 δολάρια το κιλό.
Το λευκό παλάτι είναι σαν να λέμε το “τσαρδί” της. Το κονάκι που χτίσανε αυτή και ο άντρας της, για να στεγάσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η βαρβαρότητα ήτανε πάντοτε μεγαλόφωνη και φασαριόζα. Σε αντίθεση με τη χαμηλόφωνη και μετρημένη λαλιά του πολιτισμού…
Ο Τούρκος λοιπόν που καλοδεχόμαστε εδώ και του ανοίγουμε τις πύλες για την αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης, δεν είναι παρά το σημερνό προσωπείο των απογόνων του Οσμάν, ο χτηνώδης βάρβαρος που κάποτε άρπαζε τα παιδιά των Ελλήνων, για να τα κάμει γιανίτσαρους.
Δείτε το σαράι του και τη σουλτάνα του, για να καταλάβετε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει από τον καιρό του Μωάμεθ του πορθητή.
Ίσως μόνο το ότι σήμερα διαθέτουμε εδώ στην Ελλάδα περισσότερους προδότες….


“…Σύμφωνα, με την βρετανική εφημερίδα [Daily Mail], μια φορά η κ.Ερντογάν, είχε κλείσει εμπορικό κέντρο στις Βρυξέλλες, εμποδίζοντας άλλους αγοραστές να εισέλθουν σε αυτό, για να ψωνίσει επώνυμα ρούχα και τσάντες, την ώρα που ο σύζυγός της βρισκόταν στην πόλη για να μιλήσει με τους Ευρωπαίους ηγέτες για το προσφυγικό. Λέγεται, ακόμη, πως όταν συνόδευε τον Τούρκο πρόεδρο σε ταξίδι στην Βαρσοβία ξόδεψε περίπου 44.000 ευρώ σε παζάρι αντικών. Τα αντικείμενα που αγοράζει πιθανότατα διακοσμούν το παλάτι, που έχουν λίγο έξω από την Άγκυρα, του οποίου η κατασκευή άγγιξε κάτι λιγότερο από 600 εκατ. ευρώ.

Οι περισσότερες ατάκες κατέληξαν στο «Λευκό Σεράι», όπως είναι γνωστό το προεδρικό μέγαρο, το οποίο βρίσκεται σε μια έκταση 300.000 τ.μ., έχοντας κήπους, λίμνες και 1.000 δωμάτια. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η μοναδική χλιδή, με μεταξένιες ταπετσαρίες και πανάκριβους πολυελαίους.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του, η Εμινέ Eρντογάν υποστήριξε πως είχαν χρησιμοποιηθεί «φυσικά» υλικά από την Τουρκία, ωστόσο, οι αντίπαλοί του συζύγου της, που ισχυρίζονταν πως είχαν δει τα σχέδια, έκαναν λόγο για οροφή από τη Γερμανία, πράσινο μάρμαρο από την Ινδία και υλικά από Γαλλία και Βρετανία. Ακόμα και τα δένδρα, όπου φυτεύτηκαν, προέρχονταν από την Ολλανδία και την Ιταλία.

Βέβαια, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν, οι κριτικές για τον τρόπο ζωής του ζευγαριού είναι σπάνιες, καθώς όποιος μιλήσει αρνητικά κινδυνεύει με φυλάκιση. Ο πλούτος του Ερντογάν, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή των πιο πλούσιων πολιτικών, σύμφωνα με τη λίστα Forbes, με περιουσία πάνω 51 εκατ. ευρώ, φαίνεται πως προέρχεται από επενδύσεις και ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων. Έχει στην κατοχή ακόμη, ποδοσφαιρική ομάδα, εστιατόρια, αλλά και βότκα…”

i efimerida

Ούτε Σουλειμά ο μεγαλοπρεπής να να ήταν ο δικτάτορας των τουρκομογγόλων αλλά τέτοιους ηγέτες χρειάζονται για να τιθασεύονται τα ενστικτώδη πλήθη

Το τουρκομογγολικό αίμα που ρέει στις φλέβες του ζεύγους Ερντογάν δεν φαίνεται να έχει ξεθυμάνει ούτε στο τόσο δα. Και θα πρέπει να είναι κανείς εκ γενετής συριζαίος για να μην αντιλαμβάνεται ότι η κληρονομιά του αίματος είναι πανταχού παρούσα, στην ιστορία του πολιτισμού.

Η Εμινέ Ερντογάν είναι η συνέχεια και η συνέπεια της φυλετικής της κληρονομιάς, που έχει αποτυπώσει μέσα της την απληστία, την αγριότητα και τη βαρβαρότητα των παλαιών τίγρεων των οθωμανικών χαρεμιών.   

Να θυμίσω εδώ ότι μετά τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, έγινε θεσμός να δωρίζουν οι οθωμανοί σουλτάνοι τεράστιες προσόδους προς τις ευνοούμενες κυρίες των χαρεμιών τους, είτε αυτές αφορούσαν τα έσοδα από μεγάλα τεμένη, είτε τους φόρους από ολόκληρα χωριά. Κι όχι μονον αυτό αλλά επέτρεψαν και την δυναμική παρουσία των κυριών στη διακυβέρνηση της απέραντης αυτοκρατορίας τους.
Η περίφημη Χασεκί Χιουρεμ Σουλτάνα, γυναίκα του Σουλεϊμάν, ήταν η πρώτη που εγκαινίασε την περίοδο του λεγόμενου “Σουλτανάτου των γυναικών“, που κράτησε κοντά 130 χρόνια και που στη διάρκεια του την εξουσία την ασκούσαν ουσιαστικά οι ισχυρές κυρίες των χαρεμιών.

Αλλά και στα κατοπινά χρόνια, ακόμα και μετά την προσπάθεια εξευρωπαϊσμού της οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι κυρίες των χαρεμιών έπαιζαν σημαντικότατο ρόλο στη λήψη αποφάσεων, αν δεν αποφάσιζαν κατευθείαν οι ίδιες, εκμεταλλευόμενες κάποιον εκφυλισμένο ή μέθυσο κληρονόμο του θρόνου του Οσμάν.

Εν ολίγοις, οι ασιατικές δεσποτείες όντας περίκλειστες και ερμητικά σφραγισμένες από τα μάτια των υπηκόων τους, έδιδαν ανέκαθεν μεγάλες ευκαιρίες στις λογής σουλτάνες, να ασκούν υπόγεια την επιρροή τους, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση της αχόρταγης βουλιμίας τους. Θα σας έλεγα μάλιστα ότι ακριβώς οι περίοδοι της μέγιστης αγριότητας, της βίας και της χτηνωδίας, που χαρακτηρίζουν την σκοτεινή ιστορία των Τουρκομογγόλων, ήσαν αυτές όπου κυριαρχούσαν οι γυναίκες τους.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει λοιπόν στη ροή του αίματος κι ας φαντασιώνονται οι αριστεροί, ότι μπορείς να ασπρίσεις τον αράπη, τρίβοντας τον με σαπούνια…

Το περίεργο βεβαίως δεν είναι το ότι μια ασιάτισα σουλτάνα κάμει τα πάντα για να ικανοποιήσει το πάθος της για χλιδή, εξουσία, ισχύ και διασημότητα.

Το περίεργο και συνάμα θλιβερό είναι ότι αυτή εδώ η χώρα, που θα έπρεπε να είχε καταλάβει καλά τον Τουρκομογγόλο, μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, διαθέτει τόσους πολλούς ραγιάδες [ή ηλίθιους] ώστε να ανοίγει πόρτες και κερκόπορτες στους κάθε λογής βαρβάρους.

Ο Τούρκος δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα, για να μας μοιράσει γαρούφαλλα και λουκούμια, όπως ενδεχομένως φαντασιώνεται ο κ. Μπουτάρης.

Και το να του επιτρέπεις να σουλατσάρει “τιμή και δόξη”, στα εδάφη που ο ίδιος αποκαλεί “κληρονομιά των Οσμανλήδων”, απο τα χρόνια του Μωάμεθ του Πορθητή, δεν έχει άλλο όνομα από το παλιό, φρικιαστικό όνομα της εσχάτης προδοσίας…

Δημοσιεύτηκε 7th December 2017 από τον Λευτέρη Πανούση στην ιστοσελίδα τουhttps://panusis.blogspot.com/2017/12/blog-post_7.html

Σ.γ.: Και το τελικό αποτέλεσμα τέτοιων ναρκισσιστικών ακροτήτων το γνωρίζουμε από την παλιά και πρόσφατη ιστορία…

Βλέπε εκτέλεση ζεύγους Τσαουσέσκου, του Σαντάμ Χουσείν, του Καντάφι, κ.ά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.