Πειραιάς: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, κατάσχεσαν χάπια Captagon των Τζιχαντιστών.

Το πιο κάτω περιστατικό συνέβη στις 7 Γενάρη του 2019.

Ελλάς – Τουρκία… συμμαχία κατά των ναρκωτικών! Μεγάλη επιχείρηση στον Πειραιά από τις διωκτικές αρχές και κατάσχεση μεγάλης ποσότητας από τα χάπια των τζιχαντιστών.

Η ανταλλαγή πληροφοριών και η συνεργασία ανάμεσα στις αρχές Ελλάδας και Τουρκίας έφερε εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τα λεγόμενα Captagon, τα χάπια των τζιχαντιστών.

Τα χάπια που έπαιρναν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εντοπίστηκαν σε κοντέινερ στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά.

Για την επιχείρηση που έγινε στον Πειραιά συνεργάστηκαν η Υποδιεύθυνση Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με τη συνδρομή του Λιμενικού Σώματος, του ΣΔΟΕ και τελωνειακών αρχών.

Σε επίπεδο πληροφοριών υπήρξε συνεργασίας με ομόλογες αρχές της Τουρκίας, ενώ έρευνες έγιναν και στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το φορτίο των συγκεκριμένων χαπιών είχε φθάσει στην Ελλάδα πριν από δύο ημέρες από τη Συρία και είπε προορισμό την Κροατία. Τα χάπια ήταν αποθηκευμένα μέσα σε συσκευασίες μολύβδου.

ΠΗΓΗ: https://www.fimes.gr/2019/01/peiraias-tzixantistes-xapia/

Σ.γ.:Τι είναι το Captagon; Το brand name ενός ψυχοδιεγερτικού φαρμάκου κατασκευασθέντος στα  1960 από την Γερμανική Εταιρεία Degussa Pharma Gruppe.  Θεωρούνται χρήσιμα για την θεραπεία του συνδρόμου υπερκινητικότητας, συγκέντρωσης και προσοχής και της ναρκοληψίας σαν διεγερτικό του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Οι κύριες αγορές όπου πωλούνται αυτά τα χάπια είναι η Ευρώπη και η Μέση Ανατολή. Τα δισκία Captagon® περιέχουν 50 milligrams φενετυλλίνης ένα συνθετικό φάρμακο της οικογένειας της φενυθυλαμίνης η οποία ανήκει στα αμφεταμινούχα φάρμακα. Εάν καταποθεί μεταβολίζεται σε αμφεταμίνη και θεοφυλλίνη φυσικό αλκαλοειδές, ένα βρογχοδιασταλτικό και μέτριο διεγερτικό του τσαγιού συγγενές με την καφεϊνη.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ και ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ISIS KAI ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΑΝ. ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΜΕΣΑ  ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Tο Captagon χρησιμοποιείται  από μισθοφόρους στρατιώτες και τρομοκράτες με σκοπό κάτω από την ισχυρή διέγερση του εγκεφάλου να μην φοβούνται τον θάνατο και να είναι σε θέση χωρίς δισταγμό και αναστολές να σκοτώνουν και να δολοφονούν όποιον θεωρούν εχθρό και αντίπαλό τους.

Φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί αν οι  τζιχαντιστές που εισβάλλουν καθημερινά στην πατρίδα μαστουρώσουν με την φενετυλλίνη και πάρουν την εντολή “ΣΦΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ!”.

Εσείς προετοιμάζεστε για μια τέτοια στιγμή; Πέστε μας   σε σχόλιό σας πως. Υποδείξτε μας τρόπους ή τρόπο άμυνας ενάντια στην ισλαμική εισβολή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.