Τι περιμένουμε να πετύχει ο Κούλης στη συνάντηση με τον Ερντογάν αύριο;

Απολύτως τίποτα! Όλα για τα μάτια των ντόπιων στενοκέφαλων και φανατικών νουδούδων και μερικών αφελών συνταξιούχων!

Διδάκτωρ Δημήτρης  Σταθακόπουλος σε συνέντευξη

Ο Τουρκολόγος Δημήτρης Σταθακόπουλος μας λέει ξεκάθαρα για να μην έχουμε αυταπάτες τι σημαίνει Τούρκος και τούρκικη πολιτική.

Αλίμονο αν περιμένουμε ν’ αλλάξει ο Ερντογάν πολιτική. Η πολιτική της Τουρκίας είναι η ίδια δεκάδες χρόνια τώρα.

Όμοια να ξεχάσουμε και την πολιτική κατευνασμού που οι εθνικοί μειοδότες πολιτικοί μας εφαρμόζουν, με αποτέλεσμα να αποθρασύνουν το αλαζονικό βάρβαρο μογγολικό γένος που καυχιέται γιατί  οι υποβιβασμένες σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία όντων γυναίκες του, γεννούν χωρίς μέτρο και όριο. Αναφερόμαστε στα στίφη των 80 εκατομμυρίων τούρκικου μαζοπολτού.

Όσον αφορά τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, αυτά  είναι ανοησίες απευθυνόμενες προς ηλιθίους.

Ουδείς δικαιούται να πιστεύει ή να εφησυχάζει με τον Τούρκο, ακόμη κι όταν ο Αλλάχ καλέσει τον Ερντογάν (ο οποίος σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες πάσχει από παγκρεατικό καρκίνο) στον παράδεισο με τα ουρί, ο διάδοχός του θα είναι ίδιος και απαράλλαχτος ο Ερντογάν. 

Η Τουρκία ουδέποτε θα παύσει στην πολιτική της να πηγαίνει με τον κερδισμένο. Δεν έχει ηθικές αναστολές. Είναι ο επιτήδειος ουδέτερος κι εκμεταλλευτής όλων των δεδομένων. Πάει πάντα με τον νικητή όποιος κι αν είναι αυτός. Πατάει πάντα σε δύο βάρκες!

Με τον Λένιν όταν επικράτησαν τα Σοβιέτ, με τον Χίτλερ όσο κέρδιζε η Γερμανία, τέλος με τον Αιζενχάουερ όταν κέρδισαν οι Αμερικάνοι τον Β’ Π.Π.

 Σε αντίθεση με την Ελλάδα που έμενε πάντοτε πιστοί στους συμμάχους της αν και αυτοί συνήθως την πρόδιδαν κατά τα συμφέροντά τους.

Την όλη τραγικότητα του παρακμασμένου ελληνικού στοιχείου την εξέφρασε θαυμάσια στο One TV 29 προ ημερών 29/12/2019, αλλά στην εκπομπή του Γεώργιου Τράγκα ο Δημήτρης Σταθακόπουλος Δρ. Παντείου Τουρκολόγος σήμερα 3/12/2019 με τα πιο κάτω λόγια:

“Σήμερα οι απόγονοι της Φραγκοκρατίας μας παραδίνουν (εμάς τους Έλληνες) για μια ακόμη φορά στους Μωαμεθανούς προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους”.

Ας δούμε το πιο κάτω βίντεο σχετικά με το memorandum of understanding μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης:

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published.