Φθάσαμε στο δρόμο χωρίς επιστροφή «point of no return» άλλη λύση δεν υπάρχει από το να τους επιτεθούμε…

«Πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας» βλέπουν οι Καταριανοί: Το τέλος των ψευδαισθήσεων

Μοναδική λύση ο ΠΟΛΕΜΟΣ! Ή χάνουμε κι άλλες πατρίδες!

Δεν χρειαζόμαστε τους Καταριανούς, ούτε τις δηλώσεις Πράϊαρ για να καταλάβουμε ότι βαδίζουμε για πόλεμο με την Τουρκία κι ευχόμαστε να είναι ολοκληρωτικός και όχι μια απλή σύρραξη λίγων ημερών.

Δεν πρέπει να το πάθουμε σαν το καθεστώς Μεταξά που «εποίησε την νύσσαν» μετά τη βύθιση της ΄Ελλης και δήθεν ψαχνόμασταν ποιο ήταν το αγνώστου ταυτότητας εχθρικόν υποβρύχιον που έριξε την τορπίλη… Τι κερδίσαμε; Ένα χρονικό διάστημα από τις 15 Αυγούστου μέχρι την 28η Οκτωβρίου του 1940.

Εκείνο που χρειάζεται η Τουρκία αυτή τη στιγμή είναι να επιτεθεί ο στόλος μας και η αεροπορία ταυτόχρονα και να τους βουλιάξει τα πολεμικά τους καράβια, ενώ ταυτόχρονα στρατιώτες και νησιώτες  να είναι πάνοπλοι ως αστακοί και να τους περιμένουν τόσο στα νησιά, όσο και στον Έβρο.

Χρειαζόμαστε έναν Μωϋσή (Μοσέ) Νταγιάν  να επιτεθεί στον Ερντογάν πριν ξανανοίξει το βρωμόστομά του. Όπως έκανε το Ισραήλ των τρισήμισι εκατομμυρίων στην Αίγυπτο και ταπείνωσε τον δικτάτορα Νασέρ ο οποίος λίγο αργότερα κατέρρευσε και πήγε να συναντήσει τα ουρί του Παραδείσου τους.

Τελικά δεν υπάρχει άλλη λύση παρά ο ΠΟΛΕΜΟΣ! Τους το χρωστάμε από το 1920! Από το 1955, από την εισβολή στην Κύπρο και την κρίση των ΙΜΙΩΝ!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

«Η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται πολύ κοντά σε μια ένοπλη σύγκρουση μετά την αιφνιδιαστική οριοθέτηση της ΑΟΖ από την πλευρά της Άγκυρας» αναφέρει το Al Jazeera και είναι πλέον σαφές πως όσο κι αν εθελοτυφλούν στην Αθήνα τα πράγματα έχουν οδηγηθεί στο «point of no return» και είναι «μη αναστρέψιμα».

Η Ελλάδα έχει πλέον μόνο 2 επιλογές: Ή σέβεται τον εαυτό της και αντιδρά ενόπλως, ή το «καταπίνει» και χάνει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και παραδίδει μέρος της εθνικής κυριαρχίας.

Θα πρέπει να πούμε πως το Al Jazeera έχει την έδρα του στο Κατάρ το οποίο έχει μια κατεξοχήν φιλοτουρκική στάση. Άλλωστε η Άγκυρα στήριξε την Ντόχα στην κρίση που αντιμετώπισε με την Σαουδική Αραβία.

Εδώ δεν τίθεται τόσο θέμα εγκυρότητας όσο γνώσης των σχεδίων της Άγκυρας στις οποίες οι Καταριανοί έχουν πρόσβαση.

Για αυτό δεν ήταν τυχαίες οι πρόσφατες δηλώσεις του Α/ΓΕΝ Νικόλαου Τσούνη «Θα πάμε μπροστά, θα ρίξουμε κι όσες φάμε» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στο ερώτημα κατά πόσο είναι έτοιμο το ΠΝ να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας ένοπλης σύγκρουσης με την Τουρκία κατά την πρόσφατη ενημέρωση των αμυντικών συντακτών.

Μάλιστα κλείνοντας την ενημέρωση επανέλαβε ακριβώς την ίδια φράση θέλοντας να τονίσει ότι η φράση αυτή δεν λέχθηκε τυχαία.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύγκρουσης με την Τουρκία και την περίπτωση να μας βοηθήσουν οι Δυτικοί απάντησε επί λέξει:

«Δεν θα έρθει κανείς να μας βοηθήσει, ότι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας»!

«Ανοίγοντας» την συζήτηση και σε πιο ευρύτερα θέματα τόνισε ότι «δυστυχώς έχουμε χάσει τον επικοινωνιακό πόλεμο με την Τουρκία, καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με ειδήσεις των ανταποκριτών των μεγάλων καναλιών από αυτή την χώρα, χωρίς η έκταση της κάλυψης να έχει κάποια σχετικότητα με την πραγματική σημασία των γεγονότων. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με προβολές των τουρκικών σίριαλ από τα ελληνικά κανάλια. Και αυτά τα σίριαλ είναι στο πλαίσιο του πολέμου επικοινωνίας που έχει εξαπολύσει η Τουρκία.»

Χθες ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Ετοιμαζόμαστε για όλα τα πιθανά επεισόδια σε όλα τα επίπεδα».

Οι αυταπάτες τελείωσαν. Η Αθήνα δεν έχει άλλη επιλογή. Πρέπει να δράσει…

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ellinotoyrkika/827106_polemo-elladas-toyrkias-vlepoyn-oi-katarianoi-telos-ton

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.