Προς Θεού μην πέσουμε στην παγίδα των παγκοσμιοποιητών που μας θέλουν ν’ αλληλοφαγωθούμε!

ΕΝΩΣΗ, ΕΝΩΣΗ, ΕΝΩΣΗ. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!

Μην γεμίζετε το μυαλό σας με εμφυλιοπολεμικά σκουπίδια. Τούτη τη στιγμή δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί. Μόνο αδέλφια Έλληνες κι Ελληνίδες. Παιδιά μιας γενιάς που λιμοκτονεί και μεταναστεύει μετά από την σκλαβιά που μας υπέβαλλαν τα προσχέδια μνημονίων τα οποία δέχτηκαν εθελόδουλες κυβερνήσεις αριστερές και δεξιές.

Εμείς, ο λαός, με τίποτα δεν πρέπει να φανατιστούμε. Πρώτα από όλα δεν υπάρχει κομμουνισμός. Ούτε στη Ρωσία ή την Κίνα. Παντού επικρατούν δικτατορίες και κατασταλτικές δυνάμεις οι οποίες διεγείρουν τους λαούς για να έχουν το άλλοθι ότι οι πολίτες γίνονται υπαίτιοι βίας και υλικών καταστροφών. Στην ουσία πρόκειται για φαύλο κύκλο που ξεκινά από την κρατική καταστολή. Το ξύλο, τις συλλήψεις, την αντίδραση που προκαλεί η αγανάκτηση και ο θυμός του πλήθους για όσα οι πολιτικοί υποσχέθηκαν και ουκ εποίησαν.

Ύστερα παγκόσμια κυριαρχεί ο αστικός υλισμός, ο απόλυτος καπιταλισμός της ολιγαρχίας που μας καταδυναστεύει με τον καίριο συγκεντρωτισμό της. Είτε για την κυβέρνηση της Κίνας πρόκειται που εκμεταλλεύεται τον πάμπτωχο λαό της για να έχει οικονομικά πλεονάσματα και να αγοράζει ομόλογα των ΗΠΑ, είτε για την αμερικάνικη οικονομία και τη δήθεν ελευθερία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας που μόνο για τα μονοπώλια ισχύει και τις τράπεζες, είτε για την Ρωσία του μονοκράτορα Πούτιν που δηλητηριάζει (με ραδιενεργό Πολώνιο) η διώκει τους αντιτιθέμενους αντιπάλους στο προσωπικό του θέλω, σε όλες τις περιπτώσεις επικρατεί ο άκρατος καπιταλισμός, ο νόμος της Ζούγκλας.

Επομένως μονόχνωτε κυρ αστυφύλακα και λοιποί εθελοτυφλούντες φανατικοί είτε αριστεροί, είτε δεξιοί είσαστε, είμαστε μόνο Έλληνες. Ενωμένοι μπροστά στον  πραγματικό κι όχι φαντασιακό κίνδυνο. Την Τουρκιά του δικτάτορα Ισλαμιστή Ερντογάν. Σταματήστε στενοκέφαλα ανθρωπάκια να γινόσαστε οργανάκια, ρομποτάκια του αστικού και μαρξιστικού υλισμού δηλαδή θύματα γτης ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και της Παγκοσμιοποίησης των Ελίτ, της Μασονίας, των Ροδοσταύρων, των Ιλλουμινάτων, του Σιωνισμού του μίσους προς την λευκή ιδιαίτερα φυλή και τον Χριστιανικό πολιτισμό, έστω αυτόν τον φθαρμένο και πολλάκις διεστραμμένο από τον επάρατο διαφωτισμό. της ευρωπαϊκής Δύσης.

Είναι ώρα να σκύψουμε το κεφάλι ενωμένοι από την πατροπαράδοτη πίστη στην Ορθοδοξία των αγίων και των οσίων πατέρων μας. Και αφού δώσουμε τα χέρια να ετοιμαστούμε για να υπερασπιστούμε τα ματοβαμμένα χώματα της πατρίδας μας.

Κάτω από αυτή την οπτική γωνία θεωρούμε απαράδεκτο το πιο κάτω γεγονός και το σχολιάζουμε αφενός για να δούμε τον βαθμό αλλοτρίωσης των αδερφών μας Ελλήνων, την επί  ιδεολογικού επιπέδου εγκεφαλόπλυση που έχουμε υποστεί από τα υλιστικά, διεφθαρμένα κόμματα επί τόσα χρόνια και αφετέρου να παλέψουμε όλοι να αντιμετωπίσουμε με αγάπη, σεβασμό, ταπεινότητα και σωφροσύνη κάθε τέτοια εμφυλιοπολεμικού τύπου τάση κι εκδήλωση.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ!

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αριστερός αστυνομικός έκαψε την ελληνική σημαία «για να εκδικηθεί την ακροδεξιά»!

Η σημαία είναι η ζωή και η καρδιά του Έθνους μας, χωρίς τα αιώνια σύμβολα δεν έχει νόημα η ύπαρξή μας

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, χαρακτηριστικό του τι συμβαίνει στους κόλπους μερίδας της ΕΛ.ΑΣ. συνέβη στα Πατήσια, όπου Έλληνας αστυνομικός έκαψε την ελληνική σημαία.

Με την κίνηση αυτή ο δράστης υποστήριξε πως ήθελε να στείλει «μήνυμα στην ακροδεξιά».

Τέτοιες πράξεις τις έχουμε συνηθίσει από ακροαριστερά κι αλλοδαπά στοιχεία αλλά κανείς δεν φαντάζονταν πως ένας Έλληνας αστυνομικός, έστω αριστερών πεποιθήσεων θα έκανε κάτι τέτοιο.

Οι συνάδελφοί του αστυνομικοί εκλήθησαν στα Πατήσια κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας όπου διεξαγόταν πανηγύρι για «περιστατικό ατόμου που έκαψε την ελληνική σημαία».

Το κάψιμο της σημαίας σημειώθηκε στην  οδό Αγίας Λαύρας.

Όπως αποδείχθηκε το άτομο αυτό ήταν… συνάδελφός τους! 

Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής και ο οποίος οδηγήθηκε για «προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας» στο αυτόφωρο, ενώ διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αστυνομικός φέρεται να είπε στους συναδέλφους του ότι έκαψε τη σημαία για να εκδικηθεί την ακροδεξιά και να στείλει μήνυμα.

Σε περίπτωση που τις απόψεις του συγκεκριμένου ασπάζονται και άλλοι μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τα «Βούλγαροι» που ακούστηκαν από μερίδα των Σωμάτων Ασφαλείας εναντίον των διαδηλωτών στα συλλαλητήρια για τη Συμφωνία των Πρεσπών, στη Θεσσαλονίκη .

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/827129_aristeros-astynomikos-ekapse-tin-elliniki-simaia-gia-na-ekdikithei-tin 6/12/2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.