Υπάρχουν ακόμη κοτζαμπάσηδες;;;

Η απάντηση στην πράξη έρχεται από τον συναγωνιστή Γιάννη Αθανασιάδη, ο οποίος ό,τι γράφει ξέρει να το ντοκουμεντάρει απόλυτα.

Κάποια στιγμή η υποκρισία γίνεται κομμάτι του εαυτού μας

Τα δύο γεωτρύπανα της οικογένειας Αγγελόπουλου (της γνωστής Γιάννας που θα μας φτιάξει την γιορτή για τα 200 χρόνια από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων), πωλήθηκαν σε τιμή κάτω του κόστους στην Τουρκία.
Η αγοραπωλησία έγινε μέσα από τριγωνικές και πολυγωνικές μεθοδεύσεις με πολλές οφσορ και άλλου χαρακτήρα εταιρείες μπλεγμένες σε αυτήν.
Αν νομίζετε ότι η οικογένεια είναι τόσο λάρτζ που για την ψυχή της φουκαριάρας της μάνας της τα πούλησε στους Τούρκους, μάλλον είστε από αυτούς που πιστεύουν στον έντιμο καπιταλισμό και τον πατριώτη κεφαλαιοκράτη. (Σ.γ.: Έντιμος καπιταλισμός; Δεν υπάρχει, φόνος του αδύνατου από τον ισχυρό υπάρχει μόνο. Λαών και ατόμων.)
Επένδυση έκαναν οι άνθρωποι.
Επένδυση στην ήττα της Ελλάδας!
Σαν τις επενδύσεις που κάνουν ως μεγάλοι ευεργέτες και στο οικουμενικό πατριαρχείο!(Σ.γ.: Και ο Βαρθολομαίος τους παρασημοφορεί κι όλας!)

Κι ο Ερντογάν τα τσίμπησε και τους έδωσε σπουδαία ονόματα για να συμβολίσουν την επέλαση του παλιού Οθωμανισμού με νέο πρόσωπο.
Το Deep Sea Metro I το μετονόμασε σε «Φατίχ» (πορθητή) κατά τον Mωάμεθ Β, κατακτητή της Κωνσταντινούπολης και το Deep Sea Metro ΙΙ σε «Γιαβούζ», κατά τον Γιαβούζ Σελίμ, τον πρώτο Οθωμανό σουλτάνο που αυτοονομάστηκε χαλίφης, διάδοχος του Μωάμεθ και προστάτης όλων των σουνιτών Μουσουλμάνων.

Αυτή λοιπόν η οικογένεια, αυτοί οι επίγονοι των κοτζαμπάσιδων, αυτοί οι προσκυνημένοι!
Αυτοί που ο Κολοκοτρώνης τότε, τους έσφαζε στο γόνατο για να μην προδώσουν τον αγώνα για την εθνική παλιγγενεσία,
Αναλαμβάνουν μέσω της Γιάννας, να διοργανώσουν την πανεθνική εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Καταλαβαίνετε γιατί ο Κολοκοτρώνης φώναζε φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους;
Καταλαβαίνετε γιατί ο Άρης (σ.γ.: εννοεί τον Βελουχιώτη) έλεγε πως, το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα; (Σ.γ.: Αλλά να ομολογήσουμε Γιάννη μου ότι και ο κομμουνισμός και η δικτατορία του προλεταριάτου κήρυττε ότι δεν έχει πατρίδα και θα έφερνε οικονομική ισότητα όχι μόνο στην νομεκλατούρα αλλά σε όλους τους εργαζόμενους όταν θα κυριαρχούσε παγκόσμια!)
Τότε καταλαβαίνετε γιατί ο αγώνας για την εθνική απελευθέρωση δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα!

Σ.γ.: Καταλαβαίνουμε Γιάννη πως αν δεν αγαπήσουμε ο ένας τον άλλο θα χαθούμε κι όχι μόνο σαν ελληνικό Έθνος αλλά και πλανητικά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.