Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και οι εκφραστές της

Προέξτε την καρφίτσα με το γάτο στο πέτο

Πραγματικά τα προβλήματα ξεπεράστηκαν. Από τα μνημόνια, τις μούντζες, τα ΟΧΙ και τα νομίσματα του Βαρουφάκη, φθάσαμε στην ενεργή στα social media πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία- σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- «απ’ όσα μπορεί να δει κανείς στη σελίδα της στο Facebook, πάντως, ένα είναι δεδομένο: λατρεύει τη Θεσσαλονίκη κι έχει cover photo τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου και τις γάτες, αφού στη φωτογραφία profil είναι εμφανής μια καρφίτσα στο πέτο της σε σχήμα γάτας. Όσοι γνωρίζουν την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου «αποκαλύπτουν» πως είναι φίλαθλος του Άρη, αγαπάει τα ζώα και ιδίως τις γάτες, λατρεύει τα ταξίδια και δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, από ανέμελες στιγμές με φίλους ή τον, επίσης νομικό σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη» [πηγή]

Από τα σκληρά χρόνια φθάσαμε στις «γάτες». Δε βαριέσαι: τι μας νοιάζει ο Ερντογάν και η Λιβύη, ή οι πρόσφυγες- μετανάστες. Αρκεί που δεν είμαστε Σαουδική Αραβία, και εκλέγουμε γυναίκα Πρόεδρο! Επιβεβαιώνεται ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας μας.

Οπότε θα μπορέσουμε να σκεφτούμε «έναν Πρόεδρο που να μην είναι γνώστης των διηγήσεων των συμβάντων της Ελληνικής Φυλής από το 1770 έως το 1836, τις οποίες υπαγόρευσε ο Θεόδωρος Κων. Κολοκοτρώνης  και των Απομνημονευμάτων του Μακρυγιάννη και των άλλων Αγωνιστών. Δεν μπορώ να σκεφθώ Πρόεδρο που με τις ιδέες του και τη συμπεριφορά του θα προσβάλλει και θα βεβηλώνει τη μνήμη όλων όσοι συνέβαλαν στην Επανάσταση του 1821, όλων των εθνομαρτύρων και  ιερομαρτύρων, που έχυσαν το αίμα τους κατά τους αιώνες του απάνθρωπου οθωμανικού ζυγού, όλων των διδάχων του Γένους που κράτησαν άσβεστη τη φλόγα της ιδιοπροσωπίας μας. Δεν μπορώ να σκεφθώ Πρόεδρο που δεν θα γνωρίζει σε βάθος τα όσα έγραψαν οι Σολωμός, Κάλβος, Ζαμπέλιος, αλλά και οι σύγχρονοι Θανάσης Πετσάλης – Διομήδης, Γιώργος Σεφέρης και Οδυσσέας Ελύτης» (πηγή).

Χα, χα, χα! Το ελληνικό κράτος και η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη πλάκα, τωόντι! Μετά την προσγείωση του 2015 για τους αριστερούς, έρχεται η προσγείωση του 2020 για τους δεξιούς. Και εις άλλα με υγεία!

Leave a Reply

Your email address will not be published.