Πέθανε ο 60εξάχρονος που νοσηλευόταν στο Ρίο. Υπάρχει λύση;

Παρά το αντιικά, Κaletra (Lopinavir/Ritonavir 200/50mg), Tamiflu, και τα ισχυρά αντιβιοτικά τελευταίας γενιάς όπως το Avelox και Azithromax ο ασθενής απεβίωσε.

Οι προσπάθειες των καθηγητών και των λοιπόν ιατρών που το είχαν πάρει λόγω τιμής και γοήτρου να τον θεραπεύσουν, απέτυχαν.

Η αρχή έγινε και θα επακολουθήσουν κι άλλοι δυστυχώς. Όλα αυτά εν μέσω μιας φοβερής σύγχυσης ειδήσεων, αποφάσεων της κυβέρνησης με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που διαδέχονται η μία την άλλη. Κάθε μέρα, αν όχι κάθε ώρα, βρισκόμαστε ενώπιον μιας εφιαλτικά εξελισσόμενης κατάστασης που καθημερινά χειροτερεύει και προκαλεί πανικό, σύγχυση και το αίσθημα της καθολικής αδυναμίας εκ μέρους του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού πληθυσμού.

Σε μια τέτοια ώρα καθολικής αδυναμίας οι συνωμοσιολογικές θεωρήσεις της πανδημίας και οι πιο απίθανες, διασπείρονται παντού. Ο Ιός είναι ένας genetically modified virus (γενετικά τροποποιημένος ιός) που βγήκε μέσα από εργαστήρια βιολογικού πολέμου. Ο νομικός Francis Boyle σε μια συνέντευξη από τις ελάχιστες που διέφυγαν στο σύστημα, που προσπαθεί να του κλείσει το στόμα, επιμένει στα πιο πάνω. Και φυσικά ο συνωμοσιολόγος David Icke υποστηρίζει παρόμοια άποψη σε συνέντευξή του στο London Real. «Έχουμε φτάσει στην εποχή της αδίστακτης σκληρότητας που στοχεύει στον αφανισμό εκατομμυρίων ανθρώπων».

THE VACCINATION AGENDA EXPOSED – David Icke. Κι αυτός όπως πολλοί άλλοι λέγουν ότι εταιρείες όπως η  NOVO, η NOVAVAX κ.ά.  εκμεταλλευόμενοι το γενικό χάος, αναπτύσσουν το εμβόλιο με ταχύτατους και ανταγωνιστικούς ρυθμούς. Όποια εταιρεία  το φτιάξει πρώτη θα κερδίσει δισεκατομμύρια από τις παραγγελίες. H NOVO μάλιστα προχωρεί στην κατασκευή εμβολίου ξεπερνώντας τη φάση 2 (δοκιμές σε guinea pigs) και προχωρεί στη φάση 3, τη χορήγηση σε ανθρώπους κάτω από την πίεση του χρόνου και την απειλή να πεθάνουν εκατομμύρια υπερήλικοι και νεότεροι πάσχοντες από διάφορες σοβαρές νόσους.

Όλα αυτά θυμίζουν προφητείες και προβλέψεις της παγκοσμιοποιητικής Ελίτ σαν τον Bill Gates και Allan Gore, για την ανεύρεση τεχνικών και εφαρμογής αυτών για λόγους αποπληθυσμού (Proof Depopulation Agenda Is Well Underway).

Μια ατζέντα θανάτωσης και αριθμητικής μείωσης των λαών, με έναν εύσχημο και λογικοφανή τρόπο που να μην δημιουργεί υποψίες ότι πρόκειται για εγκληματική συνέργεια τεραστίου μεγέθους. Ένας από χρόνια σχεδιασμός αδίστακτων και  ανάλγητων εξουσιαστών που δεν ορρωδούν, ούτε έχουν τύψεις για τις πράξεις τους και με τον πλούτο τους εξαγοράζουν εύκολα το ακαταδίωκτο από τη δικαιοσύνη.

Έναντι όλων αυτών των φονιάδων τι έχουν να αντιπαρατάξουν οι απλοί άνθρωποι όπου γης; Γελοιότητες του τύπου·  ακολουθούμε άπαντες σχολαστική καθαριότητα έχοντας πάντα μαζί μας ή στο γραφείο μας ή στο σπίτι μας αντισηπτικό. Πλένουμε στη διάρκεια της ημέρας τακτικότατα τα χέρια μας και δεν τα φέρνουμε στο πρόσωπό μας. Αποφεύγουμε όσο είναι δυνατόν τη χρήση μαζικών μέσων μεταφοράς και όσοι ανήκουμε στις μεγαλύτερες ηλικίες αποφεύγουμε χώρους, όπου συναθροίζονται και συνωθούνται πολλά άτομα.

Τα μέλη των ευπαθών ομάδων – δηλαδή όσοι είμεθα διαβητικοί, καρδιοπαθείς, καρκινοπαθείς ή πάσχουμε από διάφορα χρόνια νοσήματα ακολουθούμε πιστά αυτές τις οδηγίες. Η γενική καθαριότητα πέραν του πλυσίματος των χεριών είναι επιβεβλημένη. Όσοι αισθανθούμε υψηλό πυρετό ή βήχα ή συμπτώματα παρόμοια μιας γρίπης ή μιας ίωσης δεν πηγαίνουμε στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου. Δεν πηγαίνουμε σε χώρους, όπου μπορούμε να μολύνουμε άλλους άρρωστους ή υγιείς συνανθρώπους μας. Παραμένουμε στο σπίτι και ειδοποιούμε το γιατρό μας. Ακολουθείτε διαδικασία με βάση τις οδηγίες του γιατρού. Δεν πίνουμε ανέλεγκτα αντιβιοτικά και άνευ οδηγίας. Αλλά και να συστήσουν οι γιατροί αντιβίωση, την πιο ακριβή και τελευταίου τύπου ανίσχυρη και ανεπιτυχής είναι, έτσι κι αλλιώς. Τον ιό δεν τον σκοτώνουν τα αντιβιοτικά και η αντιβίωση είναι λύση απελπισίας. Όταν έχουμε συμπτώματα ή διαπιστωθεί ότι πάσχουμε τότε φοράμε μάσκα για να μην μολύνουμε τους οικείους μας ή άλλους.

Δυστυχώς επειδή ανήκουμε στην Ευρώπη και επειδή έχουμε τη γνωστή νοοτροπία, δεν πειράζει, πάμε να καρναβαλίσουμε και ας κολλήσουμε, ο ιός όχι μόνο έφτασε όπως αναμενόταν στην Ελλάδα αλλά είμαστε στη φάση της ταχείας εξάπλωσής του. Αυτό ακριβώς δείχνει την απέραντη επιπολαιότητα του λαϊκού είναι. «Φάγετε, πίετε, ευφραίνεσθε, αύριο γαρ αποθνήσκετε!» Ο συλλογικός νους, όπως και άλλοτε έχουμε γράψει[1] σε ώρες πανικού και φόβου για τη ζωή της ομάδας ενεργεί με το ένστικτο και υποτάσσεται στις εντολές των τυράννων και φονιάδων του, πιστεύοντας πως θα τον σώσουν. Στην πραγματικότητα οι τύραννοι πολιτικοί του δεν νοιάζονται παρά πώς να σώσουν και να διαιωνίσουν το τομάρι τους.

Μπορεί να γίνει κάτι ουσιαστικό και ριζικό;

Σ’ αυτή τη φάση παρακμής και κατάρρευσης του πολιτισμού της γερασμένης, ξεδοντιάρας Δύσης απέχουν πάρα πολύ οι λαοί της Ευρώπης από τη γνώση και εφαρμογή της μοναδικής, συνειδητοποιημένης (από ελάχιστους) αλήθειας. «Οι λαοί που δεν κυβερνούνται από το Θεό, κυβερνούνται από τυράννους». Είμαστε σίγουροι πως και οι αναγνώστες μας δεν αντιλαμβάνονται και θα παρεξηγήσουν τη γραφή ετούτη…

[1]Ευαγγελάτου Γεωργίου: ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ, Εκδ. ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΑ, Αθήνα 1985.

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.