Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ;

Τα στατιστικά νούμερα δείχνουν πως από τη γρίπη φέτος πέθαναν 80.000 ενώ από τον κορωνοϊό μόλις 7.500 (so far).  Πως εξηγείται αυτός ο παγκόσμιος πανικός που σπέρνουν ΜΜΕ και κυβερνήσεις;

Ευαγγελάτος Γεώργιος

Στην Αμερική φτιάχνουν στρατόπεδα Σ Υ Γ Κ Ε Ν Τ Ρ Ω Σ Ε Ω Σ για να βάλουν σε καραντίνα τους ασθενείς με κορονοϊό. Στην Georgia στις ΗΠΑ θα τους βάλουν στο ‘Hard Labor Creek State Park’….

Αυτό είχε ως στόχο να διαβεβαιώσει τους κατοίκους, ότι γινόταν κάτι για να προετοιμαστούν, αλλά αυτό δεν ήταν ευπρόσδεκτο για κάποιους πολίτες, γιατί η καραντίνα σε ένα “απομονωμένο τμήμα” ενός τόπου που ονομάζεται “Hard Work Creek” ακούγεται σαν μια ταινία τρόμου…
 
Αποτέλεσμα εικόνας για state of georgia map

Στην Τζώρζια δεν βρίσκονται και οι πλάκες των σατανάδων της οικουμένης, που μιλούν για μείωση του πληθυσμού;;;*
Ώστε ξεκινούν με… Creek…
Θα τα καταφέρουν;;;
Καλλιόπη Σουφλή
Ανακοινώθηκε ότι η Πολιτεία Georgia, στον Νότο των Ηνωμένων Πολιτειών θα μετατρέψει ένα τμήμα ενός κρατικού πάρκου σε ζώνη απομόνωσης για ασθενείς με κορονοϊό. 
Αποτέλεσμα εικόνας για state of georgia map
 
Λίγο μετά την άφιξη του ιού στη Γεωργία, ο κυβερνήτης του κράτους, Brian Kemp, ανακοίνωσε ότι οι κρατικοί υπάλληλοι προετοίμαζαν το Hard Work Creek State Park στην κομητεία Morgan για την απομόνωση και την παρακολούθηση των ασθενών που μπορεί να έχουν εκτεθεί στην ασθένεια που προκαλείται από τον κορονοϊό. 
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για hard labor creek state park
 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για hard labor creek state park
 
Αυτό είχε ως στόχο να διαβεβαιώσει τους κατοίκους ότι γινόταν κάτι για να προετοιμαστούν, αλλά αυτό δεν ήταν ευπρόσδεκτο για κάποιους πολίτες, γιατί η καραντίνα σε ένα “απομονωμένο τμήμα” ενός τόπου που ονομάζεται “Hard Work Creek” ακούγεται σαν μια ταινία τρόμου .
Αποτέλεσμα εικόνας για hard labor creek state park
 
 * Οι πλάκες της Τζώρτζια…
ΟΙ ΠΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ!
 
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ…
 
ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ.

https://attikanea.blogspot.com/2020/03/georgia-hard-labor-creek-state-park.html
Σ.γ.: Οι ρατσιστικές χυδαιότητες πάνω στις ΠΛΑΚΕΣ και μια φράση γραμμένη με κόκκινο: ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ 80% ΑΠΟ ΜΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ! δείχνει πως υπάρχουν ακόμη σκεπτόμενοι, ατίθασοι και ελεύθεροι άνθρωποι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.