Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΥΠΟ ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ: ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ. Παιδιά ή τους ανατρέπουμε ή φεύγουμε για να επιβιώσουμε!

Ακούστε τα και πάρετε τις αποφάσεις σας για σας και τα παιδιά σας!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΟ ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ: ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΗ

Γιώργος Κοντόγιωργας υποψήφιος για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα αντικαταστήσει τους 300 αρχιμαφιόζους

Γιώργος Κοντόγιωργας υποψήφιος για μια κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας που θα αντικαταστήσει τους 300 αρχιμαφιόζους

Για τον διακεκριμένο καθηγητή πολιτικής επιστήμης, πρώην Πρύτανη της Παντείου και εκλεκτό συμπατριώτη μας κ. Γιώργο Κοντογιώργη, το παιχνίδι στη χώρα μας είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο… Πολιτικοί «καρμπόν», μέσα σ’ ένα «σικέ» πολιτικό σύστημα.. , που επιμένει να «λεηλατεί» την ελληνική κοινωνία, από την εποχή του Όθωνα μέχρι σήμερα, με απώτερο σκοπό –τι άλλο;- το προσωπικό όφελος!

 Είναι οι ίδιοι οι πολιτικοί, κατά τον κ. Κοντογιώργη, που εξωθούν τον πολίτη στην διαπλοκή και στο ρουσφέτι. Είναι αυτοί που υπερδάνεισαν τη χώρα για να φάνε και να σπαταλήσουν περισσότερα –όπως λέει-, κάνοντας κακή διαχείριση και αδιαφορώντας για το – τι άλλο – το προσωπικό όφελος!

Είναι αυτοί που υπερδάνεισαν τη χώρα για να φάνε και να σπαταλήσουν περισσότερα –όπως λέει-, κάνοντας κακή διαχείριση και αδιαφορώντας για το συμφέρον της κοινωνίας. Είναι αυτοί που καθημερινά διαπράττουν «εγκλήματα», χωρίς να δικάζονται γι’ αυτά, αλλά και χωρίς να ντρέπονται γι’ αυτά! Το πολιτικό σύστημα της χώρας, θα πει, δεν παράγει καν φιλοδοξία.

Στην παρούσα φάση, θεωρεί ότι όλοι μας είμαστε «όμηροι» ενός κράτους υπό διπλή κατοχή, εξωτερική και εσωτερική, απ’ την οποία δεν προβλέπει να βγούμε ούτε καν στις επόμενες δεκαετίες… Μέχρι τότε όμως, η αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας –όπως λέει θα έχει αναζητήσει την τύχη της στο εξωτερικό, αφήνοντας πίσω από την μια πλευρά, όσους θα μπορούν να προσφέρουν έργο στους ξένους κινεζικού τύπου και από την άλλη, τους οικονομικούς μετανάστες, τους οποίους και θεωρεί ότι χρησιμοποιούν ως υπομόχλιο… εναντίον της κοινωνίας.

Από την ιστοσελίδα Λόγιος Ερμής  http://www.logiosermis.net/2016/06/blog-post_45.html#.V1bYsr6UzgY

 

6 Σχόλια

Μεταπήδηση στη φόρμα σχολίων

 1. Inspiring quest there. What happened after? Good luck!

 2. That sure is one pretty site you have there. Can I ask you a very simple question? What kind of fertilizer do you use to make it grow so wonderfully?

  1. It is the essence of spirituality

   1. in other worse, it is PURE WILLPOWER !!!! Brain and Soul !
    PSIXI BATHIA !

 3. Γιατι σταματησσατε να σχολιαζετε τις σημειωσεις μου κυριε Γιωργο ?
  Γιατι δημοσιευετε λιγοτερο συχνα, 3 μερες τωρα ?
  Τυχαιο, η προεκυψαν προβληματα στη καθημερινοττηα σας ?
  Περικλης

  1. Κανένα πρόβλημα μέχρι ώρας.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.