Τα έχουμε επισημάνει ενάμισι μήνα τώρα (αν όχι χρόνια) ακούστε και τους ηγέτες μας, πειθήνια όργανα της Ελίτ, να το επιβεβαιώνουν

 Το Οκτ. του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” του Ιστ. John Hopkins, του Ιδρύματος Μπίλ & Μελίντα Γκέιτς και του Παγκόσμιου Οικονομικου Φόρουμ, σε συνεργασία με τις…ΨΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, στη Νέα Υόρκη όπου τα απεφάσισαν…ΟΛΑ. Και την ίδια ώρα, διεξαγόταν ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ… Coronavirus (nCoV-2019, ΚΟΡΩΝΑΪΟ) που υποστηριζόταν από τα ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ…!!!

Εκεί ο Μπίλ Γκέιτς μιλούσε για τον κίνδυνο να «ξεσπάσει» ένας…ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ στον κόσμο που μπορει να…ΣΚΟΤΩΣΕΙ 65 ΕΚΑΤ ΚΟΣΜΟ.

Μίλαμε για μια εποχή κατά την οποίαν…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ…«ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ»…!!! Το σχέδιο το βρωμερό μαζί με τα εμβόλια, κτλ, τα είχαν ΗΔΗ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ….ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…!!!

 ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ για το…ΧΡΗΜΑ και τον περαιτέρω…ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ μέσω νέων και καταστροφικών για την υγεία μας…ΕΜΒΟΛΙΩΝ…!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΨΥΧΗΣ τον κο Άδωνι που επιβεβαίωσε τόσο το σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ», όσο και την….ΑΛΗΘΕΙΑ για το τι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει με τον…ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

greeknewsondemand

Σ.γ.: Σχηματίστε ένα πανελλήνιο δίκτυο διαφωνούντων στη ΝΤΠ και επικοινωνήστε ο ένας Έλληνας και Ελληνίδα με τον άλλον. Βρείτε τρόπους δράσης και αντίδρασης εκεί που μας πάνε σαν τα πρόβατα για σφαγή. Ξέρουν ότι έχουν το χρήμα, τη δύναμη, την εξουσία στα χέρια τους (προφανώς θα διακόψουν και το ιντερνέτ σαν θεωρήσουν ότι έφτασε η ώρα) και υπεραίρονται γι’ αυτό. Μας κλείσαν στα σπίτια μας να μην επικοινωνούμε και μας δίνουν εντολές μέσω του μεγάλου λοιμωξιολόγου και της δήθεν υπηρεσίας προστασίας του πολίτη. (Νεοοργουελιανή ορολογία για την υπηρεσία καταστολής και καταδυνάστευσης του πολίτη) Έτσι όταν θα πέσει η μεγάλη πείνα και όπως ανακοίνωσε σήμερα η J.P. Morgan, η παγκόσμια οικονομία οδηγηθεί σε αποπληθωρισμό,  οι πολίτες να μην έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν “κιχ” ούτε να διαμαρτυρηθούν ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.