«

»

Ιούν 13

Ετοιμαστείτε από τώρα να επιλέξετε πρόσωπα για την κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας

Για όσους αναρωτιούνται ποιους θα βάλουμε να μας κυβερνήσουν όταν ανατρέψουμε το ψευτορωμαίϊκο των 300 απατεώνων που το σύστημα, ο εκλογικός τους νόμος και όχι η ψήφος μας, τους εκλέγει και τους τοποθετεί στη Βουλή για να νομοθετούν και να εκτελούν τα αίσχη που αποφασίζουν για μας και να μας απειλούν πως «η άγνοια νόμου τιμωρείται” απαντούμε ως εξής:

Όλοι σας γνωρίζετε κάποιους που έχουν αυτούσιο κι έμφυτο το ταλέντο να κυβερνούν τους άλλους. προτείνετέ τους! Οι Έλληνες είναι μοναδικοί σε ΟΛΑ.

Η ειδικότητά τους είναι η ικανότητα επίλυσης όλων των προβλημάτων τύπου Οδυσσέα, είτε για το καλό και την πρόοδο αυτού του τόπου ή για το κακό και την υποδούλωσή του.

Η παρεμβολή των ξένων είναι η δυστυχία μας. Μας έφτασαν στο σημείο να πιστεύουμε πως δεν είμαστε σε θέση να κυβερνηθούμε μόνοι μας, εκμεταλλευόμενοι την πληθωρικότητα και τις ικανότητες των Ελλήνων και φουσκώνοντάς μας με τον εγωισμό και τη φιλοδοξία ώστε να διχαζόμαστε και να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου.

Έτσι αντί να χρησιμοιποιούμε την ασύλληπτη εφευρετικότητά μας, την τρομερή ταχύτητα στην εξεύρεση λύσεων στην επίλυση προβλημάτων κάθε μορφής, χάνουμε τον περισσότερο καιρό μας συνωμοτώντας και σχεδιάζοντας πως να καταστρέψουμε τη δημιουργικότητα ο ένας του άλλου. Έτσι ο ένας πέφτει στην παγίδα που του στήνει ο άλλος και αντί να προοδεύουμε ισοπεδώνουμε τον εαυτό μας και την πατρίδα μας.

Απόδειξη ότι όταν αυτοεξοριστούμε στο εξωτερικό και ηρεμήσουμε από τον εξοντωτικό ανταγωνισμό και τη συνεχή προσπάθεια «να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου”, όταν συγκεντρωθούμε στο κύριο επάγγελμα που μας ενδιαφέρει, από τον εκπαιδευόμενο στην αλλοδαπή επιστήμονα, μέχρι τον μετανάστη εργάτη, θριαμβεύουμε και πλουτίζουμε ή έστω ευπορούμε.

Μόνο στην Ελλάδα δυστυχούμε, εκτός των απατεώνων πολιτικών.

Στη συνέχεια θα παρουσιάσουμε έναν καταπληκτικό ιερέα που τον ξέρουμε από τις ευτυχισμένες εκείνες ημέρες όπου το κόμμα και κίνημα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του Νίκου ψαρουδάκη, προσείλκυε κόσμο και αποτελούσε την ελπίδα για τον μόλις λευτερωμένο από τη χούντα λαό. Προς ΘΕΟΥ η Χ.Δ. και το χριστιανοκοινωνικό σύστημα που επικαλούμασταν και αγωνιζόμασταν για να γίνει γνωστό, δεν έχει καμιά σχέση με το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου, ένα σωματειακού τύπου καπιταλιστικό κόμμα στα πρότυπα  της χριστιανοδημοκρατίας της Δύσης. Δηλαδή εφεύρημα των καθολικών αστών για να μην χάσουν ψήφους από τους κομμουνιστές του Μπελιγκουέρ στην Ιταλία και των κρυφογερμανοφασιστών, Λουθηρανών και Καλβινιστών, πάλι για να στεγάσουν όσους μισούσαν τον κομμουνιστικό μπαμπούλα στην εποχή της δόξας του.

Τότε πρωτογνωρίσαμε τον πατέρα Ηλία Υφαντή και αργότερα τον είδαμε να μάχεται συναγωνιστικά στο ΕΠΑΜ με τον Καζάκη, διατηρώντας πάντοτε την ελευθερία της γνώμης του.

Ας τον ακούσουμε και ας αναρωτηθούμε, στην κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας ή την σκιώδη κυβέρνηση που καλόν είναι από τώρα να την ετοιμάζουμε και να την έχουμε στο μυαλό μας, όταν ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι μπαγάσηδες αριστεροκεντροδεξιοί υλιστές και άθεοι καταρρεύσουν και ανατραπούν, πράγμα που διαλεκτικά είναι αναπόφευκτο και μόνο από το γεγονός ότι είναι αδύνατον να μας ξεχρεώσουν από τα χρέος, να μας απαλλάξουν από τα μνημόνια και να πετύχουν ανάπτυξη.

Εκτός και είμαστε τόσο ηλίθιοι και τυφλοί και συμφωνήσουμε πως ανάπτυξη και μείωση του χρέους θα επιτευχθεί στο απώτερο μέλλον κάπου μεταξύ του 2150 και 2300 μ.Χ..

Ακούστε τον και αναρωτηθείτε, «δεν θα μπορούσε να γίνει υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, ακόμη και Υγείας ο παπα-Ηλίας Υφαντής;”

Και μην ανησυχείτε  σαν τον παπά Ηλία υπάρχουν εκατοντάδες για να αντικαταστήσουν τους μαλακοπίτουρες γόνους που μας έχουν κυριολεκτικά καταστρέψει με τα Χάρβαρντ, τα Μπέρκλεϊ και London School of Economics..

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>