Α.Λοβέρδος: «Δεν “έφυγε” από κορωνοϊό ο Δ.Κρεμαστινός! – Πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή του Open Beyond ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός δεν πέθανε από κορωνοϊό, αλλά από λοίμωξη που κόλλησε στην εντατική, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με τον αριθμό των ανθρώπων που κατέληξαν με τον ίδιο τρόπο και καταγράφηκαν ως «θάνατοι από κορωνοϊό».

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 78 ετών ο Δημήτρης Κρεμαστινός, καθηγητής Ιατρικής και τέως υπουργός Υγείας.

Ο γιατρός του Ανδρέα Παπανδρέου και πολύ καλός του φίλος νοσηλευόταν 1,5 μήνα στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό, ωστόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε, μιλώντας στην εκπομπή OPEN Ελλάδα ότι είχε νικήσει τον κορωνοϊό(!) , αλλά κατέληξε λόγω της παραμονής του για πολλές μέρες στην Εντατική.

Ο κ. Λοβέρδος μετέφερε ότι ο Δ. Κρεμαστινός δεν φοβόταν τόσο τον covid-19 όσο τις επιπλοκές που προκαλούνται από τις λοιμώξεις στην εντατική.

Τόνισε ότι «θεραπεύτηκε από την ασθένεια αυτή, αλλά νικήθηκε από τα γύρω γύρω που μπορούν να σου συμβούν στις εντατικές, δεν το άντεξε». Επιβεβαίωσε ότι ήταν υγιής όταν μπήκε στη ΜΕΘ, δεν είχε δηλαδή υποκείμενα νοσήματα. «Τον νίκησε τον κορωνοϊό και την πνευμονία αλλά πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη», κατέληξε.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Ανδρέα Λοβέρδου:

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/876020_aloverdos-den-efyge-apo-koronoio-o-dkremastinos-pethane-apo

Leave a Reply

Your email address will not be published.