Τώρα εξηγείται γιατί η Google έκλεισε την ιστοσελίδα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ της πατριώτισσας Καλλιόπη Σουφλή

Τραμπ: «Ακροαριστεροί ελέγχουν Facebook, Instagram, Twitter, Google. Θα το διορθώσουμε» (Σ.γ.: Μακάρι!)Τραμπ: «Ακροαριστεροί ελέγχουν Facebook, Instagram, Twitter, Google. Θα το διορθώσουμε» (pic)

Ο Ντόναλντ Τραμπ «χτύπησε» ξανά, λέγοντας πως τα social media, αλλά και η Google, ελέγχονται από ακροαριστερούς και προαναγγέλλει, μάλιστα, και μέτρα εναντίον τους!

Με το Facebook, το Instagram, το Twitter, ακόμη και με την Google «τα βάζει» αυτήν τη φορά ο Ντόναλντ Τραμπ!

Αναδημοσιεύοντας βίντεο της συντηρητικής blogger Μισέλ Μάλκιν, η οποία καταγγέλλει, μεταξύ άλλων, ότι «κλείνουν σελίδες πατριωτών λόγω των απόψεών τους», ο Αμερικανός πρόεδρος σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Οι ακροαριστεροί έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους το Facebook, το Instagram, το Twitter και την Google. Η κυβέρνηση εργάζεται για να διορθώσει αυτή την παράνομη κατάσταση».

Και καλεί, μάλιστα, τον κόσμο να «δώσει» ονόματα: «Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και περιστατικά», συμπλήρωσε ο Τραμπ… ο οποίος έγραψε στο twiter toy:

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

The Radical Left is in total command & control of Facebook, Instagram, Twitter and Google. The Administration is working to remedy this illegal situation. Stay tuned, and send names & events. Thank you Michelle! https://twitter.com/af_clips/status/1261331113102004226 

https://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1475318/tramp-akroaristeroi-eleghoyn-facebook-instagram-twitter-google-tha-diorthosoyme-pic

Leave a Reply

Your email address will not be published.