Όλα όσα λέμε τόσα χρόνια τα ανακεφαλαιώνει σήμερα ο Γιώργος Τράγκας. Εσύ ελληνικέ λαέ, τι κάνεις ευρισκόμενος μπροστά στον γενικό όλεθρο;

Γ.Τράγκας: «Η σιωπή (σ.γ.:κι η “άνωθεν” επιβεβλημένη αδράνεια στον) Μητσοτάκη, επέτρεψε την τουρκολιβυκή ΑΟΖ – Πιθανόν να γίνει τζαμί η Αγ.Σοφιά»

Ο Γιώργος Τράγκας τοποθετήθηκε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής για τις εξελίξεις στη Λιβύη αλλά και για την πιθανή μετατροπή της Αγ.Σοφιάς σε τζαμί!

Επιπλέον έστειλε προς την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επανεκκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την οικονομία και να μην ακούει τις ακραίες εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

«Θέλω να παρακαλέσω θερμά τον κο Μητσοτάκη, να βρει το θάρρος και να επαναλειτουργήσει άμεσα, όχι μόνο τον τουρισμό αλλά και γενικά όλη την ελληνική οικονομία.

Θέλω να του ζητήσω να ακούσει τη φωνή της λογικής και όχι τις φωνές του τρόμου και τις ακραίες εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.

Θα θρηνήσουμε ως λαός χιλιάδες συμπατριώτες μας από φτώχεια, ανεργία, (σ.γ.:κατάθλιψη, αυτοκτονικό ιδεασμό, αντιδραστικού τύπου ψυχώσεις) μείωση του προσδόκιμου ζωής και ανεπαρκή ιατρική περίθαλψη, εξαιτίας της γενικής στροφής του εθνικού συστήματος υγείας προς την αναχαίτιση του κορωνοϊού.

Στατιστικά ο covid-19 είναι ανύπαρκτος στην Ελλάδα. Αντίθετα, υπαρκτός είναι ο καρκίνος, που γελάει σαρδόνια, βλέποντας τις ατέλειωτες λίστες των χειρουργείων, τα καρδιαγγειακά και τα χρόνια νοσήματα, για τα οποία οι ασθενείς δεν πηγαίνουν για παρακολούθηση και συντήρηση στους γιατρούς, επειδή ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού φοβάται. Η ψυχή του έχει εμποτιστεί από φόβο, που σκορπίζουν τα καλοπληρωμένα από την κυβέρνηση δελτία ειδήσεων.

Είναι απόλυτη, είναι επιτακτική ανάγκη, να ανακτήσουν όλοι οι Έλληνες το ψωμί τους,  τις δουλειές τους, τη ζωή τους. Προηγείται για εκατομμύρια ανθρώπους, η τροφή, η στέγη και τα αναγκαία και έπεται η απειλή και τα προφυλακτικά μέτρα για τον κορωνοϊό.

Ο κος Πρωθυπουργός, πρέπει να ακούσει τη φωνή της λογικής. Πρέπει να είναι τολμηρός. Πρέπει να διορθώσει εδώ και τώρα, όλα τα λάθη που έγιναν. Με παρρησία, αποφεύγοντας να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο ή να βάλει το κεφάλι, όπως η στρουθοκάμηλος στην άμμο.

Ουδείς πεινασμένος, πρόκειται να πει: « μπράβο Μητσοτάκη με έσωσες από τον κορωνοϊό». Ουδείς άνεργος, πρόκειται να φωνάξει: «μπράβο κε Τσιόδρα, με έσωσες από τον ιό και με έριξες στον καιάδα της φτώχειας».

Μέρα με την ημέρα, όλοι βλέπουν την πραγματικότητα και τα απόνερα του lockdown.  Σήμερα λοιπόν, είναι απαραίτητο, είναι αναγκαίο, χωρίς πολιτικές καντρίλιες, χωρίς πιρουέτες γύρω από το πόσο ασφαλείς είμεθα πλέον ως λαός και ως χώρα και χωρίς υπεκφυγές, να πάρει σοβαρές αποφάσεις για την εθνική μας οικονομία.

Ο πρωθυπουργός, ο κος Μητσοτάκης πρέπει να προχωρήσει σε στροφή 180 μοιρών. Πρέπει να επανεκκινήσει τα πάντα στην Ελλάδα, χωρίς να εμποδίζεται από την επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου (σ.γ.:των ΜΜΕ), που ήδη έπεσε στο κενό.

Όλα τα κέντρα που ήθελαν να μας επαναφέρουν σε μία νέα, φασιστοειδή κανονικότητα.

Όλα τα κέντρα που επιθυμούν να μας εμβολιάσουν όλους με ταχύτητα φωτός.

Όλοι εκείνοι που θέλουν τα παιδιά μας και εμάς να παρακολουθούμεθα από κάμερες και να έχουμε σφηνωμένο υποδόρια, υγειονομικό τσιπ, συντρίβονται σε όλη την Υφήλιο, από αποκαλύψεις, κινητοποιήσεις, συλλαλητήρια και κυβερνήσεις, όπως η Αμερικανική του κου Τραμπ, που μιλάει σταράτα και έξω από τα δόντια, για τις βρόμικες σχέσεις του Πεκίνου με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον κο Γκέιτς και ορισμένες φαρμακοβιομηχανίες.

Πριν προβεί στο σημερινό διάγγελμά του ο πρωθυπουργός και ανακοινώσει μέτρα για τον τουρισμό και γενικά την οικονομία, πρέπει να σκεφτεί, ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.

Ήδη, το χειροκρότημα, τα δάκρυα του κου Τσιόδρα, οι συγκινητικές παραστάσεις που έδιναν καθημερινά επ’ αμοιβή πληρωμένα  κανάλια για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, έπεσαν στο κενό.

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις, η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο ΕΣΥ, θέλει να διαμαρτυρηθεί και να ξεφωνήσει τον κο Κικίλια, τον κο Κοντοζαμάνη και τον κο Τσιόδρα, για όσα υποσχέθηκαν, ότι θα κάνουν ως ενίσχυση του εθνικού συστήματος Υγείας.

Οι Μητσοτακικές διοικήσεις των νοσοκομείων απειλούν βάναυσα τα μέλη του προσωπικού,  στην περίπτωση που θελήσουν να ανοίξουν το στόμα τους σε μέσα ενημέρωσης και περιγράψουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Επίσης, η ανταμοιβή και η ευγνωμοσύνη για όσα έκαναν επί 3 μήνες γιατροί και νοσηλευτές είναι να ασκούνται τώρα διοικητικές κυρώσεις για ασήμαντη αφορμή σε βάρος πολλών, που δεν έχουν ακόμη πληρωθεί τις υπερωρίες τους, που έλειψαν δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα έστω και μία ημέρα για προσωπικούς λόγους. Πέραν αυτού, ουδείς από τους χιλιάδες εργαζομένους, δεν έχει πάρει ακόμη τα ρεπό του. (Σ.γ.: Στον Ευαγγελισμό π.χ. ο διευθυντής απειλεί όποιον από το νοσηλευτικό προσωπικό φύγει νωρίτερα, στέρηση μισθού ενός μηνός)

Σήμερα το απόγευμα, πριν ο πρωθυπουργός βγει και κάνει το διάγγελμά του στον ελληνικό λαό, πρέπει να σκεφτεί τα εκατομμύρια των Ελλήνων που έχασαν τη δουλειά τους και δεν μπορούν με τα ψιχία που παρέχει η κυβέρνηση να επιβιώσουν, να τα βγάλουν πέρα.

Ο Μητσοτάκης έκανε ένα κορυφαίο λάθος, στέλνοντας διμοιρίες των ΜΑΤ εναντίον των κατοίκων των ακριτικών νησιών, για να προωθήσει την υλοποίηση νέων δομών φιλοξενίας  των μεταναστών. Τα έχει βρει με 3 μεγαλοεργολάβους, φυσικά τον κο Πατεράκη, τον κο Μυτιληναίο και τον κο Καλιτζάτζη. Οι νησιώτες δέχτηκαν τόνους χημικών αλλά αντιστάθηκαν σθεναρά. (Σ.γ.: Αυτή τη στιγμή πέφτει αλύπητο ξύλο στους κατοίκους της Τήνου που ανθίστανται στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών).

Σίγουρα ο κος Μητσοτάκης πρέπει να είναι τολμηρός. Η φτώχεια και η ανεργία δεν μπορεί να είναι η νέα κανονικότητα. Το σύνθημα «Μένουμε ασφαλείς» είναι βλακώδες, πολιτικά και ιατρικά αν σκεφτεί κανείς τι φέρνει η οικονομική καταστροφή. Μολυσματικές ασθένειες, αυτοκτονίες, χαμηλή περίθαλψη, δεκάδες χιλιάδες θανάτους από άλλα νοσήματα, που δεν μπορεί να περιθάλψει μία χρεοκοπημένη χώρα, βίαιη μετανάστευση των Ελλήνων στο εξωτερικό και καθίζηση της εθνικής άμυνας σε επικίνδυνους καιρούς για την εθνική ανεξαρτησία

Ο πρωθυπουργός κατάλαβε το γιγαντιαίο πολιτικό λάθος του, μάζεψε τις διμοιρίες και έσβησε μεγάλο μέρος της πολιτικής φθοράς, στέλνοντας στρατό και αστυνομία στις Καστανιές. Αντιμετωπίζοντας τις ορδές των μεταναστών που έστελνε εκεί σκόπιμα ο Ερντογάν.

Τώρα, είναι ώρα να διορθώσει όσο γίνεται, τις αμετροέπειες των επιχορηγούμενων από φαρμακοβιομηχανίες λοιμωξιολόγων. Όλων εκείνων που δέχονται νόμιμες δωρεές και χορηγίες από τη Novartis, τη Glaxosmithkline, τη Gilead και όλες αυτές στις οποίες είναι μεγαλομέτοχος ο κος Μπίλ Γκέιτς. Ο βασικός χρηματοδότης του Αιθίοπα Γκεμπρεγιέσους και πολλών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ο άνθρωπος που θέλει να μας εμβολιάσει όλους.

Ο κος Μητσοτάκης πρέπει να επανεκκινήσει ταχύτατα την ελληνική οικονομία και να στηρίξει τις ελληνικές επιχειρήσεις. Οι Τσιόδρας, Χαρδαλιάς, Κοντοζαμάνης πρέπει να απομακρυνθούν με ταχύτητα φωτός από την πολιτική βιτρίνα του.

Διαβάζω, ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από 24% στο 13%. Πρέπει να το κάνει εδώ και τώρα. Επίσης, πρέπει να λειτουργήσουν άμεσα όλες οι επιχειρήσεις εστίασης, τα εστιατόρια, οι ταβέρνες και τα καφέ. Είτε έχουν χώρο έξω, είτε όχι.

Είναι λάθος να μείνουν άνεργοι 40.000 υπάλληλοι των γυμναστηρίων. Πρέπει να λειτουργήσουν άμεσα. Μην ακούτε τον κο Τσιόδρα και ορισμένους άλλους που λένε ότι πάμε καλά, γιατί ο κόσμος τηρεί τα μέτρα. Ο Καθηγητής δεν έχει πάει ακόμη σε ανοργάνωτη παραλία, για να δει τον έναν πάνω στον άλλον. Πάμε καλά, γιατί οι περισσότεροι προσέχουν την ατομική καθαριότητα και αποφεύγουν τις άναρχες και χωρίς αποστάσεις συναθροίσεις.

Ο covid-19 είναι ανύπαρκτος στην Ελλάδα και σε λίγο, όπως εκτιμούν πολλοί θα περάσει στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΡΩΝΟΪΩΝ. Η κανονικότητα του Γκέιτς και όλων εκείνων που μας θέλουν εμβολιασμένους και τσιπαρισμένους, θα αποτελέσει παρελθόν. Όπως συνέβαινε πάντα, θα έχουμε επιδρομές ιών αλλά ο κόσμος και ο χρόνος δεν πρόκειται να παγώσουν.

Αν σήμερα το απόγευμα ο Μητσοτάκης δεν είναι τολμηρός και ειλικρινής αλλά δόλιος και  αλαζόνας και θέλει να το παίξει Μεσσίας, θα διαπράξει μοιραίο και ιστορικό λάθος.

Η κυβέρνηση θα βουλιάξει μέσα στην πραγματικότητα των ερειπίων της οικονομίας, τα οποία προκάλεσε, αποδεχόμενη το lockdown του Τσιόδρα. Δυστυχώς, ο κος Καθηγητής δεν έχει λύσεις για την οικονομική αποκατάσταση  εκατομμυρίων Ελλήνων. Ούτε η κυβέρνηση, για αυτό που επέφερε η «θεομηνία» του κορωνοϊού και των λοιμωξιολόγων.

Πρέπει να πω στον κο Μητσοτάκη και στο Μαξίμου, όταν κάποιος ή κάποια έχει καρκίνο του εντέρου ή του πνεύμονα δεν μπορεί να περιμένει, πότε ο κος Τσιόδρας, ο κος Σύψας και ο κος Μόσιαλος, αυτοί οι περίφημοι καταστροφείς της ελληνικής οικονομίας, θα αποφασίσουν να εισηγηθούν να γυρίσει το ΕΣΥ από τον covid-19, στη γενική νοσηλεία και περίθαλψη των σοβαρών ασθενειών. Οι τρεις αυτοί καθηγητές και ορισμένοι άλλοι προκάλεσαν με τις εισηγήσεις τους, σημαντικά πλήγματα στην ελληνική κοινωνία.

Το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, προβλέπει ότι η ύφεση για την ελληνική οικονομία, θα κυμανθεί μεταξύ 4,4% έως 9,4%. Οφείλω να σας πω, ότι εκτιμώ και πιστεύω τις μελέτες και τους υπολογισμούς που κάνει το δικό μας γραφείο προϋπολογισμού της βουλής. Αν και συνήθως, οι υπεύθυνοι του γραφείου θέλουν αυτές οι μελέτες να μην εξοργίζουν την εκάστοτε κυβέρνηση. Ωστόσο, οι Έλληνες επιστήμονες που δουλεύουν στο γραφείο του προϋπολογισμού της βουλής, είναι καλοί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τους, τα ταμειακά διαθέσιμα του ελληνικού δημοσίου στο τέλος Μαρτίου ήταν 25,675 δις ευρώ. Για να καταλάβετε, πόσο γρήγορα θα πάει ο κος Κυριάκος σε μνημόνιο, στο τέλος Μαρτίου του 2020 το χρέος της κεντρικής διοίκησης αυξήθηκε σε 361,828 δις ευρώ, έναντι 356 δις που ήταν 31/12/2019. Δηλαδή, μέσα σε 3 μήνες το χρέος αυξήθηκε περίπου 6 δις. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του οργανισμού διαχείρισης δημοσίου χρέους που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πραγματικά, η μόνη ελπίδα μας είναι να βρει το θάρρος ο κος Μητσοτάκης να ξεφύγει από τις νέες κανονικότητες ορισμένων κέντρων και να επαναλειτουργήσει με δύναμη και ταχύτητα την ελληνική οικονομία.

Η Βρετανική εφημερίδα Daily Mail υποστηρίζει ότι η μοναδική ελπίδα για τον ελληνικό τουρισμό είναι η μη υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών. Η Βρετανική εφημερίδα εκτιμά πώς βρίσκεται στα σκαριά, συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Βρετανίας, ώστε να μην χρειάζεται οι Βρετανοί τουρίστες να μπαίνουν με 14ημερη υποχρεωτική καραντίνα, όταν φτάσουν στη χώρα μας. Ειδικότερα, η daily mail αναφέρει, ότι η Ελλάδα πρότεινε να μην ισχύσει η καραντίνα για τους Βρετανούς τουρίστες και οι ταξιδιωτικές επιχειρήσεις σχεδιάζουν να ξεκινήσουν πτήσεις από τα μέσα Ιουνίου. Πρέπει να ξεπεράσουμε βέβαια ή να απελευθερώσουμε ακόμη περισσότερο, τα μέτρα για τις παραλίες.

Ο υπουργός τουρισμού, ο κος Θεοχάρης, είπε στο BBC ότι θα μπορούσε να άρει τις προϋποθέσεις για τους επισκέπτες από τη Βρετανία, δηλαδή την 14ημερη καραντίνα, εφόσον η Βρετανία πράξει ανάλογα για τους Έλληνες. Είναι απολύτως αναγκαίο, να σπρώξουμε όλοι προς την κατεύθυνση επαναλειτουργίας της οικονομίας. Και αυτό, μπορούμε να το κάνουμε με ενθαρρυντικά email προς όλους τους φίλους μας, σε παγκόσμια κλίμακα. Λέγεται, ότι χώρες με ελάχιστα επίπεδα μόλυνσης, όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Ελλάδα, θα μπορούσαν να εξαιρεθούν από τους αυστηρούς κανόνες. Επίσης, πρέπει να πειστούν οι βρετανικές αρχές, να μην υπάρχει αυτή η 14ημερη καραντίνα, η οποία αναπόφευκτα θα φέρει αμοιβαία μέτρα από άλλες χώρες, που έχουν σχέσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο.

Υπερασπιστείτε τα Συνταγματικά σας Δικαιώματα.

Οι πεινασμένοι στη Χιλή έφαγαν αλύπητο ξύλο από την αστυνομία, επειδή παρέβησαν τους κανόνες του Χιλιανού Χαρδαλιά, παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα και συγκεντρώθηκαν να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας πίσω τις δουλειές τους, ζητώντας ψωμί και ελευθερία.

Ένας από τους κορυφαίους καθηγητές του Κολούμπια, ο Χρήστος Παπαδημητρίου, μιλώντας, είπε μεταξύ άλλων ότι με πρόσχημα τον κορωνοϊό κινδυνεύουμε να μπούμε στην απόλυτη επιτήρηση.

Ο καθηγητής ζει στη Νέα Υόρκη, μέσα στην ατμόσφαιρα της πανδημίας. Μιλώντας στο γνωστό ειδησεογραφικό site είπε μεταξύ άλλων, ότι οι θάνατοι και η άνοδος των δικτατορίσκων είναι μεγάλες πληγές που μπορεί να δημιουργήσει ο ιός, ενώ ένα από τα σενάρια είναι να ενισχύσει τον καπιταλισμό, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τις μονοπωλιακές εταιρίες στο χώρο του διαδικτύου.

Ο διακεκριμένος καθηγητής προειδοποιεί ότι η εποχή μας θα χαρακτηριστεί ως αυτή της μεγάλης επιτήρησης (σ.γ.:του απόλυτου ελέγχου από τον μεγάλο Αδερφό που νοιάζεται αποκλειστικά σαν στοργική πατρική φιγούρα, για μας). Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξής του λέει, ότι με αφορμή των κορωνοϊο, οι κοινωνίες που βρίσκονταν στον τρίτο κόσμο, οι κοινωνίες που βρίσκονταν στο περιθώριο της Δημοκρατίας, έχουν ένα πισωγύρισμα. Διάφοροι δικτατορίσκοι, με διάφορους τρόπους έχουν βρει τη δικαιολογία να δράσουν.

Αυτός – είπε ο καθηγητής Παπαδημητρίου – είναι ένας από τους βασικούς κινδύνους που βλέπει εξαιτίας του covid-19. Δηλαδή, να βλέπουμε καθεστώτα και κυβερνήσεις να σκληραίνουν και να γίνονται φασιστικά, υπό το πρόσχημα ότι προστατεύουν την υγεία μας.

Όπως σας έλεγα, η υδροξυχλωροκίνη και η αζυθρομυκίνη σήκωσαν όρθιους τους περισσότερους ασθενείς από κορωνοϊό. Ο πρόεδρος Τραμπ, είπε ότι εδώ και μέρες, παίρνει κάθε μέρα ένα χάπι υδροξυχλωροκίνης. Προφανώς για προληπτικούς λόγους. Ο γιατρός του πρόσθεσε, ότι του επετράπη γιατί  η υδροξυχλωροκίνη δεν έχει καμία παρενέργεια. Αυτή είναι η αλήθεια. Το συγκεκριμένο φάρμακο έχει παρενέργειες, όταν λαμβάνεται για μεγάλο διάστημα, από ανθρώπους που πάσχουν από αυτοάνοσα νοσήματα, όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα ή ο ερυθηματώδης λύκος.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, όπως σας λέω εδώ και μέρες, εξαπέλυσε βόμβες εναντίον του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που συνεργάζεται με το «βασιλιά των εμβολίων», των θανατηφόρων εμβολίων, τον κο Μπιλ Γκέιτς. Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε ότι θα βάλει οριστικό τέλος στην χρηματοδότηση των ΗΠΑ προς τον ΠΟΥ. Η απειλή αυτή είναι σαφής και προς τον Αιθίοπα Πρόεδρο Τέντρα Ντεμπρεγιέσους, που έχει τοποθετηθεί εκεί με τη στήριξη του Πεκίνου.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος χαρακτήρισε τον ΠΟΥ «μαριονέτα της Κίνας». Επαναλαμβάνοντας, την κριτική του για τον χειρισμό της πανδημίας. Ο κος Τραμπ αποκάλυψε ότι παίρνει υδροξυχλωροκίνη, ένα φάρμακο κυρίως κατά της ελονοσίας, το οποίο όπως είπε ο Πρόεδρος είναι «η πιθανή θαυματουργή θεραπεία» εναντίον του covid-19 και πρόσθεσε ότι το παίρνει προληπτικά επί μίαμιση εβδομάδα. «Το  παίρνω προληπτικά» είπε, και «κάποια στιγμή θα σταματήσω».

Χθες είχαμε την επέτειο των εκατό ενός χρόνων από τη  γενοκτονία των Ποντίων. Ο κος Ερντογάν χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα ως ευλογημένη. Να σας θυμίσω ότι πρόσφατα είπε, ότι έκαναν καλά οι Τούρκοι που έριξαν τις συμμορίες των Ποντίων στη θάλασσα. Η τουρκική κυβέρνηση, μετά την κατάληψη της αεροπορικής βάσης στη Λιβύη και τη λύση της πολιορκίας της Τριπόλεως από τον Χαφτάρ, ετοιμάζει διάφορα για το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Μην αποκλείετε να συμψηφίσει τις άδειες που θέλει να δώσει για πετρελαϊκές έρευνες πάνω στην ελληνική υφαλοκρηπίδα με τα τεράστια χρέη της.  Ο Ερντογάν εμπέδωσε την ΑΟΖ Τουρκίας –Λιβύης, χάρη στην παρατεταμένη σιωπή (σ.γ.: και σκόπιμα επιβεβλημένη άνωθεν αδράνεια) της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σκοπεύει, στις 29 Μαΐου, όπως διαβάζω, να ανοίξει όλα τα τζαμιά της Τουρκίας. Δεν αποκλείεται να δούμε και ανακήρυξη της Αγίας Σοφίας σε τζαμί».

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/879956_gtragkas-o-kmitsotakis-prepei-nakoysei-tin-koini-logiki-ohi-ton-tsiodra

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.