Εσύ τι θα κάνεις; Θα μείνεις με το σταυρό στο χέρι; Όμως ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης σου έδειξαν το δρόμο!

20 Ιουν 2020

Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή , δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί , ανασυντάσσεται και επαναστατεί.

Κάθε καθεστώς που πέφτει, προχωρά σε ακρότητες για να κρατηθεί λίγο παραπάνω στην εξουσία. Είναι βέβαιο, ότι το σάπιο Ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς, θα παίξει τα ρέστα του πριν πέσει και πριν δικαστεί για τα εγκλήματά του. Θα αφήσει οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά, καμμένη γη. Ας είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτά που πολύ σύντομα θα έρθουν και στη χώρας μας. Μην μας αιφνιδιάσουν και μην μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Να επαγρυπνούμε. Να είμαστε σε επιφυλακή. Να είμαστε δυνατοί και θαρραλέοι. Να μην μας διαιρέσουν τα κανάλια και οι σάπιες πολιτικές ηγεσίες. Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί. Ο Ελληνικός λαός σας ξεπέρασε. Η Χειραγώγηση της μάζας του λαού έλαβε τέλος. Αθλιοι απαίδευτοι πολιτικοί οδήγησαν τους Έλληνες να βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη. https://anatropitora.blogspot.com/p/blog-page_3.html

Κάθε καθεστώς που πέφτει, προχωρά σε ακρότητες για να κρατηθεί λίγο παραπάνω στην εξουσία. Είναι βέβαιο, ότι το σάπιο Ελληνόφωνο πολιτικό καθεστώς, θα παίξει τα ρέστα του πριν πέσει και πριν δικαστεί για τα εγκλήματά του. Θα αφήσει οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά, καμμένη γη. Ας είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτά που πολύ σύντομα θα έρθουν και στη χώρας μας. Μην μας αιφνιδιάσουν και μην μας φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων. Να επαγρυπνούμε. Να είμαστε σε επιφυλακή. Να είμαστε δυνατοί και θαρραλέοι. Να μην μας διαιρέσουν τα κανάλια και οι σάπιες πολιτικές ηγεσίες.

Σ’ ένα Λαό ιστορικό, που κάποιοι προδότες θέλουν να τον χρεώσουν, να τον φτωχοποιήσουν για να τον οδηγήσουν στην υποταγή, δεν του αρμόζει να αδρανεί και να μοιρολατρεί, ανασυντάσσεται και επαναστατεί.

Ο Ελληνικός λαός σας ξεπέρασε. Η Χειραγώγηση της μάζας του λαού έλαβε τέλος.

Άθλιοι απαίδευτοι πολιτικοί οδήγησαν τους Έλληνες να βιώνουν αυτόν τον εφιάλτη.

Πόσα εκατομμύρια αφγανοπακιστανούς έχουν κουβαλήσει οι “ήρωες” αξιωματικοί μας από τα νησιά του Αιγαίου στην ενδοχώρα; Πόσα κρουαζιερόπλοια έβαλαν το χέρι τους στο μέλι των ΜΚΟ; Πόσοι πολιτικοί αυτοκτόνησαν κόσμο και κοσμάκη με σκοπό την υφαρπαγή των περιουσιών εν καιρώ μνημονίων; Πόσοι από αυτούς έκλεψαν το μέλλον χιλιάδων νέων ανθρώπων με αναξιοκρατικούς όρους; Ασέλγησαν με ψέματα πάνω σε φτωχές οικογένειες; Εκπόρνευσαν τα παιδιά τους;

Μα, θα έρθει η μεγάλη στιγμή, που θα ξεκινήσουν τα λαϊκά δικαστήρια!! Τα έκτακτα στρατοδικεία με αποσπασμένους δικαστές από τα Πολιτικά Δικαστήρια! Αυτό είναι σίγουρο…

Οι Κολεγιόπαιδες θαυμάζουν μια “ξένη” πατρίδα, οι ομοφυλόφιλοι μισούν τη δική τους πατρίδα και οι λαθρομετανάστες απλά δεν έχουν πατρίδα.

Έχοντας αυτές οι “κοινωνικές” ομάδες εχθρικά συμφέροντα απέναντι σε οποιαδήποτε εθνική —την καλώς εννοούμενη συντηρητική και βεβαίως αυτοσυντηρητική— νοοτροπία των λαών, είναι εχθρικοί απέναντι σε ό,τι απειλεί την Νέα Τάξη.

Μισούν τον πατριωτισμό, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό κλπ., όχι από “ανωτερότητα“, αλλά από συμφέρον. Εξαιτίας αυτών των συμφερόντων θέτουν τους εαυτούς τους στην “ομηρία” του συστήματος …Της Global Government και όλων των ΜΚΟ, που είναι τα “μάτια” και τα “αυτιά” της Νέας Τάξης …Των ΜΚΟ,οι οποίες :

Χρηματοδοτούνται από τους κυβερνητικούς Κολεγιόπαιδες, διευθύνονται από τους ομοφυλόφιλους “επιστήμονες” και προστατεύουν τους λαθρομετανάστες….

Υπάρχει δηλαδή ένας κρυφός “άξονας”, ο οποίος ξεκινάει από τις τράπεζες των τοκογλύφων της Νέας Υόρκης και μέσω των αμερικανικών Κολεγίων συνδέει τα Κολεγιόπαιδα —που μας οδήγησαν στο ΔΝΤ— με τους ομοφυλόφιλους και τους λαθρομετανάστες.

Ένα ολόκληρο σύστημα βρίσκεται υπό κατάρρευση. Η Αμερική …. είναι άρρωστη κοινωνικά-πολιτισμικά-οικονομικά. Θα μείνει ανεπηρέαστη η Ευρώπη των Τσίπρα / Κούλη ; Των προδοτών της Μακεδονίας ; …

Ότι και να κάνουν, ότι προβοκάτσιες και να σκαρφιστούν με την Τουρκία του μακελάρη Ερντογάν, με τους Κασιδιάρηδες και τους λάθρο τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους …

Ας ντυθούν Κολοκοτρώνηδες για τα 200 χρόνια της επετείου, ας ντυθούν Μπουμπουλίνες.
Ας βαπτίσουν επένδυση την κάθε μίζα.
Aς κάνουν σχέδια διχοτόμησης της χώρας.

Το τέλος έρχεται…

Τα λεφτά της Μέρκελ σύντομα θα τελειώσουν …

Leave a Reply

Your email address will not be published.