Ο Νίκος Αντωνιάδης είναι αδίστακτος, θα τους καθίσει στο σκαμνί, αμάν, αμήν και πότε!

 

ΑΚΟΥΤΕ κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

ΑΚΟΥΤΕ κ. ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;

ΑΚΟΥΤΕ κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ;

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ:

ΕΝΟΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ !!

6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 285 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ)

Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΗΝΥΣΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ !!

ΑΜΕΣΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΩΡΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ !!!

ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ;

ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ) :

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ !!!

ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΙΣΧΥ !!

ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !!! ΕΝΤΑΞΕΙ;

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΗ ΡΟΔΟ; ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!!

Όταν σας έλεγα για το ρουά ματ της μήνυσής μου κατά του κ. Μπακογιάννη και του κ. Καραμαλάκη, Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, κάτι ήξερα.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=288274765663786&id=100034437944878

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου καταδίκασε σε ποινή έξι μηνών αυτούς που έκαναν στις 18 Απριλίου την περιφορά του Επιταφίου στη Ρόδο. Το δικαστήριο αποφάσισε ότι παραβιάστηκε το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα για την παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.

Και εξήχθησαν αντίγραφα από τη δικογραφία για την περαιτέρω εισαγγελική διερεύνηση της υπόθεσης, προκειμένου, λέει, να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στην περιφορά, πέραν αυτών που καταδικάστηκαν.

Τους οποίους “κάρφωσε” ένας καλός αστυνομικός στη Ρόδο, ο οποίος τους αναγνώρισε σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στις 4 τα ξημερώματα (!) και έσπευσε να αναφέρει την παράβαση και τους δράστες!

Δηλαδή, καταλαβαίνετε; Θα εξεταστεί το video από Αστυνομία και Εισαγγελία, για την ταυτοποίηση αυτών που συμμετείχαν στην περιφορά του επιταφίου, λες και έχουμε να κάνουμε με παιδεραστές, δολοφόνους με βιτριόλι ή τρομοκράτες !!!

Ώστε να σταλεί ένα σαφές μήνυμα στους Έλληνες πολίτες: “Σκασμός, και θα κάνετε αυτό που σας λέμε εμείς. Και όταν επιβάλουμε νέο lock down, και όταν κάνουμε υποχρεωτικό το εμβόλιο, μη διανοηθείτε να αντιδράσετε: Θα πάτε φυλακή”!!!

Στη Ρόδο, ο αστυνομικός “κάρφωσε” τους παραβάτες, έμπλεος “ιερής αγανάκτησης” για την παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας…

Στην Αθήνα, οι αστυνομικοί απλώς …συνόδευαν την Πρωτοψάλτη, στην παραβίαση των ίδιων μέτρων, μέχρι το Μαξίμου, όπου ο κ. Μητσοτάκης εξήλθε του Μεγάρου και συμμετείχε στην παραβίαση των μέτρων, επιδοκιμάζοντας ξεκάθαρα την παραβίαση!!!

Και για την παράνομη αυτή συμπεριφορά του Αρχηγού της Αστυνομίας, τον μήνυσα για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας!

Leave a Reply

Your email address will not be published.