Η Σιωνιστική, τεκτονο-αριστερίστικη ελίτ των Δημοκρατών κάνει τα πάντα για να αλλοιώσει και αλλοτριώσει την Ιστορία των ΗΠΑ.

Σοκ στις ΗΠΑ: Ακροαριστεροί εξτρεμιστές γκρέμισαν το άγαλμα του Κολόμβου – Επικροτούν οι Δημοκρατικοί! (βίντεο)

Ακροαριστεροί εξτρεμιστές γκρέμισαν χθες βράδυ, ανήμερα της 4ης Ιουλίου, άγαλμα του εξερευνητή Χριστόφορου Κολόμβου στη Βαλτιμόρη, το έσυραν στο λιμάνι της πόλης και το πέταξαν στο νερό.

Μάλιστα ο Δημοκρατικός δήμαρχος της Βαλτιμόρης Μπέρναρντ Γιανγκ επικρότησε (!!!) αυτή την εγκληματική ενέργεια λέγοντας μέσω εκπροσώπου του πως «Το άγαλμα του Κολόμβου εντασσόταν στην επαναξιολόγηση που γίνεται πανεθνικά και παγκόσμια για κάποια από αυτά τα μνημεία και τα αγάλματα, που ίσως αντιπροσωπεύουν διαφορετικά πράγματα για κάθε άνθρωπο»,

Ο Κολόμβος είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε το Νέο Κόσμο. Αν και οι Βίκινγκς αποδεδειγμένα είχαν προηγηθεί κατά 500 χρόνια, τουλάχιστον, ως οι πρώτοι Ευρωπαίοι κάτοικοι της ευρωπαϊκής ηπείρου, εν τούτοις δεν κατάφεραν να επιβιώσει η αποικία τους και εξοντώθηκαν από τους ιθαγενείς μετά από κάποια χρόνια παραμονής τους.

Αλλά ο Χριστόφορος Κολόμβος, ήταν αυτός που το 1492 άνοιξε την πόρτα της νέας ηπείρου για τους Ευρωπαίους αποίκους. Ωστόσο, για τους ακροαριστερούς ήταν «ρατσιστής».

κόσμο!

Pronews

Leave a Reply

Your email address will not be published.