Επείγουσα ανακοίνωση

Με μεγάλη ευχαρίστηση σας ανακοινώνουμε ότι η ιστοσελίδα μας επανέρχεται ανανεωμένη, περισσότερο επίκαιρη, περισσότερο επιθετική, γνήσια και αυθεντική όπως πάντα.

Η Γέφυρα του Ρίου τη νύχτα. Προτιμήθηκε η γέφυρα στην κορυφή της ιστοσελίδας για το πλήθος των συμβολισμών που εκφράζει.

Η Γέφυρα του Ρίου τη νύχτα. Προτιμήθηκε η γέφυρα στην κορυφή της ιστοσελίδας για το πλήθος των συμβολισμών που εκφράζει.

Μπαίνουμε στη δεύτερη φάση αναρτήσεων από τότε που δημιουργήθηκε ο ιστοτόπος αυτός. (Γενάρης 2013).

Τούτο σημαίνει ότι θα πρέπει οι αναγνώστες να συνδεθούν μαζί μας συναισθηματικά και ψυχικά κι όχι εγκεφαλικά, ψυχρά, αδιάφορα και παθητικά.

Ζητούμε από όλους την ενεργοποίηση και τη συμμετοχή τους σε όλα τα δρώμενα που θα ανακοινώνονται από την ιστοσελίδα μας, www.evaggelatos.com,  το δικό μας facebook ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, και την μελλοντικά προβλεπόμενη ιστοσελίδα που αφορά τις Εκδόσεις μας ΑΠΑΝΤΑ ΚΟΙΝΑ.

Με τους όρους ενεργοποίηση και συμμετοχή εννοούμε κοινές ενέργειες και δράσεις, με σκοπό την αλληλογνωριμία και τη σύσφιγξη δεσμών μεταξύ μας.

Για παράδειγμα, την Τετάρτη 17η Φεβρουαρίου και ώρα 8 στην αίθουσα του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ Βότση 42β, θα δώσει διάλεξη ο Ψυχίατρος Ψυχαναλυτής Ευαγγελάτος Γεώργιος με θέμα: “ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;” Καλούμε τους πατρινούς αναγνώστες μας να προσέλθουν στην αίθουσα του ΙΣΠ και να την παρακολουθήσουν συμμετέχοντας και στη συζήτηση που θα επακολουθήσει.

Πέραν τούτου εννοούμε τη συμμετοχή των αναγνωστών στις προσπάθειες που γίνονται για την ανατροπή του καθεστώτος αποικίας που έχει επιβληθεί μέσω των μνημονίων στην πατρίδα μας, εκ μέρους μια ληστρικής Ευρωπαϊκής Ένωσης μερικών εκατοντάδων ολιγαρχών οι οποίοι με την υπεροψία που τους διακατέχει λόγω της οικονομικής τους ισχύος, θεωρούν ότι μπορούν να παραβιάζουν κάθε έννοια δικαίου και ηθικής.

Ζητούμε συγνώμη για την πενταήμερη διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας η οποία άλλαξε τεχνικό ανάρτησης και συντήρησης και τον ευχαριστούμε που έκανε κάθε τι το ανθρωπίνως δυνατό, για να συντομεύσει την περίοδο αφωνίας μας.

Ευχόμαστε καλή κι ευλογημένη αρχή στη δεύτερη αυτή φάση που ήδη μεταβαίνουμε.

3 comments

  • DIAN on February 9, 2016 at 5:52 pm
  • Reply

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  • DIAN on February 10, 2016 at 3:17 pm
  • Reply

  Γίναμε δηλαδή μια ζούγκλα που επικρατεί το δίκιο του ισχυρότερου χωρίς δημοκρατία και ευνομία. Πρέπει ως λαός να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας ώστε μετά από πολλούς αγώνες και θυσίες να την αλλάξουμε.
  Όπως λέει ο μεγάλος του πνεύματος ποιητής μας Νίκος Καζαντζάκης:

  ¨”Αν λαχταράς τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  σε ξένους μην ελπίζεις.
  Πάρ’ την μονάχος αν μπορείς
  Αλλιώς δεν την αξίζεις”.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.