Γράμμα σε έναν υποταγμένο στον Καίσαρα αρχιεπίσκοπο που δεν έχει το κουράγια ούτε να υψώσει φωνή στον Διάβολο που μας κυβερνά καθολικώς κι επί παντός επιστητού

Τους τα είχα πει για την “μάσκα ” τον Απρίλη, με αγνόησαν … (ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ!)

Ο θρίαμβος του Διαβόλου και η υποταγή των Χριστιανών ιερωμένων και ποιμνίου

Χαίρετε

Για την υποχρεωτική χρήση μάσκας , στους ναούς έχω στείλει στις 27/04/2020 email στον Αρχιεπίσκοπο που τον προειδοποιώ και του προλέγω όλα τα μέτρα σχεδόν που πάρθηκαν μετά, σχεδόν όλα (κλείσιμο ναών κ.α ) να μας προστατέψει όταν θα συμβεί ..

Δεν θέλω ούτε εύσημα ,ούτε δόξα , για αυτό τηρώ την ανωνυμία μου ,θέλω να κάνω το σωστό ,το θέλημα του θεού . Να βοηθήσω τον εαυτό μου και όποιον άλλον θέλει και νομίζει ότι μπορώ ,να με βοηθήσει και να τον βοηθήσω .

Ακολουθεί το email , Τα συμπεράσματα δικά σας .

Προς: id.grafeion@iaath.gr Δευ, 27 Απρ στις 7:09μ.μ.

Θέμα: Θα επιβάλλουν την “μάσκα ” στην Εκκλησία…

Μακαριώτατατε

Ότι έχει γίνει μέχρι τώρα ,το έχω πει στους ιερείς της ενορίας μου πριν γίνει ,αλλά με θεώρησαν “μωρό ” και “νήπιο ” και δεν μου έδωσαν σημασία “εν τω επαρθήναι αυτούς… ” ένας άνεργος περίεργος είμαι για αυτούς που δεν έχανα λειτουργία..τίποτε παραπάνω και μου αρέσει να μελετώ τον λόγο του Θεού ,συνεχώς .

Το σταδιακό κλείσιμο των ναών .
Το τελικό κλείσιμο των ναών
Την παύση των ακολουθιών
την αναμετάδοση τους τελικά μέσω διαδικτύου

κ.α που δεν έχουν να κάνουν με την εκκλησία ,αλλά την κοινωνία (κλείσιμο των καταστημάτων ,ειδικά των κέντρων διασκεδάσεως )

Επειδή βλέπω τον πονηρό διάβολο απο πίσω ,την σταδιακή του” προσβολή ” ,τα στάδια του ,αλλά και με την μελέτη των προφητών .Εξάλλου όλη η Π.Δ είναι ιστορικός τύπος επαναλαμβανόμενος.

Θα επιβάλουν την μάσκα στους ναούς..
Θα επιβάλουν χρήση αντισηπτικού στους ανθρώπους και τις εικόνες
ακόμα και στους ιερείς ,όταν λειτουργούν ..
Θα απαγορεύσουν τον ασπασμό των εικόνων και των ιερέων
Θα προσπαθήσουν με λύσσα να χρησιμοποιηθεί κουταλάκι μιας χρήσης στην θεία κοινωνία
θα βάλουν όριο διαμονής μέσα στον ναό ,χρόνου και ατόμων
θα προσπαθήσουν να ψαλιδίσουν τον χρόνο της Θείας λειτουργίας
θα απαιτήσουν ,να αλλάξουν το τελετουργικό ,περιφορά του Ευαγγελίου ,έξοδος του ιερού ποτηριού ,ακόμα και το θυμίαμα θα τους ενοχλήσει
συνεχώς κάτι θα τους ενοχλεί ,συνεχώς

Το λάθος είναι να κάνεις διάλογο με τον διάβολο…

Δυστυχώς ο διάβολος έχει δικαιώματα λόγω της απιστίας του λαού μας και θα τα διεκδικεί ,προσπαθώντας να μας καταστρέψει . Η χάρις που μας προστάτευε ,κατά παραχώρηση Κυρίου αποχώρησε .

Εσείς δεν φταίτε ,απλά ιστορικά σας έπεσε ο “κλήρος ” .Δεν έχετε όπλο την πίστη του λαού και του κλήρου να πολεμήσετε . Κάντε ότι σας φωτίσει ο ΘΕΟΣ και το θέλημα του ΘΕΟΥ . (Σ.γ.: Κρατείστε πολλά κρατούμενα αν έχει φωτισμό του Αγίου Πνεύματος ο Αρχιεπίσκοπος και η ΔΙΣ. Αν είχε, θα είχε προ καιρού σημάνει συναγερμό στο ποίμνιο ώστε να το προετοιμάσει εναντίον του ειδωλολατρικού κατεστημένου του ΑΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΣΜΟΥ και τις κυβερνήσεις μειοψηφίας που με καλπονοθείες τις  SINGULAR LOGIC, αναπαράγει).

Αυτή την στιγμή και από εδώ και εμπρός ,δυστυχώς η “παιδαγωγία ” ξεκίνησε ,η αρχή ωδίνων .

Όσοι πιστεύουν αληθινά ,ο ναός θα είναι μέσα τους ,δεν θα έχουν φόβο ,θα πατούν επί όφεων και σκορπίων .

Οι άλλοι θα τους δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψουν και θα είναι στο αυτεξούσιο τους ,η επιλογή τους.

Πολύ πόνο ,οδύνη και προβλήματα βλέπω μακαριώτατε και πρώτα μεταξύ μας…

Όμως ως απάντηση δεν πήρα καμία ,άλλωστε ποιός είμαι εγώ ;

Όσες γονυκλησίες κι αν κάνεις χωρίς αγιοπνευματικό φωτισμό δεν οφελούν

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω …ποιός είμαι εγώ άλλωστε ;

Ελπίζω οι αναγνώστες της ταπεινής “τρικλοποδιάς ” , να πάρετε τα μέτρα σας ,γιατί στα χλιδάτα site , της Ορθοδοξίας , αλλά και αλλού …που γράφουν ,μιλούν , κηρύττουν , έχω την εντύπωση ότι ως “κύμβαλα αλλαλάζοντα” έχουν γνώσεις ,αλλά ένα πράγμα δεν έχουν ..ΑΓΑΠΗ η “Χάρις ” που δίνει αξία στον “λόγο ” τους …. και διψάμε όλοι μας για αυτήν …

Και ο διάβολος ξέρει τις γραφές απ έξω…

Ας ελπίσουμε η “χάρις ” του Θεού να μας φωτίζει .

Καλή φώτιση και αρχή μετανοίας.

Γ.Μ.

ΠΗΓΗ:https://www.triklopodia.gr/%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%af%cf%87%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%ac%cf%83%ce%ba%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%af/

1 σχόλιο

    • Μαρία Κ. στο 1 Αυγούστου, 2020 στις 8:48 μμ
    • Απάντηση

    Με έχουν κουράσει πολύ όλα αυτά τα θέματα με τον κορωναιο και την μάσκα και τα γελοία παράλογα μέτρα κατά του κορωναιου….γράψτε κάτι ευχάριστο…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.