Απηνής διωγμός σ’ όσους ανθίστανται ακόμη στο σατανοκίνητο κατεστημένο που κυβερνά την Ελλάδα! Σε λίγο θα φιμώσουν διαδίκτυο, τύπο, ραδιόφωνο και περιφερειακά κανάλια που ανθίστανται

Συνωμοσιολόγοι και αναρχικοί του κορωνοϊού απευθείας στον Εισαγγελέα!

Συνωμοσιολόγοι του πλανήτη πληθυνθείτε. Το κατεστημένο σας τρέμει γιατί μας ξυπνάτε

Σε άλλο επίπεδο προχωρά η αντιμετώπιση των φαινομένων fake news, σεναρίων συνωμοσίας και καλεσμάτων για ανυπακοή, σε ότι αφορά τον κορωνοϊό, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. (Σ.γ.: Αυτός ντε που δεν άδειασε να διαβάσει το μνημόνιο που παρέδωσε την ανεξαρτησία της χώρας μαζί με τα περιουσιακά της στοιχεία κρατική και ιδιωτική, στους δανειστές τοκογλύφους της ΕΚΤ, του ΔΝΤ, και πάνω από όλους στην γερμανική αποικιοκρατική νοοτροπία) Έτσι, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέστειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υλικό αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση.

«Ο κορωνοϊός δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Χρυσοχοΐδης (Σ.γ. ούτε γιατρός να ήτανε ο πολιτικός μας “προστάτης”) και πρόσθεσε πως «θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο».

Ο Υπουργός κατέληξε με προειδοποίηση: «Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές».

ΠΗΓΗ:https://www.newsbreak.gr/ellada/116740/koronoios-synomosies-anypakoi-eisaggeleas-diadiktyo/?utm_source=notification&utm_medium=signal

Υ/Γ: Καταλάβατε τι έχει να πάθει ο Φαίδων Βόβολης, ο Στέφανος Χίος (αυτός ήδη το έπαθε, πήγαν να τον νξεκάνουν), ο Νίκος Αντωνιάδης και η Καλλιόπη Σουφλή της οποία τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ τα απαγόρευσαν με γελοίες δικαιολογίες  για δεύτερη φορά. Χώρια οι κύριοι του facebook που καταργούν από τώρα κάθε αντίθετη φωνή που διαμαρτύρεται εκτός από τα χαζοχαρούμενα…”καλημέρα τι κάνεις καλά;”, “ΧΡΟΝΙα ΠΟΛΛΑ να τα κατοστήσεις”, και “τι ωραία χρώματα είχε απόψε η πανσέληνος”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.