ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΘΝΗΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ!

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ( ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΜΑΤΘΑΪΙΚΟΙ ) ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 
ΑΙΣΧΟΣ! ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ( ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΜΑΤΘΑΪΙΚΟΙ ) ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΕΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19.
 
Πιο συγκεκριμένα σχετικά για το θέμα από την ιστοσελίδα ΠΟΛΙΤΗΣ ( Το κείμενο )…..
 
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο αριθμός παλαιοημερολογιτών, από το Αβδελλερό, οι οποίοι παράκουσαν τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό και μετέβησαν ομαδικά σ’ εκκλησίες κατά την περίοδο του Πάσχα.
 
Χθες, καταχωρίσθηκαν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας αριθμός ποινικών υποθέσεων, οι οποίες αφορούσαν παραβιάσεις Πρωτοκόλλων και του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Σύμφωνα με τα κατηγορητήρια που καταχωρίσθηκαν, τ’ αδικήματα έγιναν μεταξύ 16-19 περασμένου Απριλίου στη Μονή Μεταμορφώσεως και στη Μονή Αγίου Επιφανίου, στο Αβδελλερό. Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες ότι παράβηκαν το διάταγμα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για καθορισμό μέτρων παρεμπόδισης εξάπλωσης του κορωνοιού και προσήλθαν σε θρησκευτική τελετή. 
 
Οι υποθέσεις των παλαιοημερολογιτών ορίστηκαν για απάντηση στις κατηγορίες στις 9 και 22 ερχόμενου Οκτωβρίου.
 
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.