Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει τον Fauci και όλους αυτούς τους ηλίθιους.

 

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ τη Δευτέρα άδειασε τον Δρ. Anthony Fauci, και τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες για τις μολυσματικές ασθένειες του έθνους, μεταφέροντας ότι ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει τον Fauci και όλους αυτούς τους ηλίθιους.

”Οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι από την COVID. Έχω αυτά τα τεράστια ράλι. Οι άνθρωποι λένε τα πάντα. Απλά να τους αφήσουμε ήσυχους. Είναι κουρασμένοι από αυτό. Ο κόσμος κουράζεται να ακούει τον Fauci και όλους αυτούς τους ηλίθιους”, είπε ο Trump κατά τη διάρκεια μιας εκστρατείας από το ξενοδοχείο του στο Λας Βέγκας.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος χαρακτήρισε τον Fauci «καταστροφή» και λυπάται γιατί θα είχε αρνητική δημοσιότητα εάν απολύσει τον εμπειρογνώμονα της δημόσιας υγείας, επειδή είναι «καλός τύπος».

”Ο Fauci είναι καλός τύπος. Είναι εδώ και 500 χρόνια. “

”Αν τον άκουγα, θα είχαμε 500.000 θανάτους,”προσθέτοντας αργότερα  ότι θα ήταν 700.000 ή 800.000.”

Αν υπάρχει ρεπόρτερ, μπορείτε να το γράψετε, όπως ακριβώς  το είπα, δεν με νοιάζει καθόλου”,  ο Τραμπ πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος αργότερα έγραψε στο Twitter: “Ο Δρ Tony Fauci λέει ότι δεν τον αφήνουμε να κάνει τηλεόραση, αλλά τον είδα χθες το βράδυ στο @ 60Minutes, και φαίνεται να παίρνει περισσότερο χρόνο ομιλίας από οποιονδήποτε από τον τελευταίο, υπέροχο, Bob Hope.

Το μόνο που ζητώ από τον Tony είναι να παίρνει καλύτερες αποφάσεις. Είπε “όχι μάσκες και άφησε την Κίνα”.

Λοιπόν, Bad arm! 

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος Τράμπ.

“Κάθε φορά που πηγαίνει στην τηλεόραση υπάρχει πάντα μια βόμβα, αλλά υπάρχει μια μεγαλύτερη βόμβα αν τον απολύσω.  Αυτός ο τύπος είναι καταστροφή », είπε ο Τραμπ σε μια εκστρατεία.

Η ένταση μεταξύ του προέδρου και του Fauci και άλλων αξιωματούχων δημόσιας υγείας και κυβερνητικών επιστημόνων που εργάζονται για τον μετριασμό του ιού, υπάρχει εδώ και μήνες.

Ο Φάουτσι σε μια τηλεοπτική συνέντευξη την Κυριακή, είπε  ότι “η κυβέρνηση Τραμπ έχει περιορίσει τις εμφανίσεις του στα μέσα ενημέρωσης και εξέφρασε θυμό για την εκστρατεία του Τραμπ.”

Ο Fauci συγκρούστηκε επίσης με τον πρόεδρο για μια πολιτική διαφήμιση που εκπονήθηκε από την εκστρατεία Trump, λέγοντας ότι ένα απόσπασμα του που φαίνεται να επαινεί την απάντηση  του Trump για τον κορανοϊό,χρησιμοποιήθηκε εκτός πλαισίου και χωρίς την άδειά του.

Όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της χρήσης μάσκας για την επιβράδυνση της εξάπλωσης της νόσου, ο Φάουτσι  ισχυρίστηκε ότι «οι μάσκες λειτουργούν πραγματικά στην πρόληψη της μόλυνσης»

Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος όταν είπε τον Μάρτιο “δεν υπάρχει λόγος να περπατάς με μάσκα.”

Ο Fauci επέμεινε ότι «δεν υπάρχει πιθανότητα» να παραιτηθεί ακόμη και αν η καμπάνια του Trump συνεχίζει να τον εμφανίζει σε διαφημίσεις, αλλά υποστήριξε: «Κάνοντας αυτό ενάντια στη θέλησή μου, στην ουσία με παρενοχλούν».

 

πηγές

Trump Unloads on Anthony Fauci, Calling Him a ‘Disaster’ and an ‘Idiot’ About Coronavirus

Trump escalates attacks on Fauci as Election Day nears, COVID cases surge

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.