«

»

Αυγ 18

Για να διδασκόμαστε και μεις και οι γυναίκες μας από το Κοράνιο!

Ώρα είναι να μυούμαστε στα νέα ήθη που μας έρχονται για δεύτερη φορά λόγω εποικισμού του μουσουλμανικού στοιχείου στην «Ευρωπαϊκή Ελλάδα».

Το αποψινό μάθημα αφορά στο πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν Έλληνες μουσουλμάνοι, όταν οι γυναίκες μας αρνούνται να υπακούσουν σε «κάποιες εντολές μας».

Δέστε το βίντεο:

Τα συμπεράσματα δικά σας. Φροντείστε να μην γίνει GREXIT, εκτός από τη φτώχεια σας, εκτός από τα τσαντίρια που θα μένετε, εκτός από το πλύσιμο των βρώμικων χεριών σας με άμμο, το σαπ[ούνι σε λίγο θα είναι πολυτέλεια φάτε και τούτον τον ιερό κανόνα του Κορανίου κατακέφαλα μήπως και συνέλθετε.

2 Σχόλια

 1. DIAN

  Δεν φταίνε οι Τουρκαλάδες, αλλά εμείς. Το μάθημα των θρησκευτικών καταργείται από τα σχολεία. Το ίδιο και η προσευχή. Στη Ρωσία κατά τη διάρκεια του κομουνισμού οι Εκκλησίες ήταν κλειστές 70 χρόνια. Στην Ελλάδα μόνο άσπρα μαλλιά βλέπουμε την Κυριακή στην Εκκλησία. Την ίδια στιγμή οι καφετέριες είναι γεμάτες. Κάποιες Κυριακές τα καταστήματα είναι ανοικτά για το ρομαντικό περίπατο και τα ψώνια. Και δεν καταλάβαμε ότι θα πάει ντόμινο το θέμα. Όλοι θα δουλεύουμε για τα Μαμωνά και θα σερνόμαστε από την κούραση. Πάει και ο ρομαντισμός! Τζαμιά όμως ανοίγουν συνεχώς!
  Οι παρελάσεις θα καταργηθούν. Η Ελληνική Ιστορία στα σχολικά βιβλία αλλοιώθηκε.
  Αν πεις και τίποτα, θα σε πούνε ρατσιστή. ¨Όμως φίλοι μου, ένα είναι σίγουρο. Τα κάστρα πέφτουν από μέσα, δεν πέφτουν απ’ έξω!
  Σε αυτό το τόπο, κοιτίδα του Πολιτισμού με κορωνίδα τον Άνθρωπο, πάνω απ’ όλα χρειαζόμαστε
  Χριστό και Ελλάδα. Όπως είπε ο ποιητής μας Οδυσσέας Ελύτης , «Χριστούγεννα και Ανάσταση».
  Αμήν!

 2. DIAN

  ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑ ΕΠΙ ΜΟΙΧΕΙΑ

  Ο Ιησούς πήγε στο όρος των Ελαιών. Αλλά νωρίς το πρωί ήλθε πάλι στο ναό και όλος ο λαός ερχότανε προς Αυτόν και αφού κάθησε τους δίδασκε.
  Οι γραμματείς και οι φαρισαίοι έφεραν μια γυναίκα που είχε συλληφθεί για μοιχεία, την έβαλαν εις το μέσον και του λέγουν: «Διδάσκαλε, αυτή η γυναίκα συνελήφθηκε δι’ αυτόφωρο μοιχεία, και στο νόμο μας ο Μωυσής διέταξε να λιθοβολούμε τέτοιες γυναίκες. Συ τι λες;». Αυτό το είπαν για να τον δοκιμάσουν και να λάβουν αφορμή κατηγορίας εναντίον του.
  Ο Ιησούς έσκυψε κάτω και έγραφε με το δάκτυλο του στη γη. Επειδή επέμεναν να τον ρωτούν, εσήκωσε το κεφάλι του και τους είπε: «Ο αναμάρτητος από σας ας ρίξει πρώτος την πέτρα εναντίον της». Και πάλι έσκυβε κάτω και έγραφε στη γή. Όταν το άκουσαν εκείνοι, έφυγαν ο ένας ύστερα απ’ τον άλλον, πρώτοι οι γεροντότεροι, και έμεινε μόνος ο Ιησούς και η γυναίκα στο μέσο. Σήκωσε τότε ο Ιησούς το κεφάλι και της είπε: «Γυναίκα, που είναι αυτοί; Κανένας δεν σε καταδίκασε; Αυτή είπε: «Κανείς Κύριε». Τότε είπε ο Ιησούς: «Ούτε εγώ σε καταδικάζω. Πήγαινε και από τώρα και στο εξής μην αμαρτάνεις πλέον.

  Από το «κατά τον Ιωάννην Ευαγγέλιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>