«

»

Αυγ 23

Πανιερώτατε και ο Βουδισμός, η Ηλιολατρεία και η λατρεία ξύλινων Ειδωλίων δεν είναι το ίδιο; Δεν πάει Οικουμενιστής και σεχταριστής ταυτόχρονα. Απορούμε ποιανής θρησκείας το Πνεύμα σε φώτισε να τα λες αυτά!

 

Πάπας Φραγκίσκος: Το Κοράνι και η Βίβλος είναι το …ίδιο πράγμα!

Σε ένα πρόσφατο πανοικουμενιστικσό ρεσιτάλ του ο Πάπας της Ρώμης Φραγκίσκος, μιλώντας στις 3 Ιουνίου από τον κλασικό εξώστη του Βατικανού στο κοινό που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, δήλωσε με ξεκάθαρο τρόπο πως θεωρεί ότι η Αγία Βίβλος είναι το… ίδιο πράγμα με το Κοράνι των μουσουλμάνων.

Ο αρχηγός των παπικών όμως δεν αρκέστηκε σε αυτή την δήλωση.

Προχώρησε ακόμα περισσότερο ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς Χριστός, ο Μωάμεθ, ο Γιαχβέ και ο Αλλάχ, είναι το… ίδιο πράγμα δηλαδή διαφορετικά ονόματα του ίδιου Θεού. Φυσικά υπήρξε και η οικουμενιστική στήριξη αυτών των πρωτοφανών αναφορών, πως επί χρόνια ο πόλεμος χώρισε τους ανθρώπους διαφόρων θρησκειών και τώρα ήρθε η ώρα της… «ενότητας» και της σύγκλισης των θρησκευτικών δογμάτων.

 

papaw_fragiskos

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

http://www.pronews.gr/portal/item/%CF%80%CE%AC%CF%80%CE%B1%CF%82-%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B2%CE%AF%CE%B2%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%E2%80%A6%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%B3%CE%BC%CE%B1

Μετά από όλα αυτά Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος συναντήθηκαν μαζί του στη Λέσβο για να δείξουν κατανόηση στους τζιχαντιστές που μπαίνουν ανενόχλητοι με το πρόσχημα της αίτησης για άσυλο στη χώρα.

Πεφωτισμένοι των εκκλησιών, στο όνομα της αγάπης και του Ιησού σπέρνετε ανέμους για να εισπράξουμε εμείς τις θύελλες…

 

1 Σχόλιο

  1. DIAN

    «Απορούμε ποιανής θρησκείας το Πνεύμα σε φώτισε να τα λες αυτά!»

    Το Πνεύμα της κοσμικής δόξας, της ύλης και του χρήματος. Με άλλα λόγια το Πνεύμα του Δαίμονα! Αυτό άλλωστε υπερτερούσε πάντα στη Δύση, αν ξεφτούμε τα συγχωροχάρτια και την Ιερά Εξέταση. » Πανοικουμενιστικό ρεσιτάλ» διότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>