Ανακούφιση σε όλο τον κόσμο από την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ

Μέχρι χθες είμαστε σίγουροι ότι η Χίλαρη και το αμερικάνικο παρακράτος θα κέρδιζαν την προεδρία.

Κάναμε λάθος και ζητούμε συγγνώμη γι’ αυτό!

Κάναμε λάθος και χαιρόμαστε γι’ αυτό!

v2

Ευτυχώς δεν ήρθε η ώρα να επικρατήσει απ’ άκρη σε άκρη στον πλανήτη ο αντίχριστος και το θηρίο (η εωσφορική ιδεολογία του).

Δόθηκε επιτέλους αναβολή στα σχέδιά του αμερρικανοσιωνιστικού κατεστημένου.

Ακούτε; Ακούτε τον αμερικάνικο λαό να τραγουδάει; ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ και τους αθλίους της γης να πάρουν ανάσα κι ελπίδα.

Ένας γνήσιος αγγλοσάξονας ύψωσε επιτέλους το ανάστημά του: “Δεν θα υποτάξουμε την Αμερική στα σκοτεινά σχέδια της παγκοσμιοποίησης”.

Ακούστε τον Ντόναλντ Τραμπ, ακούστε την Αμερική να τραγουδάει ξανά την ελπίδα!

http://https://www.youtube.com/watch?v=lDUwXFvTJfA

Θα ΄ταν παράλειψη να μην δείχναμε τη χιονοστιβάδα των ντόμινο από το V for VENDETTA συμβολισμός του λαού που ενωμένος ρίχνει το φασιστικό κατεστημένο που οι Μπιλ και Χίλαρη Κλίντον μαζί με τον Ομπάμα έστηναν χρόνια τώρα θεωρώντας πως οι ΗΠΑ ήταν ένα μικρό κομμάτι του ντόμινο στο τσεπάκι τους.

Κι έπεσαν έξω, και διαψεύτηκαν οι μαύρες και σκοτεινές τους σκέψεις, ο λαός με το αισθητήριό του συνέτριψε τον οδοστρωτήρα που του ετοίμαζαν. Το ίδιο ευχόμαστε να γίνει κι εδώ με τους γερμανοτσολιάδες του προτεκτοράτου. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι σαν τις χιλιάδες κομμάτια ντόμινο, να ξεχυθούν στους δρόμους και να στείλουν στο αγύριστο το πεπαλαιωμένο, αμετανόητο και αντεθνικό, κοινοβουλευτικό κατεστημένο.

Δες τε μια λιγόλεπτη παράφραση της ταινίας V και της σημασίας που ο φασίστας κυβερνήτης δίνει στο μήνα Νοέμβρη.

http://https://www.youtube.com/watch?v=49ZEYWojFEc

Ο Guy Fawkes, είναι το πιο γνωστό μέλος της συνωμοσίας της μπαρούτης.Η συνωμοσία σκόπευε να ανατινάξει τη Βουλή των Λόρδων στις 5 Νοεμβρίου του 1605, αποβλέποντας στην αποκατάσταση του καθολικισμού σαν κεφαλή της εκκλησίας αντί του Βασιλέα. Απέτυχε, αλλά η μάσκα που συμβολίζει τη νύχτα της απόπειρας φοριέται ακόμη στην αντίστοιχη ημερομηνία που εορτάζεται η νύχτα του μάρτυρα Guy Fawkes Night.

v1

Η ίδια μάσκα χρησιμοποιείται από του χάκερς Anonymous, και συμβολίζει κάθε απόπειρα ενάντια στις καταδυναστευτικές τάσεις των κυβερνήσεων, σηματοδοτεί κάθε πορεία και διαμαρτυρία ενάντια στο κατεστημένο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ανατροπή του Αστικού Συστήματος τυραννίας των λαών

Συμβολίζει την ανατροπή του Αστικού Συστήματος τυραννίας των λαών με πρόθεμα: “Η Ισχύς εν τη ενώσει”.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.