Εθνικό νόμισμα ξεφτιλισμένο προβλέπει ο πρωτεργάτης της καταστροφής της Ελλάδας

Κ.Σημίτης: «Μέχρι το 2018 η Ελλάδα θα έχει βγει από το ευρώ» – Τι λέει ο εκ των πρωταιτίων της καταστροφής

Πτώχευση, εθνικό νόμισμα και αμέσως μετά υποτίμησή του βλέπει να έρχεται μέχρι το 2018 ο εκ των βασικών αυτουργών της σημερινής οικονομικής καταστροφής (και της ήττας των Ιμίων το 1996, για να μην ξεχνιόμαστε),  ο εθνικός ολετήρας και πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης στο βιβλίο του «Υπάρχει λύση;» που προδημοσιεύει η εφημερίδα το Βήμα και το οποίο αποτελεί στην ουσία μια συζήτηση με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

Και σημειώνει λέγοντας: «Λύση του προβλήματος (του χρέους) αυτή τη στιγμή δεν είναι ορατή. (Σ.γ.:ψΤι σοφία διαθέτει ο αρχι[τέκτονας] της πτωχοποίησης της Ελλάδας). Χρειάζεται χρόνος. (Σ.γ.: Να πεθάνουν πρώτα δυο τρεις γενεές Ελλήνων και μετά βλέπουμε). Η λύση θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα το 2018, όπως έχει συμφωνηθεί. Μέχρι τότε οι θριαμβευτικές ανακοινώσεις ότι επιτεύχθηκε η ρύθμιση του χρέους θα αφορούν μόνο δευτερεύοντα ζητήματα. Αλλά είναι απίθανο ένα τέταρτο μνημόνιο επειδή οι περισσότερες χώρες της ευρωζώνης δεν πρόκειται να συμφωνήσουν σε συνέχιση της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας μέσω μνημονίων.

Το ένα χέρι

Οι χειραψίες τους έλλειπαν. Οι παγκοσμιοποιητές επί το έργον και εκ του ασφαλούς συντρίβουν τους λαούς. Ως πότε.

Ετσι από την στιγμή που δεν βρεθούν χρήματα με επιστροφή στις αγορές ή κάποιου τύπου νέο δάνειο θα επακολουθήσει η έξοδος της Ελλάδας από την ευρωζώνη και πιθανότατα, η πτώχευση».Σ.γ.: Κατ’ αυτόν δεν έχει πτωχεύσει ακόμη η πατρίδα).

Ως χρόνο έξόδου από την ευρωζώνη ο Κ.Σημίτης αναφέρει το έτος 2018.

Μάλιστα αναφέρει ότι «Η Ελλάδα  ανήκει σε μια νέα κατηγορία μελών και δεν πρόκειται να επανέλθει σε συγκεκριμένο και προβλέψιμο χρόνο στην κανονικότητα της ευρωζώνης» άρα ξανατονίζει ότι έρχεται έξοδος από την ευρωζώνη που ο ίδιος μας έβαλε με άκρως ανώμαλο τρόπο και πλαστογραφημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, μόνο και μόνο για να πλουτίσουν μερικές εκατοντάδες τραπεζίτες και μεγαλοεπιχειρηματίες και να πτωχεύσει μια ολόκληρη χώρα που απλώς δεν μπορούσε να σηκώσει το βάρος του ευρώ, όντας μη εξαγωγική οικονομία.

«Ερχονται νέες θύελλες. Και είναι ακόμη άγνωστο αν το πλήρωμα και οι επιβάτες θα αντέξουν, στο σύνολό τους τις περιπέτειες» σημείωνει. (Σ.γ.: Προβλέπει με λίγα λόγια μερικές χιλιάδες ακόμη θανάτους Ελλήνων κι Ελληνίδων).

Οσο για το τέταρτο Μνημόνιο αναφέρει ότι «το μνημόνιο αντικαταστάθηκε ήδη από μια μόνιμη ρύθμιση (σ.γ.: εννοεί τον αιώνιο κόφτη). Το υπερταμείο μας έχει επιβάλλει μια πρωτόγνωρη και ασφυκτική επιτήρηση και ο «αυτόματος κόφτης δαπανών» χάρη στον οποίον η Ευρώπη δεν μας ασκεί πλέον ιδιαίτερη πίεση «αφού εμείς πλέον θα επιλέγουμε αν θέλουμε ή όχι να φτωχαίνουμε.» Σ.γ. Άρα από το χέρι μας περνάει να είμαστε δούλοι ή όχι της Γερμανοευρώπης. Δεν μας τα λέει καλά ο Σημίτης ο Ιούδας (Αβραάμ Αβουρίμ το πραγματικό του όνομα) του ελληνικού Έθνιους.

Σ.γ.: Κουβέντα πως με εθνικό νόμισμα χωρίς εθνική κυριαρχία κι έξοδο από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Έλληνες θα εξαφανιστούν από τον χάρτη. Ο παγκοσμιοποιημένος παλιάνθρωπος του Συστήματος αυτό ποτέ δεν θα το έλεγε. Να δεις που θα βρεθούν ηλίθιοι και θύματα νεοταξίτες να αγοράσουν το βιβλίο του. Εσείς σαμποτάρετέ το όπου και όπως μπορείτε.

http://www.pronews.gr/portal/20161127/economy/elliniki-oikonomia/3/ksimitis-mehri-2018-i-ellada-tha-ehei-vgei-apo-eyro-leei-o-ek#.WDsA-CcKQv0.facebook

7 σχόλια

Μετάβαση στη φόρμα σχολίων

    • Μαρια Κ. στο 28 Νοεμβρίου, 2016 στις 8:22 πμ
    • Απάντηση

    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ Κ. ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ!!!

    1. Σε χρειάζεται η πατρίδα πάνω από όλα.

        • Μαρια Κ. στο 6 Δεκεμβρίου, 2016 στις 4:41 μμ
        • Απάντηση

        Η πατριδα μου, οχι απλως δε με χρειαζεται και δεν ενδιαφερεται για μενα, η πατριδα μου θελει να με δολοφονησει με τα ιδια της τα χερια εμενα καθως και πολλα αλλα νεα παιδια της ηλικιας μου. Και δε θα την ελευθερωσω ουτε εγω ουτε εσεις, ουτε οι επαμιτες την πατριδα, θα την ελευθερωσουν οι ρωσοι σε συνεργασια με καποια πατριωτικα κινηματα.

    • Μαρια Κ. στο 29 Νοεμβρίου, 2016 στις 9:19 μμ
    • Απάντηση

    ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΑΝΕΡΓΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΚΡΙΝΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!!!

    1. Ίσως να χρειάζεται να σκεφθείς γιατί πλησιάζεις από αγνή διάθεση, ανθρώπους δυστυχείς και καταταλαιπωρημένους. Μήπως θα πρέπει να πλησιάσεις και ανθρώπους με θετική φόρτιση, αύρα, με νεανικό ενθουσιασμό και παλμό, με διάθεση να ανατρέψουν το πανάθλιο Σύστημα; Όχι ανθρώπους που ζουν δε ζουν, υπάρχουν δεν υπάρχουν; Φυσικά δεν εννοώ να τους εγκαταλείψεις, να τους βοηθήσεις αλλά να μην τα δώσεις όλα στη δυστυχία. Δικαιούσε ευτυχίας και θετικότητας.

        • Μαρια Κ. στο 6 Δεκεμβρίου, 2016 στις 4:10 μμ
        • Απάντηση

        ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΦΥΣΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ. ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΖΩΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΛΕΦΤΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΩΝΙΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ!!! ΙΔΕΩΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΩ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ, ΡΩΜΑΛΕΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ.

        • Μαρια Κ. στο 6 Δεκεμβρίου, 2016 στις 7:44 μμ
        • Απάντηση

        Πριν απο τρεις μηνες, εσωσα στο παρα ενα τη ζωη ενος μικρου αδεσποτου γατουλη. Ειχα δει εντελως τυχαια σ’ενα πεζοδρομιο εναν μικρο αδεσποτο γατουλη, που φαινοταν πολυ αρρωστος, σχεδον ετοιμοθανατος. Τον μαζεψα, τον εβαλα σ’ενα κουτι και τον πηγα κατευθειαν στο πιο κοντινο κτηνιατρειο. Εκει, διαπιστωσε η κτηνιατρος οτι ο μικρος γατος, ειχε χτυπηθει κι ειχε τραυματιστει σοβαρα απο μηχανακι, και ειχε παθει ρηξη η ουροδοχος του κυστη και δε μπορουσε καθολου να ουρησει, τα ουρα του ειχαν γυρισει μεσα και πισω προς το σωμα του και σιγα σιγα παθαινε κατι σαν σηψαιμια. Τον ειχε με καθετηρα στην ουροδοχο του κυστη επι 12 ολοκληρες μερες μεσα στη κτηνιατρικη κλινικη και ευτυχως ο γατουλης εγινε καλα και καταφερε μετα απο δυο ολοκληρες βδομαδες να ουρησει χωρις καθετηρα και συνεπως, να επιζησει, μονο και μονο επειδη εκατσα εγω και ασχοληθηκα μαζι του. Τωρα, ο γατουλης ειναι μια χαρα, μεγαλωνει και μενει στο σπιτι του συντροφου μου. Ετσι, μ΄’αρεσει να βοηθαω τους αδυναμους και τα ζωα, ακομα κι αν δεν ειναι δικα μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.