«

»

Φεβ 10

Εξ αιτίας του ορυμαγδού δυσφήμισης του Τραμπ ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε καλλίτερα τι σημαίνει Hollywood

Εξ αιτίας του φαινόμενου Donald Trump και της δυσφημιστικής εκστρατείας εναντίον του, θεωρούμε σημαντικό να δώσουμε κάποιες πληροφορίες στους θερμούς τηλεθεατές που κάθε βράδυ βλέπουν τις ταινίες του Χόλυγουντ και ιδίως τους πιο φανατικούς χαζοοθονίστες. Αυτός εξάλλου είναι ο σκοπός της τηλεόρασης να σε αποβλακώνει και να μην σκέπτεσαι πως να γκρεμοτσακίσεις το παγκοσμιοποιητικό Σύστημα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Σου προσφέρει δωρεάν αποβλάκωση ικανή να εκφυλίσει χρόνο με το χρόνο, τους νευρώνες σου.

Καμμένος-λειωμένος Εγκέφαλος μην περιμένετε τίποτα από δαύτον!

Αυτοί οφείλουν να ξέρουν πως όλα, βιασμοί, δολοφονίες, κατασκοπεία, εγκλήματα, ανάμειξη μυστικών υπηρεσιών για ανατροπή κυβερνήσεων,  αφενός εκφράζουν την απόλυτη ανωμαλία και ανηθικότητα του πολιτικού κατεστημένου στον πλανήτη και όχι μόνο των ΗΠΑ, και αφετέρου το βρώμικο και γεμάτο ανωμαλίες και διαστροφές κατεστημένο που κρύβεται πίσω από τις κουίντες του Χόλυγουντ, τα λαμπερά events τύπου Όσκαρ, και τα δημοσιογραφικά φλας.

Γι’ αυτό αναφερόμαστε σε κάποια ελάχιστα γεγονότα που υποκρύπτουν πολλά…

Mel Gibson είναι άτυχος γιατί είναι Χριστιανός κι όχι Εβραίος. Τον απέκλεισαν με 10 χρόνια τιμωρία σαν ηθοποιό από το Χόλυγουντ..

Παράδειγμα ο Αυστραλός ηθοποιός Μελ Γκίμπσον, ο οποίος είναι πιστός καθολικός και την απήχηση που είχαν ταινίες που ο ίδιος σκηνοθέτησε όπως  ‘Τα Πάθη του Χριστού’, μιας ταινίας που παρά την ξένη γλώσσα που χρησιμοποίησε (λατινικά και αραμαϊκά!) προκάλεσε αναστάτωση σε εξέχοντες Εβραίους  ηγέτες, (αυτοί σκανδαλίστηκαν και δυσφήμησαν την ταινία ως αντισημιτική προπαγάνδα του Γκίμπσον) παραγωγούς και σκηνοθέτες, βγήκαν πολλά μυστικά και απόκρυφα γύρω από τον χολυγουντιανό μύθο.

Πρόκειται για μια αγορά με τζίρο δισεκατομμυρίων που κατακλύζει τον πλανήτη με τις ταινίες της και με τους λοξάτους, ψυχανώμαλους ηθοποιούς-διασημότητες που επιβάλλει με το πρόσχημα της τέχνης και του περιβόητου διαγωνισμού απονομής των Όσκαρ,  απασχολεί τον τύπο και την τηλεόραση 365 μέρες τον χρόνο.

Ας ακούσουμε μερικά σχόλια για να σχηματίσουμε αντικειμενικότερη γνώμη για το Χόλυγουντ.

Όσον αφορά τον αντισημιτισμό του Μελ Γκίμπσον, η δημοσιογράφος Allison Hope Weiner (που είναι Εβραία), είπε ότι ο Gibson «εργάστηκε στο Χόλυγουντ για 30 χρόνια χωρίς ούτε ένα αντισημιτικό σχόλιο».

«Ο Μελ πάντως,» ομολογεί η εβραϊκή ελίτ που κατευθύνει και διευθύνει το Χόλυγουντ, «ήταν ένας πραγματικός άνδρας με 7 παιδιά». Τούτο το εκθειάζουν τόσο έντονα αν ληφθεί υπόψη πως για 10 χρόνια τον είχαν αποκλείσει σαν ηθοποιό κι αρνιούνταν οποιαδήποτε χρηματοδότηση των ταινιών που πρωταγωνιστούσε. Τα πάθη του ΧΡΙΣΤΟΥ χρηματοδοτήθηκαν από την τσέπη του ίδιου του Γκίμπσον.

Οι άνδρες είναι σπάνιοι στο Χόλιγουντ. Ο Eszterhas επεσήμανε στο σατιρικό «Ο Οδηγός του Διαβόλου στο Χόλυγουντ” (The Devil’s Guide to Hollywood) ότι καθώς οι περισσότεροι κορυφαίοι ηθοποιοί άνδρες ήταν κρυφοί γκέι, π.χ. ο πολύς Ροκ Χάντσον ο οποίος μόνο λίγο πριν πεθάνει από ΑΙDS το αποκάλυψε, (o συγγραφέας Bret Easton Ellis το επιβεβαίωσε αυτό στο podcast του), εκτός εάν τον πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Mel (ή ο Ράσελ Κρόου), θα ήταν ανοησία να γράψει βαρείς ανδρικούς ρόλους. Έτσι, ο Μελ Γκίμπσον ήταν όπως και οι περισσότεροι από εμάς. Ήταν άνδρας, αλλά ένας από τους λίγους στο Χόλυγουντ.

Σε μια βιομηχανία που εξυμνεί όλα τα είδη της σεξουαλικής ανηθικότητας και εκφυλισμένης συμπεριφοράς, μια βιομηχανία που συνηγορεί υπέρ του να επιτραπεί η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες ενός σκηνοθέτη, παρά την καταδίκη του για βιασμό ανηλίκου (του Εβραίου Ρομάν Πολάνσκι), μια βιομηχανία που έχει κατηγορηθεί ότι είναι κρησφύγετο παιδεραστών (ας μη λησμονούμε τον Εβραίο Γούντυ Άλλεν που «παρέσυρε ερωτικά» την υιοθετημένη Φιλιππινέζα κόρη του Soon Yi την οποία παντρεύτηκε τελικά και πιθανώς έκανε το ίδιο στην κόρη της πρώην συζύγου του Mia Farrow, Dylan) η βιομηχανία αυτή δεν θα μπορούσε να επιτρέψει σε έναν ετεροφυλόφιλο, λευκό, παραδοσιακό σαν τον Mel να κατέχει οποιοδήποτε είδος εξουσίας.

Εδώ κάνουν ό,τι μπορούν να δυσφημίσουν έναν δημοκρατικά εκλεγέντα πρόεδρο επειδή στρέφεται εναντίον της παγκοσμιοποίησης την οποία το εβραϊκό κατεστημένο του Χόλυγουντ προωθεί με όλες του δυνάμεις, ακριβώς όπως προβλέπουν και μεθοδεύουν «τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» αλλά και τόμοι βιβλιογραφίας εκ μέρους των “goym” (εβραϊκή βρισιά κάτι σαν «βέβηλοι” για τους μη Εβραίους, δηλαδή για όλους τους Χριστιανούς και όχι μόνο).

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>