Καρναβάλι της λιτότητας, της φτήνιας και της φτώχιας, χωρίς ελπίδα για τον τόπο

 

Οι Πειρατές που κλέβουν και λεηλατούν τον παγκόσμιο πλούτο

Το φετινό καρναβάλι ήταν ίσως το χειρότερο της εικοσαετίας. Όπως τα σύννεφα της απαισιοδοξίας, της απελπισίας και της μιζέριας  απλώνονται παντού στον τόπο, ταυτόσημο ήταν και το καρναβάλι της Πάτρας.  Κάθε έκφανσή του, μας θύμισε πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την Ελλάδα – ενώ όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε, τόσο καλύτερα.

 

 

Ένας μοναχικός τροβαδούρος ανίκανος να φέρει χαρά

Μια ελπίδα σε αυτό το επίπεδο δεν αχνοφάνηκε ούτε στο ελάχιστο σε τούτο το αποκριάτικο συμβολικό εγχείρημα.

Το καρναβάλι της Ελλάδας, όπως διατείνονται οι συντελεστές του, μας απέδειξε σε όλο του το μεγαλείο πως η πατρίδα μας έχει εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής, καθώς επίσης πολιτισμικής της  παρακμής κι εξαθλίωσης – ενώ δεν υπάρχει καμία απολύτως ελπίδα στους πολίτες αυτής της χώρας να παρουσιαστεί ένας ηγέτης και ένα κόμμα που να ενώνει τους εξαθλιωμένους και απελπισμένους πολίτες ότι είναι σε θέση να ανταπεξέλθει σε όλα αυτά τα προβλήματα.

Ένα ρομαντικό deja vu δεν αρκεί

Τα άρματα που εκτέθηκαν από το εργαστήρι του Δήμου, με τον συμβολισμό τους έδειξαν ότι δεν έπιασαν τη σοβαρότητα των προβλημάτων της χώρας παρά στο ελάχιστο. Για παράδειγμα δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το μεταναστευτικό την εξαγωγή εγκεφάλων και την εισαγωγή νεαρών ισλαμιστών που από μόνη την εμφάνισή τους απειλούν δια της ισλαμοποίησης τα ιερά τούτα χώματα, ούτε με το θέμα πως η χώρα απειλείται όσο ποτέ στο παρελθόν κι εκβιάζεται ξεκάθαρα μέχρι σήμερα από την ΕΚΤ,  την παραμονή της στην Ε.Ε. και στο ευρώ, από την Frontex, κι από πολλές άλλες πλευρές, ιδιαίτερα όμως η εδαφική της ακεραιότητα.

Οφείλουμε πάντως να ομολογήσουμε πως το άρμα του καρνάβαλου, με τον συμβολισμό του ανέδειξε τον κίνδυνο που διατρέχει ο πλανήτης από την θρασύτατη επέλαση του ωμού και ανεξέλεγκτου Καπιταλισμού και της Παγκοσμιοποίησης.

Οι δούλοι τραβάνε το κουπί υπό αυστηρή επίβλεψη

 

Τόσο τροφαντά χεράκια μόνο η παγκοσμιοποίηση μπορούσε να έχει συνεπικορούμενη από τους χρηματοπιστωτικούς οίκους και τις μεγάλες τράπεζες

Αυτοί έχουν το χρήμα, αυτοί κατέχουν το κτήμα (τον πλανήτη). Με τη βία και τα όπλα κι αν τα σηκώσει ο λαός εναντίον τους νομιμοποιούνται να σφάζουν ωμά τα πρόβατα.

Αφού όλα πεθαίνουν…

…πρέπει να πεθαίνει και η φτώχια. Μην το είδατε εσείς; Εγώ αλυσίδες παντού βλέπω.

Αυτοί οι κύριοι πάντως όσο οι λαοί δεν ενώνονται να τους ανατρέψουν, θα το γλεντούν εις βάρος μας και η μύτη τους πιο πάνω απ’ τα μυαλά τους.

Ο Άδωνης στη μπούκα του κανονιού του Κούλη “ερχόμαστε να γκρεμίσουμε ό,τι απέμεινε από τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Πίσω τους το μαφιόζικο αδελφάτο καραδοκεί…

Όσο για το ΒΡΕΞΕΙΤ… BREXIT…

Για τον Καπιταλισμό και την Παγκοσμιοποίηση ένα συννεφάκι ήτανε. Κι οι Βρετανοί δικοί μας είναι, δεν γλυτώνουν από το δίχτυ της αράχνης που απλώσαμε σ’ όλο τον πλανήτη.

Μαριονέτες στο θέατρο του παραλόγου τους καταντήσαμε…

Εμείς από τα παρασκήνια…

Κουνάμε τα σκοινιά

Και τα κουτσούνια μυρωδιά δεν παίρνουν

Μόμο εκείνος ο τραμπ μας τα χαλάει. Παίζει τον κόσμο τραμπάλα. Αλλά θα τον κανονίσουμε…

Όλο τον πλανήτη θα τον μετατρέψουμε σε πρεζονοειδή ανδρείκελα

Τον ΣΥΡΙΖΑ αν πιστεύεις σώθηκες. Δούρειοι ίπποι είναι όλοι τους

Απόδειξη η ΕΡΤ από ελεύθερη, εθνικά υπερήφανη κι ανεξάρτητη, έγινε ξανά…

ΥΕΝΕΔ

Με τα νέα μέτρα απαθλιωθήκαμε και θα φτάσουμε σ’ αυτά που λέει το μνημόνιο 2, σε μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας σελίδα 427.

Κι όσο είμαστε στην Ε.Ε. και στο ευρώ θα κυνηγάμε με τον γάϊδαρο το ευρώ χωρίς ποτέ να το πιάνουμε. Γειά σας! Καλά Κούλουμα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.