«

»

Μαρ 07

Λυκούργος Μαρκούδης: Μας κοροϊδεύουν οι κυβερνήτες μας για τους δήθεν πρόσφυγες

Αν πηγαίνατε λαθρομετανάστες…

Πρόσφυγας το έχουμε ξαναπεί, είναι εκείνος που φεύγει από εμπόλεμη ζώνη για να σωθεί αυτός και η οικογένειά του, σε χώρα που δεν ευρίσκεται σε πόλεμο.

Αυτοί που μπαίνουν στα αφύλακτα ελληνικά σύνορα παρά το αόρατο και ανύπαρκτο ΝΑΤΟ και την γελοία Ευρωπαϊκή Ένωση που μόνο να μας χρεώνει αβάστακτους φόρους, τόκους, τοκοχρεωλύσια κ.λπ., κ.λπ. δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τα νοτιοανατολικά σύνορά της.

Τι τους θέλουμε τέτοιους φίλους Τουρκία, Ε.Ε. και συμμάχους; Αυτοί είναι χειρότεροι από τους φανατικότερους εχθρούς μας.

Ακούστε τι λέει ο Λυκούργος Μαρκούδης δημοσιογράφος διευθυντής του Ρ/Σ της Πειραϊκής Εκκλησίας:

Βεβηλώσετε τις εκκλησίες μας, τις γυναίκες μας, βιάστε τα παιδιά μας και εμείς θα σας κοιτάμε ανήμποροι, παθητικοί, σκλάβοι από τους δοσίλογους παγκοσμιοποιητές πολιτικούς μας στον ίδιο μας τον τόπο.

Άθλιος και ο φιλτραρισμένος από τους Γερμανούς ντόπιος τύπος και τα μεγαλοκάναλα της εγκεφαλόπλυσης.

Ξυπνάτε γιατί χανόμαστε. Βρέστε εσείς τους πατριώτες με τους οποίους θα συνεργαστείτε για να τους ανατρέψουμε!

Αν δεν κινηθούμε τώρα θα χαθούμε εμείς. Θα έρθει η ώρα που οι νεαροί τζιχαντιστές θα μας αποκεφαλίζουν και θα μας πετάξουν στη θάλασσα για να οικειοποιηθούν τις περιουσίες μας, τον ορυκτό πλούτο και τα πετρέλαιά μας, και θα μας πετάξουν στην θάλασσα να ζητάμε άσυλο εμείς ζητιάνοι της υφηλίου.

Και μια απορία, γιατί οι ισλαμικές χώρες δεν δέχονται τους πρόσφυγες; Για τους ίδιους λόγους που δεν τους δέχονται οι Ευρωπαίοι; Ή εμείς είμαστε οι ρατσιστές που αντιδρούμε; 

Βρε δεν ντρεπόμαστε; ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΟΝΑΡΙΟ, τους προδότες, τα βοθροκάναλα.

Να γιατί πήρα την απόφαση να κατέβω στις επόμενες εκλογές όποτε και να γίνουν με το ΕΠΑΜ και με στόχο να προστατεύσω την πατρίδα μου πάση θυσία.

Ευαγγελάτος Γεώργιος μέλος του ΕΣΣ του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>